8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Pronto Wonen Utrecht aan!

Assortiment

alles ok netjes

alles ok fijn personeel
stoelen

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Lucia, Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Superleuk dat je zo tevreden bent en dat je hebt gekozen voor maar liefst 4 Alpa fauteuils – wat een stijlvolle keuze! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je ons personeel als prettig hebt ervaren en dat je zo’n positieve indruk had van de winkel. We wensen je heel veel zitplezier toe en zien je graag nog eens terug! ~ Team Pronto Wonen Utrecht online.

Fleur

Zeer deskundig en zorgvuldig

We konden rustig rondkijken voordat we werden benaderd door een medewerker.
Tv kast

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Wat een geweldige beoordeling, dank je wel Fleur! 😊 Fijn om te horen dat je onze deskundigheid en zorgvuldigheid zo hebt ervaren. En wat een mooie keuze heb je gemaakt met het Aska tv-meubel en de wandplank – een stijlvolle combinatie! Ook goed om te lezen dat je rustig hebt kunnen rondkijken, dat vinden we belangrijk. Kom gerust nog eens langs, we helpen je graag weer! ⭐⭐⭐⭐⭐ ~Team Pronto Wonen Utrecht online.

Yolanda willemsen

Fantastisch!

Tatiana heeft ons erg fijn en deskundig geholpen
Bank en stoel en lamp

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Yolanda, Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling en mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de begeleiding door Tatiana. We geven uw compliment graag aan haar door. Graag tot ziens in onze winkel! ~Team Pronto Wonen Utrecht online.

Dorrie Bouwhuizen

Aankoop van 2 stoelen

Leuk opgestelde “kamers” mooi gedocoreed met bloemen en andere deco
Wij wonen op 2 km afstand. €70 voor bezorgen vinden wij erg veel voor de af te leggen afstand.
2 stoelen

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Dorrie, Bedankt voor uw reactie. We begrijpen dat de bezorgkosten hoog kunnen overkomen. Omdat wij een afhaalformule zijn, werken we voor bezorgingen samen met een externe bezorgdienst (zzp’er) die eigen tarieven hanteert. Helaas hebben wij hierin geen invloed op de prijsstelling. Uiteraard bent u altijd welkom om uw bestelling kosteloos bij ons af te halen. 😊 We hopen dat je veel plezier mag hebben met je eetkamerstoelen. ~Team Pronto Wonen Utrecht online.

Hak v veldhoven

Fantastisch

Verschrikkelijk aardig personeel en behulpzaam
Geen gewoon zo door gaan
Stoelen en een beeldje

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Petra, Wat een geweldig compliment, dankjewel! We geven je mooie woorden graag door aan ons team. Veel plezier met je eetkamerstoelen, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen. ~Team Pronto Wonen Utrecht online.

anjavanettekoven@hotmail.com

Erg prettig personeel, niet opdringerig maar behulpzaam.

Prima zoals het gaat. Wij werden geholpen door een dame met russische afkomt. Fijn personeelslid voor jullie
Goede uitleg over de stoffen waarmee we de eetkamerstoelen mee laten bekleden. Lekkere koffie erbij met een bonbonnetje onder het uitzoeken van de stoffen en materialen.
4 eetkamer stoelen draaibaar en in 2 kleuren qua stofferen

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Anja, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons advies en de service! Daar doen we het voor 😊 Veel plezier met u eetkamerstoelen en de fauteuils. ~ Team Pronto Wonen Utrecht online

Yara

Super

Veel keuzes in verschillende prijsklassen. Overzichtelijke winkel. Heel fijn geholpen door personeel, goede communicatie.
Stoelen

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Yara, Bedankt voor je beoordeling! We vinden het super om te zien dat je zo tevreden was over je bezoek aan onze winkel 🤩 Veel plezier met u eetkamer stoelen. Team Pronto Wonen Utrecht Online.

Ad van Kessel

Het was top we hebben rustig gewinkeld en prima geslaagd.

De vriendelijkheid van het personeel we zijn prima geholpen door Hetty die nam alle tijd voor ons een dikke pluim.
Vier eetkamerstoelen merk letta armstoel adore 360 draaifunctie

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Ad, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat u zeer vakkundig geholpen bent, dit is waar we naar streven. Leuk compliment voor onze collega Hetty! Heel veel plezier met u eetkamerstoelen merk Letta armstoel Adore 360 draaifunctie. -Team Pronto wonen Utrecht online

X. Stolker

Ik was afgelopen zaterdag bij deze winkel met mijn ouders. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mariëtte! Zij verdient meer dan 5 sterren!

Een vette bonus of loonsverhoging voor deze fantastische medewerker!
Mariëtte was ontzettend vriendelijk, oprecht en heel vakkundig. Wist me zelfs advies te geven over welke kleur verf op de muren bij de bank passen. Was totaal niet commercieel en opdringerig ingesteld, nam echt de tijd en met plezier voor haar werk.
Bellanti hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Beste Stolker, Bedankt voor de review en je leuke compliment voor Mariëtte! Fijn dat ze jullie heeft kunnen helpen met uitzoeken van jullie Bellanti bank. We doen ons uiterste best om een mooi assortiment neer te zetten en een gezellig sfeer te creëren. Fijn om te horen dat dit ook gewaardeerd wordt. We zien je graag weer in onze winkel -Team Pronto Wonen Utrecht Online.

D. Schwartz

Fijn!

Niets
Prijs kwaliteit
Stoel

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Bedankt voor al deze sterren!⭐⭐⭐⭐⭐ We zijn ontzettend blij om te mogen lezen dat je ervaring zo positief was. Heel veel plezier gewenst met je Morini draaifauteuil. -Team Pronto wonen Utrecht online

Annika van Zoelen-Wurms

Fijne winkel met personeel die weten waar ze over praten.

Stuur een feedback formulier pas als de meubels geleverd zijn.
Meubels

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review Annika, Fijn om te horen dat u goed geslaagd bent. Graag tot ziens! - Team Pronto Wonen Utrecht online

T DOEDIJNS

Fijne winkel,vriendelijk personeel goed geholpen echt Toppie.

Mooi meubels,spullen leuke entree,groot assortiment👍👍
Eeetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Wat een mooie review, bedankt voor het plaatsen. We wensen u veel plezier met de eetkamerstoelen. - Team Pronto Wonen Utrecht online

Pronto Utrecht

Fijn en goed geholpen. Deskundige medewerkers.

Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Geen verbeterpunten of tips.
Zitmeubelen, kasten.

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review. We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels. - Team Pronto Wonen Utrecht online

Fam van der Linden

Wij zijn heel netjes geholpen en nu is het afwachten tot het binnenkomt

Deze verkoopster wist er heel veel over te vertellen
2kasten 4eetkamer stoelen en een ronde eetkamertafel

Antwoord Pronto Wonen Utrecht

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het bezoek aan onze winkel. Hopelijk komen de meubels snel binnen en kunt u er van gaan genieten. Graag tot een volgende keer! - Team Pronto Wonen Utrecht online

Geantwoord op

Pronto Wonen Utrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Utrecht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 maart 2014

Pronto Wonen Utrecht

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Zeelantlaan 1a

alles ok fijn personeel
stoelen

Fleur

Zeer deskundig en zorgvuldig

We konden rustig rondkijken voordat we werden benaderd door een medewerker.
Tv kast

Verschrikkelijk aardig personeel en behulpzaam
Geen gewoon zo door gaan
Stoelen en een beeldje

anjavanettekoven@hotmail.com

Erg prettig personeel, niet opdringerig maar behulpzaam.

4 eetkamer stoelen draaibaar en in 2 kleuren qua stofferen

Yara

Super

Stoelen

Ad van Kessel

Het was top we hebben rustig gewinkeld en prima geslaagd.

Vier eetkamerstoelen merk letta armstoel adore 360 draaifunctie

X. Stolker

Een vette bonus of loonsverhoging voor deze fantastische medewerker!
Bellanti hoekbank

D. Schwartz

Fijn!

Niets
Prijs kwaliteit
Stoel

Annika van Zoelen-Wurms

Fijne winkel met personeel die weten waar ze over praten.

Stuur een feedback formulier pas als de meubels geleverd zijn.
Meubels

T DOEDIJNS

Fijne winkel,vriendelijk personeel goed geholpen echt Toppie.

Mooi meubels,spullen leuke entree,groot assortiment👍👍
Eeetkamerstoelen

Pronto Utrecht

Fijn en goed geholpen. Deskundige medewerkers.

Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Geen verbeterpunten of tips.
Zitmeubelen, kasten.

Fam van der Linden