8.5 /10

checkbox95% beveelt Pronto Wonen Soest aan!

Assortiment
Deskundig advies

Annegien

Fijne winkel om rond te kijken zonder direct aangeklampt te worden. Mooie meubels en goede prijzen

Leren fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Soest

Dank u wel voor deze fijne review Annegien! Wat goed om te horen dat u rustig kon rondkijken en dat onze collectie én prijzen goed bevielen. Daar doen we het voor! Hopelijk zien we u binnenkort weer terug in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Soest

Pronto Soest

Wat een mooie gezellige winkel,je kan er bijna de hele dag lopen,en heel vriendelijke verkoopster, leuke en mooie meubels,ga ik zeker weer doen.👌

Alles top
Bankje en stoelen

Antwoord Pronto Wonen Soest

Hartelijk dank voor deze enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat u zo hebt genoten van onze winkel en de gezellige sfeer. Fijn ook dat onze verkoopster u vriendelijk heeft geholpen en dat de meubels zo in de smaak vallen. We zien u graag nog eens terug voor een nieuw bezoekje! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Soest

Ralph

Zeer goed geholpen!

Antwoord Pronto Wonen Soest

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren Ralph. Hopelijk tot snel weer in onze winkel. Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest

Fred van Zetten

Prima feholpen

Snelle levering en communicatie
lamp boven eettafel

Antwoord Pronto Wonen Soest

Hartelijk dank voor de mooie review Fred. hopelijk mogen we u snel weer ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest

Jos en Gemma Springveld

Heel goed

Supergezellige winkel. Leuk ingericht. Personeel betrokken en deskundig. Lijkt ook alsof het team goed samenwerkt
Relaxstoel

Antwoord Pronto Wonen Soest

Hartelijk dank voor de mooie review. Hopelijk tot snel weer in onze winkel. Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest.

Jacq.

Altijd prima

Een duidelijk bordje op de deurwaarder je moet zijn voor vervoer.
Betaalbaar met goede kwaliteit

prettig

gevarieerd
tafel lamp

E Boog-Weldam

Ik heb een goede ervaring in deze winkel,al verschillende meubels hier ook gekocht nu ook pas weer een nieuw bankstel.

geen mening
mooie winkel en vele mooie en leuke accessoires.

Antwoord Pronto Wonen Soest

Hartelijk dank voor de mooie review. Wat leuk om te horen dat je al meerdere meubels bij ons hebt gekocht en opnieuw hebt gekozen voor Pronto Wonen Soest! Fijn dat je steeds weer een goede ervaring hebt — dat is precies waar we het voor doen. We wensen je veel plezier met je nieuwe bankstel! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Soest

D. van de Klomp

tot nu toe goed

geholpen met de keuze van een bank.
eetkamerstoelen en bank

Deborah

Fijn geholpen, goede service en snelle levering.

Je kan vrij rondkijken maar als je hulp wilt is er alle tijd voor je. Goede uitleg en kennis van zaken.
Bij elke stoel of tafel staan alle variaties, echter kun je ook nog kiezen voor extra bescherming voor je producten in allerlei vormen. Mooi als dat er ook transparant bij zou staan. Dan kan je daar vooraf over nadenken.
Zes Buco stoelen en een Aska tafel

Antwoord Pronto Wonen Soest

Hartelijk dank voor de mooie review en de uitgebreide feedback Deborah. Wat fijn om te horen dat je het prettig vindt dat je rustig kunt rondkijken en dat onze collega’s de tijd nemen om met duidelijke uitleg en kennis van zaken te helpen. Dat je dit zo hebt ervaren, waarderen we enorm. Ook bedankt voor je tip over de extra beschermingsmogelijkheden. We begrijpen dat het handig is als dit direct zichtbaar en transparant wordt vermeld, zodat je daar van tevoren al rekening mee kunt houden. We nemen dit punt zeker mee om onze winkelervaring nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Soest

Annemarie van Empelen

Prettige sfeer.

Vriendelijk personeel
Bank

Antwoord Pronto Wonen Soest

Hartelijk dank voor de mooie review Annemarie, Hopelijk tot snel weer in onze winkel. Met vriendelijke groet team Pronto Wonen Soest

Koopmanschap

Banken

robert. doorduijn

Als zeer positief

Kast stoelen en een kleed

Pronto Wonen Soest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Soest heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 23 oktober 2013

Pronto Wonen Soest

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Birkstraat 101

Heel goed

Relaxstoel

Jacq.

Altijd prima

Een duidelijk bordje op de deurwaarder je moet zijn voor vervoer.
Betaalbaar met goede kwaliteit

gevarieerd
tafel lamp

E Boog-Weldam

geen mening
mooie winkel en vele mooie en leuke accessoires.

D. van de Klomp

tot nu toe goed

geholpen met de keuze van een bank.
eetkamerstoelen en bank

Deborah

Fijn geholpen, goede service en snelle levering.

Zes Buco stoelen en een Aska tafel

Annemarie van Empelen