8.6 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Nijmegen aan!

Deskundig advies

Bert en Maria van der Wielen

Wij kwamen bij Pronto Nijmegen voor één makkelijke fauteuil voor mij omdat ik al ruim 35 jaar MS heb. Wij werden fantastisch geholpen door Harriette; zij nam alle tijd voor ons. Wij kwamen ook in gesprek over een relaxfauteuil voor mijn vrouw; die hebben wij ook gekocht! Uiteindelijk zijn wij heel tevreden vertrokken en hebben 2 fauteuils gekocht mede dankzij het deskundig en geduldige advies van de verkoopster Harriette! Chapeau Pronto!!

Deskundigheid verkoopster, uitgebreid assortiment en acceptabeleprijs/kwaliteit verhouding!
Levertijd aan de (TÉ) ruime kant. Wellicht is dáár wat aan te doen.
Ordernumner 50021472 / Klant nr. 669852 : Orderdatum 06-11-2025

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Bert & Maria, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat Henriette u zo goed heeft geholpen en dat u met twee passende fauteuils onze winkel verliet. Wat betreft de levertijd: door de drukte rondom de feestdagen zijn deze momenteel helaas wat langer dan normaal. We waarderen uw begrip hiervoor. We wensen u en uw vrouw veel plezier met de nieuwe fauteuils en danken u graag voor uw vriendelijke woorden. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Pronto Nijmegen

Klant vriendelijk personeel
Stoelen

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

E.Bouman-v,Betuw

Mooie winkel,wij hebben al meerdere spullen bij jullie gekocht,goede kwaliteit

Wij konden uit meerdere. Relax fauteuils kiezenhe
Niet gevonden wij zijn zo goed geholpen
Relaxfauteuil

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Wij stellen het zeer op prijs dat u opnieuw voor onze winkel heeft gekozen en dat de kwaliteit van onze producten naar wens is. Wij hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u voor nu veel plezier met de nieuwe fauteuil! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Dirk Nijland

Uitstekend!! Geweldige verkopers en verkoopsters. Prima advies gekregen en een warm onthaal.

De medewerkers
Hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Dirk, We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons plezier om te horen dat onze medewerkers u vriendelijk hebben ontvangen en van passend advies hebben voorzien. Verder wensen wij u veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Geantwoord op

fam.W.Fölker-Etudestraat 56-6544 RT Nijmegen. Na 1 dec.2025 Symfoniestraat 195 6544 TH Nijmegen.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Pronto vinden wij een prima winkel met aardig en deskundig personeel. Echter, er is een groot probleem wat wij ervaren en dat is de levertijd. Om die reden zijn wij over gegaan naar andere winkels die de artikelen binnen 2 tot 6 dagen kunnen leveren. \

ruime keus en solide artikelen
Uit voorraad leverbaar ! Niet zelf ophalen ergens in Wijchen !
kasten, eetkamer tafel en stoelen

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Wij vinden het erg jammer om te horen dat de artikelen niet snel leverbaar waren. Wij hebben een ruim assortiment wat uit voorraad leverbaar is of met 1 week levertijd. Verder is het ook mogelijk om de producten te laten bezorgen mocht u dit niet zelf willen afhalen tegen een meerprijs. Wij hopen u in de toekomst alsnog weer in onze winkel te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Berdie Seising

Een mooie gezellige winkel met ruime keuze en vriendelijk personeel, goed bereikbaar

Wordt heel deskundig en klantvriendelijk geholpen, is helaas een unicum tegenwoordig
Relaxfateuil, voorheen hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Berdie, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe relax fauteuil. Wij wensen u alvast veel plezier hiermee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Jacomine Beumer

Henriette, de verkoopster, heeft mij enorm fijn geholpen met het uitzoeken van de meubels en de relaxstoel. Vakkundige uitleg, het luisteren naar mijn wensen, het samen uitzoeken betreffende kleurcombinaties, alles was perfect. Als kers op de taart : Een mooie map met de offerte en examples van de uitgezochte stof en microleder.

De examples van de stoffen. Dan kun je thuis het mooi vergelijken met je bestaande kleuren.
Eigenlijk geen.
Nog niet maar kom zeker terug om te kopen

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Jacomine, Wat fijn om te horen dat onze collega Henriette u zo goed heeft geadviseerd tot zover. Wij hopen dat u tot de juiste stofkeuze gaat komen door middel van de kleine staaltjes die u heeft meegenomen en mochten wij verder iets kunnen betekenen dan vernemen wij het graag! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

R Jansen

Zeer tevreden

Bankstel en fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

M. Jansen

Uitstekend!

Het computerprogramma dat ze gebruiken om een bank naar keuze samen te stellen biedt helaas geen mogelijkheid om een afbeelding van het eindresultaat te laten zien.
We zijn vriendelijk en goed geholpen. Deskundig en eerlijk advies, zonder opdringerig te zijn of te willen verkopen. Goed meegedacht over eventuele alternatieven.
2 banken en 1 stoel

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren. Verder wensen wij u alvast veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

E. Peters

Zeer goed en prettig geholpen

Deskundig en vriendelijk personeel

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Henriette Smits

SterSterSterSterLege ster

Aardige verkoopster die goed met ons mee dacht
Wij hebben voor ruim 8000 euro aan meubels gekocht. De kasten, tafel waren voorradig maar de bank niet. Dan had ik het erg fijn gevonden als de voorradige spullen al geleverd zouden worden en de bank dan als hij er is, dat kon maar moet ik 2x de bezorgkosten betalen. dat vind ik wel erg weinig service ! Daar zouden jullie naar mijn mening wel iets mee kunnen doen. Wij wachten nu tot de bank er is maar blijft jammer
Eettafel, 4 kasten, tv meubel, salontafeltjes, bank

Joop Janny & Janny Elsing

Vriendelijk en hulp

Geen idee
Prijsbewust
2 banken

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Joop & Janny, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe banken! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Claassen

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Johan van den Hof

Prima winkel en voor de 3e keer goed geholpen en goed advies

Het personeel
4 stoelen, kast en salontafel

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste Johan, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u meerdere keren zo goed geadviseerd bent in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Partuculier

We werden vriendelijk ontvangen en bij vragen kregen we de juiste antwoorden

Zou het niet weten
Kregen het juiste advies en de medewerkster was zeer vriendelijk
Bankstel

Antwoord Pronto Wonen Nijmegen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Geantwoord op

Pronto Wonen Nijmegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Nijmegen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 29 april 2014

Pronto Wonen Nijmegen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Wijchenseweg 176

6538 SX Nijmegen

Deskundig advies

Bert en Maria van der Wielen

Levertijd aan de (TÉ) ruime kant. Wellicht is dáár wat aan te doen.
Ordernumner 50021472 / Klant nr. 669852 : Orderdatum 06-11-2025

De medewerkers
Hoekbank

SterSterHalve sterLege sterLege ster

ruime keus en solide artikelen
Uit voorraad leverbaar ! Niet zelf ophalen ergens in Wijchen !
kasten, eetkamer tafel en stoelen

Berdie Seising