Jeanne
- Sterke punten
- Zeer vriendelijk en hulpvaardig
- Product of service:
- Ronde tafel
96% beveelt Pronto Wonen Eindhoven aan!
Prettig
Zie voorafgaande tekst
Zeer goed geholpen
Leuk en vakkundig contact.
Fijne aankoop
Ik ben heel vriendelijk en met verstand van zaken geholpen
Emkersrijt
verkopers hee;l vriendelijk en geven een goed advies.
Goed advies en goed geholpen .
Top service, ook in het meedenken van oplossingen
In tegenstelling tot andere winkels op de meubelboulevard Ekkersrijt, werden we bij Pronto Eindhoven warm onthaald en werden we zeer vriendelijk te woord gestaan. Erg prettig geholpen en we zullen ook voortaan als eerste bij Pronto Eindhoven gaan kijken.
Top
Hele prettige dame uit liempde had ons geholpen ,zeer uitgebreid uitleg en meegedacht aan de opties
Pronto Wonen Eindhoven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Eindhoven heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig
Zie voorafgaande tekst
Zeer goed geholpen
Leuk en vakkundig contact.
Fijne aankoop
Ik ben heel vriendelijk en met verstand van zaken geholpen
Emkersrijt
verkopers hee;l vriendelijk en geven een goed advies.
Goed advies en goed geholpen .
Top service, ook in het meedenken van oplossingen
Pronto Wonen Eindhoven heeft de volgende resultaten bereikt: