Adrie Jacobsen-Vos
Op verzoek van mijn zoon ben ik bij Pronto geweest. We zijn heel vriendelijk geholpen door Mandy; zij dacht ook in oplossingen.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Klantenservice
- Product of service:
- Bankstel
Zeer vriendelijk geholpen
Superfijne service, je voelt je echt welkom!
We zijn fijn/goed geholpen door Raymond.
Leuke winkel met mooie meubels en heel veel leuke accessoires . Een aanrader!
Vriendelijke sfeer
Pronto duiven
Uiterst behulpzaam geholpen door Mandy
Mooie winkel met een ruime keuze aan meubels en accessoires. Fijn geholpen door Sebastiaan. Wij komen hier zeker terug.
Prettige medewerker, dacht goed mee met onze keuzes
Een goede ervaring met vriendelijk personeel wij hebben een mooie eettafel gehaald en ook nog in de sale wat altijd fijn is er is een goede sale mooie bankstellen ook
Fijne ervaring, Mario legt alles fijn en duidelijk uit.
Fijne winkel met mooie producten. Erg goed geholpen door Luuk, die heeft gezorgd dat ik exact de bank heb gevonden die goed bij mij en mijn nieuwe woning past. Heel blij mee!
Vriendelijk goed advies.
Prima ervaring. Goed kundig en vriendelijk geholpen door Luuk Stammen
Pronto Wonen Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Duiven
Cartograaf 16
6921 EZ Duiven
Zeer vriendelijk geholpen
Superfijne service, je voelt je echt welkom!
We zijn fijn/goed geholpen door Raymond.
Leuke winkel met mooie meubels en heel veel leuke accessoires . Een aanrader!
Vriendelijke sfeer
Pronto duiven
Uiterst behulpzaam geholpen door Mandy
Prettige medewerker, dacht goed mee met onze keuzes
Fijne ervaring, Mario legt alles fijn en duidelijk uit.
Vriendelijk goed advies.
Prima ervaring. Goed kundig en vriendelijk geholpen door Luuk Stammen