8.6 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Zoeterwoude aan!

Assortiment
Deskundig advies

Ingeborg de Roode

Vriendelijke mensen en heel er netjes geholpen

Heel vriendelijk personeel helpen je fijn en leggen alles goed uit
Bank - kast - tafel - tv meubel - lampen

van Ardenne

Fijne grote winkel

Vooral Sanne is een goede , rustige verkoopster.
Relaxstoel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste van Ardenne, Bedankt voor je fijne beoordeling. Mooi om te horen dat onze winkel goed in de smaak viel. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Veel woonplezier gewenst. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Van galen

SterSterSterHalve sterLege ster

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Van Galen, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je bezoek positief is geweest. Fijn dat je even de tijd hebt genomen om dat met ons te delen. Dank voor je reactie. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Gertjan Versteeg

Goed, rustig de tijd om zelf te kijken, geen opdringerige verkopers, verkopers denken goed mee en geven niet alleen de duurste opties

Uitgebreide hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Gertjan, Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te lezen dat je in alle rust hebt kunnen rondkijken en dat je ons advies als prettig en eerlijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt met klanten mee te denken, dus mooi dat dat zo is overgekomen. Bedankt voor het vertrouwen. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Ymre

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerkers, goed geholpen.

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Hi Ymre, Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen in onze winkel — dat is precies waar we het voor doen. We zien je graag nog eens terug! Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Marianne de Bruin

Pronto Wonen

Bezorging van een bank van ruim 4000 Euro verwacht je wel gratis te krijgen.
Monique heeft veel kennis over banken en geeft goed en eerlijk advies.
Bank moscato

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Marianne, Wat leuk dat je dit met ons deelt, dank je wel. Dank dat je de moeite nam om je ervaring te delen. Graag tot ziens in de winkel. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Fam. Vermeulen

Vriendelijk en fijn personeel die je goed advies geven en fijn helpen.

Gebak bij de koffie
Mooi assortiment met veel afwisselende keuze.
Moscato bank

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Vermeulen, dankjewel voor jullie mooie review. Fijn dat jullie ons advies en hulp zo prettig hebben ervaren. Graag tot ziens! Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Piet

Wij zijn heel goed geholpen door Willemijn.

Niet te verbeteren

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Piet, Dankjewel voor je mooie woorden. Fijn dat je je goed geholpen voelde. Je bent altijd welkom. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Marco van der Vegt

Top

Iets wat hoge bezorgkosten
Goed, deskundig en enthousiast geholpen door Willemijn. Toppertje wordt je blij van.
Tafel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Marco, Bedankt voor je mooie review en het fijne cijfer. Wat leuk om te lezen dat je zo prettig bent geholpen door Willemijn. Haar enthousiasme en deskundigheid maken inderdaad vaak het verschil, dus jouw compliment geven we zeker aan haar door – daar wordt ze ongetwijfeld blij van. Fijn ook dat je onze winkel en het assortiment positief hebt ervaren. Je opmerking over de bezorgkosten nemen we serieus; dat soort feedback helpt ons om scherp te blijven en onze service verder te verbeteren. Veel plezier gewenst met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer eens te mogen verwelkomen in de showroom. Hartelijke groet, Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Elswijk

Prima geholpen super hg

Gezellig personeel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Ina en John, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. Hartelijk dank voor het mooie cijfer en uw vriendelijke woorden. Het doet ons echt goed dat u ons personeel als gezellig heeft ervaren en dat u zo positief bent over het advies, de winkeluitstraling en ons assortiment. We vinden het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en goed geholpen worden, dus uw reactie is een prachtig compliment voor het hele team. Hartelijke groet, Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Dion

Goede uitleg
Niks
Tafel, stoel, bank

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Dankjewel Dion, voor deze mooie review. Heel veel plezier van je nieuwe meubels en graag weer eens tot ziens. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Van Houwelingen

Rust,
Initio relaxstoel

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Wat fijn te lezen dat je bezoek zo prettig is geweest. Wij wensen je heel veel plezier en genot van je nieuwe relaxfauteuil. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Droog

Een hele fijne ervaring gehad! Er wordt tijd vrijgemaakt voor persoonlijk advies over interieur. Ze denken mee over kleuren, stijlen en stoffen. Heel erg bedankt voor het helpen uitkiezen van mijn meubels.

Persoonlijk advies Klantvriendelijk
Stoelen, tafels en bank

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Wat een prachtige review, dank je wel daarvoor. Het is erg fijn om te lezen dat je bezoek aan onze showroom zo prettig is verlopen en dat je het persoonlijke interieuradvies zo hebt gewaardeerd. Juist het samen kijken naar kleuren, stijlen en stoffen en echt de tijd nemen voor een klant vinden we belangrijk. Mooi dat we je hebben mogen helpen bij het uitkiezen van je meubels. We hopen dat je er straks elke dag met veel plezier van geniet. Hartelijke groet, Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Pronto

Prima. Fijn geholpen.

Ruim, veel om te zien. Enn gevonden wat we zochten.???
???
Product of service:
Zitbank, uitschuifbare eettafel en 4 stoelen.

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Dankjewel Louren, voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent, daar doen we het voor. Veel plezier van je nieuwe interieur, Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Wendy van Empel

Goed, snel en vriendelijk geholpen. Nemen echt de tijd voor je!

Ziet er altijd mooi uit met een goede uitstraling

Antwoord Pronto Wonen Zoeterwoude

Beste Wendy, Dankjewel voor je mooie beoordeling en je fijne woorden. Wat goed om te horen dat je je snel en vriendelijk geholpen voelde en dat we echt de tijd voor je hebben genomen. Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Geantwoord op

Pronto Wonen Zoeterwoude verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Zoeterwoude heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 maart 2015

Pronto Wonen Zoeterwoude

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Hoge Rijndijk 313

Heel vriendelijk personeel helpen je fijn en leggen alles goed uit
Bank - kast - tafel - tv meubel - lampen

van Ardenne

Fijne grote winkel

Vooral Sanne is een goede , rustige verkoopster.
Relaxstoel

Van galen

SterSterSterHalve sterLege ster

Gertjan Versteeg

Uitgebreide hoekbank

Ymre

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerkers, goed geholpen.

Marianne de Bruin

Pronto Wonen

Bezorging van een bank van ruim 4000 Euro verwacht je wel gratis te krijgen.
Monique heeft veel kennis over banken en geeft goed en eerlijk advies.
Bank moscato

Fam. Vermeulen

Vriendelijk en fijn personeel die je goed advies geven en fijn helpen.

Gebak bij de koffie
Mooi assortiment met veel afwisselende keuze.
Moscato bank

Piet

Wij zijn heel goed geholpen door Willemijn.

Niet te verbeteren

Persoonlijk advies Klantvriendelijk
Stoelen, tafels en bank

Pronto

Prima. Fijn geholpen.

Ruim, veel om te zien. Enn gevonden wat we zochten.???
???
Product of service:
Zitbank, uitschuifbare eettafel en 4 stoelen.

Wendy van Empel

Goed, snel en vriendelijk geholpen. Nemen echt de tijd voor je!

Ziet er altijd mooi uit met een goede uitstraling

Pronto Wonen Zoeterwoude heeft de volgende resultaten bereikt: