Hans en Anita Theunissen
- Sterke punten
- Het beleid van de verkoopEr
- Verbeterpunten of tips
- Er schiet ons niets binnen!
- Product of service:
- Eetkamer -en barstoelen
93% beveelt Pronto Wonen Huissen aan!
Gastvrij onthaal
Alle tijd om iets moois uit te zoeken. Het personeel heel kundig en behulpzaam.
goed geholpen door het personeel. verkoper L. Fauchey
Vriendelijke en behulpzame medewerker , geholpen door Louis Fauchiy , spreekt uit ervaring en dat was wel prettig en was duidelijk met advies.
Fijn, mee denkend personeel
Uitstekend geholpen door Louis Fauchey
Pronto Huissen
Fijne winkel al veel gekocht in de loop der jaren
Vriendelijk geholpen, nemen alle tijd. Geholpen door louis fauchey.
Netjes geholpen, niet te opdringerig
mooie winkel met veel assortiment
Perfect geholpen, diverse keren langs gekomen voor stalen / maatvoering / aanpassingen en telkens goed geholpen. Top Wessel
Mooie nette winkel, veel keus
Pronto Wonen Huissen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Huissen heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Huissen
Nijverheidsstraat 15
6851 EJ Huissen
Gastvrij onthaal
Alle tijd om iets moois uit te zoeken. Het personeel heel kundig en behulpzaam.
goed geholpen door het personeel. verkoper L. Fauchey
Fijn, mee denkend personeel
Uitstekend geholpen door Louis Fauchey
Pronto Huissen
Fijne winkel al veel gekocht in de loop der jaren
Vriendelijk geholpen, nemen alle tijd. Geholpen door louis fauchey.
Netjes geholpen, niet te opdringerig
mooie winkel met veel assortiment