8.5 /10

checkbox94% beveelt Pronto Wonen aan!

Assortiment

Vriendelijk personeel. Goed geholpen

n.v.t
Deskundig personeel

Ria Hermsen

wij zijn super en vooral gezellig geholpen doorCorine op zondag middag het is een aanrader om bij Pronto te kopen

heb ik niet
goede advies geving

V Wegberg

Pronto Wonen Wervershoof

Gevarieerd aanbod.

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Rietveld

goed

Hans Gielink

S.den Heijer

Goed en snel

Telefonisch contact geh
Contact gehad via de mail en telefonisch Goed en snel geholpen ..alles naar wens!

pronto wonen Apeldoorn

perfect geholpen en snel thuisbezorgd

vriendelijk en niet opdringerig geholpen

Jan Gelderloos

Vriendelijke ontvangst en vlotte bediening

Bij aflevering geen Pin automaat mee, was wel afgesproken, moesten weer richting Rogat om te betalen
Mooi gelegen aan de A28 ruim van opzet

Antwoord Pronto Wonen

Hartelijk dank voor uw review en uw tips! We zijn blij dat u onze winkel, ligging en assortiment prettig vindt en dat het deskundige advies gewaardeerd wordt. Onze excuses voor het ongemak met de pinbetaling bij aflevering. We begrijpen dat dit vervelend was en we zorgen ervoor dat dit voortaan soepel verloopt. Uw feedback helpt ons om de service verder te verbeteren. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuil. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Maud

Laagdrempelig en deskundig

Chantal heeft mam en mij erg goed geholpen. Ze was deskundig, laagdrempelig in contact en handelde alles netjes af.

Bongers Verschuur

Prettig, vriendelijk en aandacht voor de mens achter de klant. Na een eerder bezoek maanden geleden , herkende Raymond Aalders ons. En ons eerdere gesprek met hem, wist hij ook nog te vertellen. Persoonlijke details, die wij verteld hadden. Dit heeft voor ons de doorslag gegeven om vandaag de tafel met stoelen en salon tafel te kopen. Een fijne menselijke/ persoonlijke omgang met ons. Dat voelt goed in deze soms zo harde wereld. Raymond is een mensen mens die met enthousiasme en kennis zijn werk doet, met aandacht voor ons en een luisterend oor.

Vriendelijkheid, deskundigheid van personeel

Antwoord Pronto Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat jullie opnieuw zo prettig geholpen zijn door onze collega Raymond. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels. We zien jullie graag weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Franca Koet

Met veel geduld, goede uitleg en de tijd werd genomen.

Veel kennis en de tijd wordt genomen voor uitleg.

Antwoord Pronto Wonen

Beste Franca, wat fijn om te lezen — dankjewel! We vinden het belangrijk dat je echt rustig kunt kiezen en dat alles duidelijk uitgelegd wordt, dus heel leuk dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met jullie relaxstoel met accu en als je nog vragen hebt: je weet ons te vinden. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Geantwoord op

Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 23 oktober 2013

Pronto Wonen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot tafelen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Postbus 538

goede advies geving

V Wegberg

Pronto Wonen Wervershoof

Gevarieerd aanbod.

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Rietveld

Laagdrempelig en deskundig

Bongers Verschuur

Vriendelijkheid, deskundigheid van personeel

Franca Koet

Met veel geduld, goede uitleg en de tijd werd genomen.

Veel kennis en de tijd wordt genomen voor uitleg.

Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10