Thuis
- Sterke punten
- We kopen regelmatig nieuwe spullen nu weer een bank vloerlamp en een kleed zeergoed geholpen ook door medewerker uit Heerlen en een uit Oss heel professioneel bedankt
- Product of service:
- Hoekzitbank
Pronto wonen Uden
Vandaag zijn wij bij Pronto Wonen geweest om een bank te kopen en wat zijn we ontzettend fijn geholpen door Erna! Vanaf het eerste moment luisterde ze goed naar onze wensen en dacht ze echt met ons mee. Omdat we voor het eerst gaan samenwonen en daar super enthousiast over zijn, leefde ze daar heel leuk in mee, wat het extra persoonlijk maakte. Erna heeft alles heel duidelijk uitgelegd, nam rustig de tijd voor ons en probeerde ons absoluut niets aan te smeren wat niet nodig was. Dat gaf meteen een heel vertrouwd gevoel. Dankzij haar fijne hulp en eerlijke advies hebben wij een super prettige winkelervaring gehad én zijn we geslaagd voor onze bank! Echt heel tevreden over de service!
Op zoek naar een nieuwe zithoek liep ik zonder afspraak de winkel binnen. Eerder kochten we hier een eethoek en waren heel tevreden over het aanbod en de benadering van de medewerkers. We zijn nog steeds blij met die aankoop. Ook nu weer was ik blij met de persoonlijke aandacht en deskundig advies. Het gaat tenslotte om lastige keuzes en serieus geld. Een mooie eerste oriëntatie. Wordt vervolgd. Dank je wel Erna.
Heel prettig verlopen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Enorm groot
Vriendelijk geholpen
Goed geholpen, wilde eerst nog gaan kijken in een andere winkel. Maar de prijs en advies van Kelly gaf toch de doorslag om de bank en relaxfauteuil meteen te kopen.
Mooie winkel en mooie producten! Ook bijzonder goed geholpen!
Fijn en vriendelijk personeel
Heel goed jordy heeft ons weken lang super goed geholpen met het uitzoeken van onze hele nieuwe meubels. Hij luisterde heel goed naar wat onze wensen waren. Top
plezierig
Goede service
positief. gezellig, sfeervol en klantvriendelijkheid, ruime keuze.
Pronto Wonen Uden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Uden heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel prettig verlopen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Enorm groot
Vriendelijk geholpen
Mooie winkel en mooie producten! Ook bijzonder goed geholpen!
Fijn en vriendelijk personeel
plezierig
Goede service
positief. gezellig, sfeervol en klantvriendelijkheid, ruime keuze.
Pronto Wonen Uden heeft de volgende resultaten bereikt: