Edens
- Product of service:
- Bank
98% beveelt Pronto Wonen Leeuwarden aan!
Goed en deskundig geholpen
Karin heeft ons super geholpen!
Goede service
Mooie winkel en vriendelijk personeel en goede voorlichting.
Super geholpen, veel tips en kennis.
Prima winkelen, vriendelijke medewerkers
uitstekend geholpen
Zijn super leuk geholpen door een zeer jongeman helaas weet ik zijn naam niet anders had ik die hier gemeld. Dacht met ons mee, zijn dus ook mooi geslaagd met de set Ricardo 2 kasten, tv kast en de salontafel. En het mooiste van alles was dat het op voorraad was en na een week geleverd kon worden. Of zelf ophalen in wolvega. De keus was snel gemaakt ophalen dus😂 Na de betaling kregen we nog een tas met 3 leuke accessoires mee, dat was een aangename verrassing
Wij zijn heel erg goed geholpen door Nicole. Zij is deskundig luistert en adsviseert.
prima geholpen , mooie meubels
Erg fijn
Prettige winkel om door te lopen. Veel keus.
Mooie bank gekocht, met vriendelijke hulp.
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel
Pronto Wonen Leeuwarden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Leeuwarden heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Leeuwarden
Balthasar Bekkerwei 1
8914 BB Leeuwarden
Goed en deskundig geholpen
Karin heeft ons super geholpen!
Goede service
Mooie winkel en vriendelijk personeel en goede voorlichting.
Super geholpen, veel tips en kennis.
Prima winkelen, vriendelijke medewerkers
uitstekend geholpen
prima geholpen , mooie meubels
Erg fijn
Prettige winkel om door te lopen. Veel keus.
Mooie bank gekocht, met vriendelijke hulp.
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel
Pronto Wonen Leeuwarden heeft de volgende resultaten bereikt: