9.3 /10

checkbox98% beveelt Pronto Wonen Duiven aan!

Assortiment
Deskundig advies
9.6/10

Frits

prima ervaring en heel fijn geholpen door Sebastiaan

Wandversiering

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Frits, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

Martin Eulink

Deskundige en vriendelijke medewerkers in ons geval in filiaal duiven fijn en vriendelijk geholpen door Mario Schermacher compliment!!!!

Mooie en ruime assortimenten
Relaxfattuil

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Martin, Hartelijk dank voor jullie review! Wat fijn dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Mario. Wij wensen jullie veel plezier met de relaxfauteuil! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

Veldt

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn geholpen door Luuk en Mario en weer een mooie bank gekocht! Hele fijne service!

Bank

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi, Hartelijk dank voor de review! Veel plezier met de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

Familie van Benthem

Kundig en vriendelijk

Ruim assortiment
Complete inrichting

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met de aankopen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

Geert Berendsen

Heel positief, ontzettend fijn geholpen door Sebastiaan

Service gericht en erg klantvriendelijk
Verlichting woonkamer

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Geert, Dank voor je review! Fijn dat je goed bent geholpen door onze collega Sebastiaan! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

We werden goed geholpen, en vriendelijk. Goed advies en alle tijd

Vriendelijk geholpen en eerlijk advies
Tafel en stoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Petra, Hartelijk dank voor je review! Heel veel plezier met de tafel en stoelen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

Karin de Vries

Goed geholpen en een leuk gesprek. Luuk wist waar hij het over had, luisterde goed en we zijn tevreden met onze aankoop.

Luuk, de verkoper.
Eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Karin, Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Wij wensen jullie veel plezier met de eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

Fijne winkel om iets te kopen

Koffie aanbieden ook zonder iets te kopen
Goede uitleg door Sebastiaan
Televisie meubel

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor je review, Hendrik!

Jeanet Van Meurs

Duiven

Werd geholpen door Sebastiaan. Hij was niet opdringerig en had een luisterend oor. Begreep mijn keuzestress en bood op een rustige manier handvaten om tot een mooi eindproduct te komen. De flexibiliteit om een bank zelf (op hoogte-breedte) te stellen is een pluspunt.
?
Moscato Bank

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor de review en mooie complimenten aan onze collega Sebastiaan. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Willemsen

Fijn geholpen door raymond die alle tijd had voor ons

Goede uitleg en heel vriendelijk
3zitsbank

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Raymond.

Sprooten

Mooie winkel, vriendelijk ontvangen door raymond aalders en dewi

Deskundig personeel ,met goed advies
Hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview en complimenten aan onze collega's!

Goede ervaring in de winkel

Jammer dat de oude bank niet meer standaard retour wordt meegenomen en je het nieuwe bankstel zelf moet inspuiten bij het All in house pakket. Anders was de service 5 sterren waard geweest.
Vriendelijke benadering en goede deskundige adviezen bij aankoop.
Bankstel

Bedankt voor de review!

Roy

Overzichtelijke, mooi ingerichte winkel. Verkoper Raymond heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van de meubels, heel vriendelijk en geduldig. Ook lekkere koffie.

Bank, salontafel, tv meubel, kast, eethoek

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Bedankt voor het delen van je ervaring! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels namens team Jansen Totaal Wonen

R Thuis

uitstekend geholpen door Raymond Aalders. alles zeer duidelijk uitgelegd .

alles overzichtelijk op gesteld
provesano 3 zitsbank hr+reflex

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Raymond jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

P.Schilderman

Zeer prettig geholpen.

Goede zorg en advies
Kamer/ keuken stoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor je review!

Geantwoord op

Pronto Wonen Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 oktober 2024

Pronto Wonen Duiven

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Cartograaf 16

Koffie aanbieden ook zonder iets te kopen
Goede uitleg door Sebastiaan
Televisie meubel

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor je review, Hendrik!

Jeanet Van Meurs

Mooie winkel, vriendelijk ontvangen door raymond aalders en dewi

Deskundig personeel ,met goed advies
Hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview en complimenten aan onze collega's!

Goede ervaring in de winkel

Vriendelijke benadering en goede deskundige adviezen bij aankoop.
Bankstel

Bedankt voor de review!

Roy

Bank, salontafel, tv meubel, kast, eethoek

R Thuis

uitstekend geholpen door Raymond Aalders. alles zeer duidelijk uitgelegd .

alles overzichtelijk op gesteld
provesano 3 zitsbank hr+reflex

P.Schilderman

Zeer prettig geholpen.

Goede zorg en advies
Kamer/ keuken stoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor je review!

Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10