8.9 /10

checkbox98% beveelt Pronto Wonen Leeuwarden aan!

Assortiment
Deskundig advies

Edens

Goed en deskundig geholpen

Bank

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe bank. Groet, Team Pronto Leeuwarden.

Jorna

Karin heeft ons super geholpen!

Meedenken met de klant
Eettafel stoelen

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Wat een mooie review! Hartelijk dank hiervoor en nogmaals heel veel plezier van uw nieuwe stoelen. Groet, Team Pronto Leeuwarden.

Suzanne Hofstra

Goede service

8 eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Dank u voor uw mooie review, en veel plezier met de eetkamerstoelen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Leeuwarden.

Kapinga

Mooie winkel en vriendelijk personeel en goede voorlichting.

Goed overzicht
Fatuails

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Wat fijn dat u zo enthousiast bent, veel plezier met de fauteuil. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Leeuwarden

Visser

Super geholpen, veel tips en kennis.

Nvt
De verkoper, jonge vent, doet de opleiding interieur, heeeel goed!!
Eettafel

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Dank u voor uw mooie review. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen om een juiste keuze te maken, zodat u er echt van kunt genieten Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Leeuwarden

RT

Prima winkelen, vriendelijke medewerkers

Hoekband

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Groet, Team Pronto Leeuwarden

geert

uitstekend geholpen

ruime keus voor verschillend budget
tv meubel en salontafel

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Groet, Team Pronto Leeuwarden

Fam Jansma

Zijn super leuk geholpen door een zeer jongeman helaas weet ik zijn naam niet anders had ik die hier gemeld. Dacht met ons mee, zijn dus ook mooi geslaagd met de set Ricardo 2 kasten, tv kast en de salontafel. En het mooiste van alles was dat het op voorraad was en na een week geleverd kon worden. Of zelf ophalen in wolvega. De keus was snel gemaakt ophalen dus😂 Na de betaling kregen we nog een tas met 3 leuke accessoires mee, dat was een aangename verrassing

Set Ricado 2 hoge kasten, tv kast en een salontafel

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! (De naam van de jongeman is Luuk) Groet, Team Pronto Leeuwarden

Peter

Nienke is de beste verkoop hulp.
Tafel stoel bank

H. Frankena

Wij zijn heel erg goed geholpen door Nicole. Zij is deskundig luistert en adsviseert.

hulp bij het maken van een goede keuze.
Product of service:
Bankje, 2 relaxstoelen, eetstoelen en verzorgingsspullen voor stoffen.

Sjoerdsma

prima geholpen , mooie meubels

stoel, tafel, bank

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe meubels Groet, Team Pronto Leeuwarden

Glenn

Erg fijn

We konden geen eetkamerstoel vinden die lekker zat met een leuning die goed steunt met een leuk kleurtje
De adviseur Nienke de zoete was top. Belde even toen iets bijna niet meer beschikbaar was. Nam de tijd, geeft veel passende opties en filtert goed mee en doet goede suggesties waar we zelf niet aan dachten en daar kwamen we voor.
Bank, tafel, kleed, lamp

Kapenga, Balthasar Bekkerstraat 1, Leeuwarden

Prettige winkel om door te lopen. Veel keus.

Ruime keuze
Lui stoel

Antwoord Pronto Wonen Leeuwarden

Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe stoel! Groet, Team Pronto Leeuwarden

Sikke Nijdam

Mooie bank gekocht, met vriendelijke hulp.

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Winkel wel een beetje een doolhof
2 1/2 zits bank met eiland

Noordhof / Blumers

Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel

Vriendelijke verkoopster die vroeg wat we zochten, eea liet zien, voorlichting gaf over bv de mogelijkheid onze aankoop te laten inpregneren, de garantie die daarbij hoort, zonder het ons op te dringen. Duidelijkheid over de levertijd.
Diverse meubels, waaronder een bank

Geantwoord op

Pronto Wonen Leeuwarden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Leeuwarden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 januari 2016

Pronto Wonen Leeuwarden

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Balthasar Bekkerwei 1

8914 BB Leeuwarden

Assortiment
Deskundig advies

Edens

Goed en deskundig geholpen

Bank

Jorna

Karin heeft ons super geholpen!

Meedenken met de klant
Eettafel stoelen

Suzanne Hofstra

Goede service

8 eetkamerstoelen

Kapinga

Mooie winkel en vriendelijk personeel en goede voorlichting.

Goed overzicht
Fatuails

Visser

Super geholpen, veel tips en kennis.

Nvt
De verkoper, jonge vent, doet de opleiding interieur, heeeel goed!!
Eettafel

tv meubel en salontafel

Fam Jansma

Set Ricado 2 hoge kasten, tv kast en een salontafel

Peter

Nienke is de beste verkoop hulp.
Tafel stoel bank

H. Frankena

hulp bij het maken van een goede keuze.
Product of service:
Bankje, 2 relaxstoelen, eetstoelen en verzorgingsspullen voor stoffen.

Sjoerdsma

prima geholpen , mooie meubels

stoel, tafel, bank

Glenn

Erg fijn

Bank, tafel, kleed, lamp

Kapenga, Balthasar Bekkerstraat 1, Leeuwarden

Prettige winkel om door te lopen. Veel keus.

Ruime keuze
Lui stoel

Sikke Nijdam

Mooie bank gekocht, met vriendelijke hulp.

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Winkel wel een beetje een doolhof
2 1/2 zits bank met eiland