HenkO
- Sterke punten
- Variatie mogelijkheden
- Verbeterpunten of tips
- Bij verkoop meubels contact zoeken met fabrikant om levertijd beter aan te geven
- Product of service:
- Hoekbank
Mooie ruime en vooral toegankelijk
Goede informatie door vriendelijk personeel, perfect geholpen.
Fijne service
Prettig
Komt afspraken na, reageert snel op mail
Erg goed
Helemaal top!
Ten eerste een super mooie winkel. Veel keuze. We zijn goed en snel geholpen door een hele vriendelijke medewerker
Geweldige winkel, deskundig en vriendelijk personeel
Goed kwaliteit en mooi producten
goed geholpen
Pronto Wonen Emmen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Emmen heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie ruime en vooral toegankelijk
Goede informatie door vriendelijk personeel, perfect geholpen.
Fijne service
Prettig