Pronto wonen bij Dukenburg woonboulevard
- Verbeterpunten of tips
- Kan het zo niet zeggen, zeer goed.
- Sterke punten
- Verkoper had een sterk punt over de bank in hoogte diepte goed advies van Stefan.
- Product of service:
- Hoekbank
96% beveelt Pronto Wonen Nijmegen aan!
Professioneel
prettig ongedwongen fijne sfeer
Er was gelijk een klik met de verkopers. Roy Stefan en Corine
Wij kwamen bij Pronto Nijmegen voor één makkelijke fauteuil voor mij omdat ik al ruim 35 jaar MS heb. Wij werden fantastisch geholpen door Harriette; zij nam alle tijd voor ons. Wij kwamen ook in gesprek over een relaxfauteuil voor mijn vrouw; die hebben wij ook gekocht! Uiteindelijk zijn wij heel tevreden vertrokken en hebben 2 fauteuils gekocht mede dankzij het deskundig en geduldige advies van de verkoopster Harriette! Chapeau Pronto!!
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Mooie winkel,wij hebben al meerdere spullen bij jullie gekocht,goede kwaliteit
Uitstekend!! Geweldige verkopers en verkoopsters. Prima advies gekregen en een warm onthaal.
Pronto vinden wij een prima winkel met aardig en deskundig personeel. Echter, er is een groot probleem wat wij ervaren en dat is de levertijd. Om die reden zijn wij over gegaan naar andere winkels die de artikelen binnen 2 tot 6 dagen kunnen leveren. \
Een mooie gezellige winkel met ruime keuze en vriendelijk personeel, goed bereikbaar
Henriette, de verkoopster, heeft mij enorm fijn geholpen met het uitzoeken van de meubels en de relaxstoel. Vakkundige uitleg, het luisteren naar mijn wensen, het samen uitzoeken betreffende kleurcombinaties, alles was perfect. Als kers op de taart : Een mooie map met de offerte en examples van de uitgezochte stof en microleder.
Zeer tevreden
Uitstekend!
Zeer goed en prettig geholpen
Pronto Wonen Nijmegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Nijmegen heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel