8.8 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Heerlen aan!

Assortiment
Deskundig advies

Pronto wonen Heerlen

Mooi ogende winkel, waar je op je gemak kunt rond kijken. Personeel totaal niet opdringerig, toen wij om hulp gingen vragen werden we ook gehoord en netjes geholpen

Wij hadden een leuke en enthousiaste verkoper. Voelde ons meteen op ons gemak bij hem. Ga zo door Pronto Wonen Heerlen
Bankstel 3 en 2,5 zitplaatsen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn dat je onze winkel als prettig hebt ervaren en dat je goed bent geholpen door ons team. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Karin van Straaten

Prettige benadering door verkopers

Vriendelijk personeel dat ook weer niet te opdringerig is

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Karin, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel. Verder wensen wij u veel plezier met uw nieuwe eetstoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

A.H.M.J. Ackermans

Uitnodigende uitstraling vd winkel, vrij kunnen rondkijken. Door verkoper Christian, vriendelijk geadviseerd, nam de tijd, duidelijke uitleg, waardoor de keuze van kopen snel gemaakt was.

Vrij kunnen rondlopen, kijken en uitproberen. Veel variatie in datgene wat we zochten en uiteindelijk ook gekocht. Bij afhaalpunt van Pronto ook ‘n zeer behulpzame jongeman, ondanks dat hij daar vandaag alleen werkzaam was.
NVT

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste meneer Ackermans, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich welkom voelde in onze winkel en rustig heeft kunnen rondkijken. We zijn blij dat Christian u zo prettig heeft kunnen helpen met vriendelijk en duidelijk advies. We geven uw compliment zeker aan hem door. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Daan

Zeer aardig en kundig

Leuke bediening

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Daan, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

T.Swiatalski

Zeer klantvriendelijk, goed assortiment.88

Goede tekst en uitleg over produkt. Zeer vriendelijke bekwame verkopers.
Eetkamerstoelen Loana

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en het assortiment zo waardeert. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Kraassenberg

Tot nu toe goed geholpen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor deze beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen je hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Patrick Stevens

Hele prettige verkoopadviseur.

Service

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Patrick, Bedankt voor deze beoordeling! Heel fijn om te horen dat je zo goed geadviseerd bent bij de aankoop van de nieuwe bank. Wij wensen je hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Karin Kolijn

Top!

Ga zo door
Klantvriendelijk en goed geadviseerd zonder dat het gedwongen overkomt maar juist vrijblijvend. We houden namelijk totaal niet van opdringerige verkoop
Pantini bank

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Karin, Bedankt voor deze beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen je hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Pronto

SterSterSterSterLege ster

Super geholpen in Heerlen. Tafel, stoelen en een bank gekocht. Ze nam de tijd voor me en we hebben het helemaal aangepast naar mijn wens. Beleefde medewerkers!

Overzichtelijke winkel! Super aardige medewerkers!
Baricci bank, mascaro eettafel en buco armstoelen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij hopen je nog vaker te mogen verwelkomen en wensen je erg veel plezier met de nieuwe bank, eettafel en stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Smeets

Zeer goed

Verkopers laten je met alle rust rondkijken

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste mevrouw Smeets, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe hoekbank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Nicole S.

SterSterSterSterLege ster

Zeer mooie winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Het ophalen van de meubels is perfect geregeld. Je kunt zelf dag en tijdstip kiezen, het gratis busje is ingeladen en klaar voor vertrek. Meubels zijn zeer goed ingepakt. Top geregeld. Wat ook echt top is dat je tegen een borg een grote staal stof kunt gaan halen in de winkel voor het kiezen van bijpassende kussens, tapijten en accessoires.
Even bij de loods vermelden dat het meubelhondje ( plank met wielen,) verstopt zit tegen het plafond, dat scheelt til werk als je denkt dat ze het vergeten zijn mee te leveren.!!

Benjamins

Ben heel goed geholpen, bij de aanschaf van mijn bank. Hele fijne medewerker, die de tijd nam om alle opties te laten zien.

Heel fijn geholpen geworden. Alles werd goed en uitgebreid uitgelegd. Er werd echt de tijd genomen. Heb het als heel prettig ervaren.

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij de aanschaf van je bank. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de tijd nemen om alle opties rustig met je door te nemen, dus geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe bank en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

F. Heeres

SterSterSterHalve sterLege ster

Gezellige leuke winkel

Leuke units gecreëerd. Geeft inzicht van hoe het er uit kan zien.
Kastje

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kastje! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Maud

Laagdrempelig en deskundig

Chantal heeft mam en mij erg goed geholpen. Ze was deskundig, laagdrempelig in contact en handelde alles netjes af.
Tapijt

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Maud, Wij vinden het erg fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Chantal! Verder wensen wij u veel plezier met het nieuwe vloerkleed en hopen wij jullie nog vaker in de winkel terug te zien! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Beckers

Klantvriendelijk en fijne verkopers

fijne winkel
Tv kastje en salon tafeltjes en bankstel

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Geantwoord op

Pronto Wonen Heerlen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Heerlen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 2 maart 2015

Pronto Wonen Heerlen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

In de Cramer 164

Zeer aardig en kundig

Leuke bediening

T.Swiatalski

Zeer klantvriendelijk, goed assortiment.88

Goede tekst en uitleg over produkt. Zeer vriendelijke bekwame verkopers.
Eetkamerstoelen Loana

Ga zo door
Pantini bank

Pronto

SterSterSterSterLege ster

Overzichtelijke winkel! Super aardige medewerkers!
Baricci bank, mascaro eettafel en buco armstoelen

Smeets

Zeer goed

Verkopers laten je met alle rust rondkijken

Nicole S.

SterSterSterSterLege ster

Zeer mooie winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Benjamins

F. Heeres

SterSterSterHalve sterLege ster

Gezellige leuke winkel

Leuke units gecreëerd. Geeft inzicht van hoe het er uit kan zien.
Kastje

Maud