8.7 /10

checkbox97% beveelt Pronto Wonen Meppel-Rogat aan!

Assortiment
Deskundig advies

HP

SterSterSterLege sterLege ster

Helaas hadden we drie keer pech met deze winkel: 1) de voorraad bleek niet te kloppen waardoor we maar één barkruk konden ophalen i.p.v. twee; 2) de kortingsbon van Pronto werd door de medewerkers bij de kassa geweigerd, men gaf aan dat we dit telefonisch al hadden moeten melden, erg flauw; 3) bij thuiskomst bleek het onderstel van de barkruk beschadigd. Dat laatste werd gelukkig wel voortvarend opgepakt door Pronto waardoor het vertrouwen weer iets hersteld is. We hadden binnen een week een nieuw onderstel en konden de beschadigde versie retourneren. Op het vervangend exemplaar zitten twee kleine krasjes. Jammer, maar we houden het zo.

De medewerkers zijn aan de telefoon vriendelijk en reageren snel op mail. Er wordt snel service verleend bij een beschadigd product.
Beter communiceren over productvoorwaarden en kortingsacties. Vriendelijkere medewerkers in de winkel.
Barkruk Gento

Elly

SterSterSterHalve sterLege ster

Online bank gekocht, snel geleverd en gemonteerd

Service
Bank

M.Kleine

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het was heel leuk om onze meubels, bank, stoelen uit te zoeken in jullie winkel, we zijn prima geholpen!! Helaas ging het verder niet goed, de afspraak van dag/tijd dat het bezorgd zou worden, kwam er niemand, gebeld naar pronto, we stonden wel in de planning, wat er mis was gegaan, werd ons niet echt duidelijk gemaakt. Ook werd er vertelt dat de bank er nog niet was, daar waren we ook niet van op de hoogte. Dit was een erge teleurstelling, we hebben een afspr, je blijft voor thuis en we verheugen ons erop, maar helaas er kwam niks. Waarom is de afspraak bijtijds niet afgezegd. Eindelijk een week later zou het bezorgd worden, de bank was er dan nog niet. Met het in elkaar zetten van de stoelen zagen we dat er geen schroefdraad in een barkruk zat en beide relaxstoelen klikte aan de rugleuning rechts niet goed in. Weer een teleurstelling, gelukkig was het probleem van de relaxstoelen snel opgelost. Volgende dag zagen we dat de tafelpoot vd bartafel beschadigd is, weer teleurstelling. De monteurs zouden tussen 12uur en 16uur komen, maar waren er om 11.30 al, zonder dat er gebeld was van te voren, gelukkig was ik net thuis. We kregen een nieuwe barkruk, heel fijn, s'avonds zagen we dat daar geen schroeven in zitten voor de rugleuning, terwijl de rugleuning wel vast zit, vreemd en weer een teleurstelling, hopelijk wordt de barkruk en de tafelpoot volgende week opgelost, dan komt de monteur weer langs. We hopen dat dan alles klaar is en goed is.

Winkel ziet erg mooi uit, goede keuze!!
Bijtijds afspraak afzeggen, meubel goed controleren op fouten.
Meubels, stoelen, bank

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bij aanschaf vriendelijk geholpen, deskundig advies. Medwerkster deed alle moeite om ons te helpen. Ook om te zorgen, dat alles aan onze maten voldeed. Hele winkel met ons doorgelopen en uiteindelijk tot een goed advies gekomen. Voor deze medewerkster een dikke pluim. Bij aflevering ander verhaal. Andere medewerkster, die niet vriendelijk was en na betaling nog geen "veel plezier met uw aankoop" kon wensen. Was blijkbaar teveel moeite. Jammer. Daarbij komt, dat ik vorig jaar een zelfde artikel voor veel minder geld heb gekocht, elders. Wat qua kwaliteit overeenkomt, met deze aanschaf. Dat vind ik dan wel jammer.

verkoop erg sterk, goed geholpen, deskundig
aflevering ook netjes afhandelen. Klant betaald best veel, misschien in de ogen van de medewerkster niet, maar dan toch.
loungebank

Fam. Roborgh

Al jaren de zelfde perfecte service. Wij missen jullie oprechte vriendelijkheid en deskundige adviezen nu wij verhuisd zijn naar Raalte. Groetjes R & C

zie opmerkingen
Ga zo door zodat jullie er ook nog lang plezier van hebben !!!!
Velen spullen, al jaren

Bosgraaf

Gemoedelijk

Klantvriendelijk
Eettafel en salontafel

Ed Verhagen

Mooie meubels, veel keus

Veel keus en leverbaar in heel veel stoffen.
Fauteil

Karin

Bankstel en stoel

M.Heetebrij

SterSterSterSterLege ster

Prettige winkel met ruime keus.

Betere informatie aan klanten met betrekking tot levering en uitpakken meubels
Ruime keus
Bank en stoelen

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw meubels. Wij nemen uw feedback mee en hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Ria Beukers

Heel goed fijn geholpen met mijn keuze

Juiste levering
Meubels

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw meubels. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Kathy

Top!!

Heb een stoeltje voor onze kleindochter besteld. Deze werd keurig opgestuurd door pronto.
Stoeltje

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en beoordeling! Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Bouwers

Super service

Erg goede service! Heel tevreden
Stoelen

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw stoelen. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Marlies

Snel geholpen en vriendelijk personeel
Ga zo door
6 eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw eetkamerstoelen. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Van egten

Ik vind het personeel niet erg vriendelijk

Wat vriendelijker binnenkomkst
Wel mooie dingen
Kussens

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u onze winkel aanbeveelt. Wel erg jammer dat ons personeel niet vriendelijk over is gekomen. Wij nemen dit erg serieus en hier willen wij graag aan werken en daarom wil ik u vragen om uw ervaring met ons te delen. Wilt u dit mailen naar: prontomeppel@interieurwereld.nl. Alvast bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Geantwoord op

Pronto Wonen Meppel-Rogat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Meppel-Rogat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2014

Pronto Wonen Meppel-Rogat

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Kosterweg 9

Service
Bank

M.Kleine

SterSterLege sterLege sterLege ster

Winkel ziet erg mooi uit, goede keuze!!
Bijtijds afspraak afzeggen, meubel goed controleren op fouten.
Meubels, stoelen, bank

SterSterHalve sterLege sterLege ster

verkoop erg sterk, goed geholpen, deskundig
loungebank

Fam. Roborgh

zie opmerkingen
Ga zo door zodat jullie er ook nog lang plezier van hebben !!!!
Velen spullen, al jaren

Bosgraaf

Gemoedelijk

Klantvriendelijk
Eettafel en salontafel

Ed Verhagen

Mooie meubels, veel keus

Veel keus en leverbaar in heel veel stoffen.
Fauteil

Karin

Bankstel en stoel

M.Heetebrij

SterSterSterSterLege ster

Prettige winkel met ruime keus.

Betere informatie aan klanten met betrekking tot levering en uitpakken meubels
Ruime keus