Rutten
- Geen
- Product of service:
- Bank en 2 fauteuils
Prettige winkel, goede service
Goed advies gekregen van Luuk. Hij dacht mee... liet ons spullen bij elkaar schuiven... uitstekend!
Prettige winkel. Genoeg keuze. Fijn geholpen
Super fijn geholpen!
Mario had veel geduld. Prettige uitleg en alle opties duidelijk besproken.
Zeer prettige ervaring. Medewerker Luuk Stammen heeft ons op een zeer vriendelijke wijze geholpen. Nam alle tijd om ons te helpen waardoor wij een goede keus hebben kunnen maken. Wij gingen met een goed gevoel weg.
Prima geholpen, goed advies, en meer gekocht dan gepland, Raymond Aalders was een gezellige en goede verkoper, complimenten.
Er is veel aanbod. Je wordt begroet en daarna kan je rustig kijken. Mario heeft ons geholpen met passend advies en balans in nabijheid en afstand.
Prima ervaring. Onder de indruk van de hoeveelheid meubels. Ook de routing was erg duidelijk.
Overzichtelijk
Prettig, vriendelijk en aandacht voor de mens achter de klant. Na een eerder bezoek maanden geleden , herkende Raymond Aalders ons. En ons eerdere gesprek met hem, wist hij ook nog te vertellen. Persoonlijke details, die wij verteld hadden. Dit heeft voor ons de doorslag gegeven om vandaag de tafel met stoelen en salon tafel te kopen. Een fijne menselijke/ persoonlijke omgang met ons. Dat voelt goed in deze soms zo harde wereld. Raymond is een mensen mens die met enthousiasme en kennis zijn werk doet, met aandacht voor ons en een luisterend oor.
Goed geholpen!
Vriendelijk persoon genaamd Mario
Uitstekend door Luuk stammen geholpen.
Pronto Wonen Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Duiven
Cartograaf 16
6921 EZ Duiven
Prettige winkel. Genoeg keuze. Fijn geholpen
Super fijn geholpen!
Mario had veel geduld. Prettige uitleg en alle opties duidelijk besproken.
Overzichtelijk
Goed geholpen!
Vriendelijk persoon genaamd Mario
Uitstekend door Luuk stammen geholpen.
Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Duiven