8.6 /10

checkbox97% beveelt Pronto Wonen Uden aan!

Assortiment
Deskundig advies

Stefan

Goed geholpen, wilde eerst nog gaan kijken in een andere winkel. Maar de prijs en advies van Kelly gaf toch de doorslag om de bank en relaxfauteuil meteen te kopen.

Hoekbank en relaxfauteuil

Fam. Wuytenburg

Mooie winkel en mooie producten! Ook bijzonder goed geholpen!

Op het moment geen verbeterpunten, het is gewoon goed!
Goede prijs, kwaliteit van meubels! Ook vriendelijk personeel en goed geholpen bij onze aankopen! Het is fijn dat je je bank zelf kunt samenstellen!
Een 2,5 zits bank en een relaxstoel

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Fam. Wuytenburg, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit van onze meubels en dat u zo prettig bent geholpen door ons team. We wensen u heel veel plezier van uw aankopen en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Van den elzen

Fijn en vriendelijk personeel

Meubels

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Monique Bevers

Heel goed jordy heeft ons weken lang super goed geholpen met het uitzoeken van onze hele nieuwe meubels. Hij luisterde heel goed naar wat onze wensen waren. Top

Hele inboedel

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Monique, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Jordy! Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Bos tjm

plezierig

Vooral doorgaan
Goedkoop,netjes en goed
bankstel

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Van Leur

Lamp

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Erg fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lamp! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Frits Ensche

Goede service

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Hoekbank en eetkamertafel

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Frits, Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en tafel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Guido Hecker

SterSterSterSterLege ster

positief. gezellig, sfeervol en klantvriendelijkheid, ruime keuze.

klantvriendelijkheid
Bar stoelen

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Guido, Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over uw bezoek aan onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe barkrukken en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Super goed geholpen met uitzoeken van de hele inrichting voor mijn woonkamer

Als je zoveel koopt dik 5000 euro kunnen de bezorgkosten en in elkaar zetten ervan wel gratis.
Qualiteit meubels met een leuke opstelling in de winkel. Ook leuke assesoires
Hoekbank, salontafels, dressoir, eettafel en 6 stoelen, fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij hanteren vaste, scherp vastgestelde prijzen met een laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat onze prijzen altijd zo scherp mogelijk zijn en wij geen extra marge rekenen om bijvoorbeeld bezorging of montage gratis te maken. Zo weet iedere klant dat hij of zij dezelfde, eerlijke prijs betaalt. Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Pronto Uden

vriendelijk geholpen en geadviseerd door verkoper, wat we kochten was daar niet op voorraad dat zou de week daarop in Uden zijn, we vroegen waar dit op voorraad en of we dit daar zelf op konden halen werd meteen gebeld door de verkoper en we konden het meteen ophalen het stond al klaar. Wij waren hier dik tevreden over.

2 bijzettafels

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te vernemen dat u zo goed bent geholpen bij uw aankoop. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Pronto

Goed advies en snelle handelingen. Dachten 5 weken te moeten wachten op ons kleed maar dat was maar 3 weken. Heel blij mee.

Goede kwaliteit
Ga zo door!
Vloerkleed

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het vloerkleed al eerder binnen is gekomen! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Thijs

Fijne winkel, fijn geholpen door Lobke

Plafond lamp en staande lamp met smoke glas

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Thijs, Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Lobke! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Verwijmeren

SterSterSterSterLege ster

Slordige fouten bij het bestellen van de bank en stoel. Zelf 2 fouten ontdekt tijdens het na lopen van de bestelling. Vervolgens krijgen we een mail dat er nog een fout gemaakt is en dit eigenlijk bij moeten betalen. Het is allemaal netjes opgelost, maar dan nog.
Vriendelijke personeel. En gewoon een fijne betaalbare winkel!
Bank en relaxed stoel

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank en relaxfauteuil. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Thomas

Prettige winkelervaring

Groot assortiment aanwezig Hele goede service, er werd naar mijn wensen geluisterd, alternatieve werden geboden en ik had echt het gevoel dat er tijd voor mij werd genomen
Geheel interieur

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Thomas, Super fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons en zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe interieur! Wij wensen u hier erg veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Thea

Fijne winkel met goed personeel

Relaxstoel en eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Uden

Beste Thea, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil en eetstoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Geantwoord op

Pronto Wonen Uden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Uden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2014

Pronto Wonen Uden

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Industrielaan 17D

5405 AA Uden

Assortiment
Deskundig advies

Stefan

Hoekbank en relaxfauteuil

Fam. Wuytenburg

Mooie winkel en mooie producten! Ook bijzonder goed geholpen!

Op het moment geen verbeterpunten, het is gewoon goed!
Een 2,5 zits bank en een relaxstoel

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Hoekbank en eetkamertafel

Guido Hecker

SterSterSterSterLege ster

positief. gezellig, sfeervol en klantvriendelijkheid, ruime keuze.

klantvriendelijkheid

Fijne winkel, fijn geholpen door Lobke

Plafond lamp en staande lamp met smoke glas

Verwijmeren

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke personeel. En gewoon een fijne betaalbare winkel!
Bank en relaxed stoel

Thomas