9.3 /10

checkbox97% beveelt Pronto Wonen Duiven aan!

Assortiment
Deskundig advies
9.6/10

Rutten

Prettige winkel, goede service

Zeer klantvriendelijk
Bank en 2 fauteuils

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Ruud

Goed advies gekregen van Luuk. Hij dacht mee... liet ons spullen bij elkaar schuiven... uitstekend!

Uitschuifbare eettafel

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Ruud, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen door onze collega Luuk. Heel veel plezier met de eettafel! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

L. Meijer

Prettige winkel. Genoeg keuze. Fijn geholpen

Kennis.
Nvt
Eetkamer meubels

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Jasmijn

Super fijn geholpen!

Onze verkoper Luuk was erg deskundig en hielp ons erg goed bij het maken van de juiste keuzes zonder druk waardoor wij uiteindelijk de keuze hebben gemaakt een aankoop te doen
Davanti bank

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Jasmijn, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe bank! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Luc

SterSterSterHalve sterLege ster

Mario had veel geduld. Prettige uitleg en alle opties duidelijk besproken.

Tv meubel, salontafel en stoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Luc, Hartelijk dank voor je review! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Wim ten Westenend

SterSterSterSterLege ster

Zeer prettige ervaring. Medewerker Luuk Stammen heeft ons op een zeer vriendelijke wijze geholpen. Nam alle tijd om ons te helpen waardoor wij een goede keus hebben kunnen maken. Wij gingen met een goed gevoel weg.

Medewerker Luuk Stammen was zeer vriendelijk en adviseerde ons op een zeer prettige manier. Doordat wij gericht op ons doel zijn afgegaan, hebben wij maar een klein gedeelte van de winkel gezien. Wat wij gezien hebben, zag er mooi en netjes uit.
2 fauteuils.

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Wim, Hartelijk dank voor jullie review en complimenten richting onze collega Luuk. Fijn om te lezen dat jullie een prettige ervaring hebt gehad. Wij wensen jullie veel plezier met de twee nieuwe fauteuils! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Rene Sloot

Prima geholpen, goed advies, en meer gekocht dan gepland, Raymond Aalders was een gezellige en goede verkoper, complimenten.

Tafel en vloerkleed

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Rene, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen door onze collega Raymond. Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

E

SterSterSterSterLege ster

Er is veel aanbod. Je wordt begroet en daarna kan je rustig kijken. Mario heeft ons geholpen met passend advies en balans in nabijheid en afstand.

Bank

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Evi, Dank voor je review! Heel veel plezier met je nieuwe bank. Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Henk Tuut

Prima ervaring. Onder de indruk van de hoeveelheid meubels. Ook de routing was erg duidelijk.

Uitstekend bereikbaar en prima parkeergelegenheid.
6 eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Henk, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Kiezenberg

Overzichtelijk

Gericht voor bepaalde doelgroep. Fijn advies voor de mogelijkheden door medewerker Luuk Stammen.
nvt
Ricardi bergkast

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi Richard, Hartelijk dank voor je review! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Mario / Pronto

Eetkamerstoelen Oro

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hi, Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Veel plezier met je nieuwe eetkamerstoelen Oro! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Bongers Verschuur

Prettig, vriendelijk en aandacht voor de mens achter de klant. Na een eerder bezoek maanden geleden , herkende Raymond Aalders ons. En ons eerdere gesprek met hem, wist hij ook nog te vertellen. Persoonlijke details, die wij verteld hadden. Dit heeft voor ons de doorslag gegeven om vandaag de tafel met stoelen en salon tafel te kopen. Een fijne menselijke/ persoonlijke omgang met ons. Dat voelt goed in deze soms zo harde wereld. Raymond is een mensen mens die met enthousiasme en kennis zijn werk doet, met aandacht voor ons en een luisterend oor.

Vriendelijkheid, deskundigheid van personeel
Tafel stoelen salontafel

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat jullie opnieuw zo prettig geholpen zijn door onze collega Raymond. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels. We zien jullie graag weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Caroline Jaminon

Goed geholpen!

Goede hulp, geduldig meedenkend
Eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Bedankt voor de review, Caroline!

Yvonne Janssen

Vriendelijk persoon genaamd Mario

Vriendelijk, eerlijk advies
Winkeltemperatuur
Bartafel

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor de mooie review, Yvonne!

m. boomgaard

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend door Luuk stammen geholpen.

Iets snellere levering,asr niet als ten koste kwaliteit gaat.
prijs/ kwaliteit verhouding. Klantvriendelijkheid!
relax fauteuil

Hi, Dank voor je review! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Geantwoord op

Pronto Wonen Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 oktober 2024

Pronto Wonen Duiven

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Cartograaf 16

Super fijn geholpen!

Davanti bank

Luc

SterSterSterHalve sterLege ster

Mario had veel geduld. Prettige uitleg en alle opties duidelijk besproken.

Tv meubel, salontafel en stoelen

Wim ten Westenend

2 fauteuils.

Rene Sloot

Tafel en vloerkleed

E

Bank

Henk Tuut

Uitstekend bereikbaar en prima parkeergelegenheid.
6 eetkamerstoelen

Goed geholpen!

Goede hulp, geduldig meedenkend
Eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Bedankt voor de review, Caroline!

Yvonne Janssen

Vriendelijk persoon genaamd Mario

Vriendelijk, eerlijk advies
Winkeltemperatuur
Bartafel

Antwoord Pronto Wonen Duiven

Hartelijk dank voor de mooie review, Yvonne!

m. boomgaard

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend door Luuk stammen geholpen.

Iets snellere levering,asr niet als ten koste kwaliteit gaat.
prijs/ kwaliteit verhouding. Klantvriendelijkheid!
relax fauteuil

Hi, Dank voor je review! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven