8.6 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Nijmegen aan!

Assortiment

Uitstekend

Muurschapjes

N. Hendriks

SterSterSterSterLege ster

Ik heb de stoel nog niet ontvangen. Beter om na ontvangst feedback te vragen. Dus ik kan niets zeggen over het product. En dat hangt voor mij samen met hoe ik de winkel ervaar. Jammer dat bij servicepakket maar een klein flesje wordt bijgevoegd. Voor levering thuis moet je nog best een hoog bedrag betalen. Terwijl je de stoel niet in de winkel zelf kan ophalen. Een lange levertijd, wanneer je voor de zomer een stoel koopt. Altijd een lastige vraag of ik een winkel wel of niet aanbeveel. Liever hierin de mogelijkheid aan te geven neutraal over te kunnen zijn.

Betere mogelijkheid om je stoel zonder extra kosten op te halen. Naar Den Bosch rijden is geen serviceaanbod. Minder krenterig zijn met de grootte van een flesje wanneer je een servicepakket afneemt.
Vriendelijk personeel
Stoel

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste N. Hendriks, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het lastig is om een oordeel te geven over het product wanneer je stoel nog niet is geleverd. De reviewuitnodiging wordt echter bewust al eerder verstuurd, omdat we graag willen weten hoe je de service en het advies in onze winkel hebt ervaren. Daarnaast worden onze leveringen uitgevoerd door een externe bezorgpartner. Hierdoor zijn er bezorgkosten aan verbonden. Wat betreft het servicepakket: de inhoud hiervan is afgestemd op het aantal zitplaatsen van het meubel, waardoor de meegeleverde onderhoudsproducten voldoende zijn voor het juiste gebruik. We waarderen je opmerkingen over de levertijd en de beoordelingsmogelijkheden en nemen deze mee. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen dat je na ontvangst volop kunt genieten van je nieuwe stoel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

jose weijers

vriendelijk personeel

houden zo
eettafel met stoelen en lampen

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel. Verder wensen wij u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

E. H. Van Blommestein

Mooie winkel met een ruime parkeerplaats.

De vloer in de winkel is luidruchtig.
De bereikbaarheid is uitstekend. Geen gedoe met het parkeren.
Ovale zwarte eettafel .

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze winkel én de ruime parkeergelegenheid waardeert. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Janny

Vriendelijk personeel, goede adviezen
Iets meer voorbeelden van gekleurde stoffen op banken
Twee bankjes en 1 fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Janny, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Verder nemen wij uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

T.v/d Veerdonk

Heel fijn geholpen

Ja ik ben fijn geadviseerd niks wordt opgedrongen heel goed
Bank

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

H van Lent

Tv kast en salontafel

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel en dat u zo snel kan genieten van de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Aarts

Een super , leuke , grappige, aardige, behulpzame verkoper
Bank en 2 stoelen

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel en op zo'n leuke manier bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

J van der Ham

Vriendelijk personeel.

Mooie winkel en mooie opstelling van de producten.
Lampen

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor deze beoordeling! Heel fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe lampen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Jacobs

Fijne winkel

Altijd opgeruimd vriendelijk personeel
Tafel stoelen dressoir

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor deze beoordeling! Heel fijn om te horen dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad in onze winkel. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Mark

SterSterSterLege sterLege ster

Prima winkel

Je kunt nu nog niet spreken over prijs kwaliteit verhouding. Omdat we nog niks geleverd hebben kregen. Je weet pas over een paar maanden of de kwaliteit in verhouding staat met t product
Prima parkeerplaats
Kasten tafels enz

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals in de winkel terug te zien! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Geantwoord op

Pronto Wonen Nijmegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Nijmegen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 29 april 2014

Pronto Wonen Nijmegen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Wijchenseweg 176

vriendelijk personeel

houden zo
eettafel met stoelen en lampen

E. H. Van Blommestein

Mooie winkel met een ruime parkeerplaats.

De vloer in de winkel is luidruchtig.
De bereikbaarheid is uitstekend. Geen gedoe met het parkeren.
Ovale zwarte eettafel .

Een super , leuke , grappige, aardige, behulpzame verkoper
Bank en 2 stoelen

J van der Ham

Vriendelijk personeel.

Mooie winkel en mooie opstelling van de producten.
Lampen

Jacobs