8.7 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Breda aan!

Assortiment
Deskundig advies

V fessem

Positief

Bank en 4 eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Breda

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze winkel zo waardeert. Wij proberen de diverse kleurmogelijkheden te laten zien door middel van stalen die bij de meubels geplaatst staan en de stoffen bij de stoffenwand. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Els van Nijnatten

SterSterSterHalve sterLege ster

Hoekbank Alpa

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Els, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

De Koning

Bank en relaxstoelen

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank en relaxstoelen. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rademakers

Goed geholpen

Tv kast en dressoir kast

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste klant, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij hopen je nog vaker te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Corné

Prima service, goed geholpen.

Bankstel en relaxstoel

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Corné, Bedankt voor deze beoordeling! Heel fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank en relaxfauteuil. Wij wensen je hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

John Ossenblok

Heel fijne winkel met uitgebreid assortiment

Hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste John, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel en geslaagd bent voor uw nieuwe hoekbank. Wij wensen u daar veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

David

Vriendelijk geholpen de tijd voor ons genomen om meerdere opties van de bank te laten zien

Hoekbank Pantani

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste David, Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de Pantini bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rien Kop

SterSterSterSterLege ster

Wij werden uitstekend geadviseerd door de verkoopster (Nienke V.) Zij gaf precies aan welke mogelijkheden er waren om een zitbank geheel naar wens samen te stellen

Zitbank en vloerkleed

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Rien Kop, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd en dat alles duidelijk is uitgelegd. We geven uw complimenten met plezier door aan Nienke! Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Luuk Witters

Extreem goed geholpen. Er werd echt de tijd genomen om alle opties met ons door te nemen. Er werd niet alleen naar onze ideeën geluisterd, maar er werd ook verder op doorgedacht. Hierdoor zijn we uiteindelijk op ideeën gekomen waar we zelf nooit bij terecht zouden zijn gekomen maar wel enorm blij mee zijn. Voelt ons enorm welkom en naast dat hij goed geholpen waren, was het ook erg gezellig, wat voor een fijne sfeer zorgde.

Bank, eettafelstoelen en een kleed

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Luuk, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat er echt de tijd is genomen om samen alle mogelijkheden te bekijken. Dat jullie je welkom voelden en de sfeer als gezellig hebben ervaren, maakt het helemaal compleet 😊 Graag tot ziens en veel plezier met jullie keuze! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Myrthe

Super goede service en vriendelijk personeel!

Bank, eetkamerstoelen & vloerkleed

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Myrthe, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Rien Deurloo

Prima geholpen, vriendelijk personeel.

Vitrinekast Mesola

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Rien, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en toch de juiste vitrinekast heeft gevonden. Wij wensen u hier verder veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Sprangers Greet

Heel mooie winkel met veel toffe spulletjes

Salon

Jan Peters

Uitstekend.

Kasten, lamp en tijdschriftenrek

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Nicolien Hengeveld

Prettig

Bank

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste Nicolien, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

J. Snoek

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben niet te vrede over de toezegging van de levering, als ik op 1 december 2025 één order plaats en belooft wordt dat de levering over ongeveer 6 tot 8 weken is en we hebben afgesproken om week 7 te leveren blijkt nu dat het week 8 en zijn we 12 weken verder dit vindt ik zeer teleurstellend. Ik twijfel of ik de winkel aanbeveel.

Order 60031077

Antwoord Pronto Wonen Breda

Beste meneer Snoek, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de levering van uw order. Op uw order is aangegeven dat de bestelling in week 7 verwacht wordt bij ons, daarna wordt de bezorging ingepland. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat dit niet helemaal duidelijk is geweest. Onze excuses voor het ongemak! Verder hopen wij dat u veel plezier beleefd aan uw nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Geantwoord op

Pronto Wonen Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Breda heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 29 april 2014

Pronto Wonen Breda

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Kruisvoort 99

Rademakers

Goed geholpen

Tv kast en dressoir kast

Corné

Prima service, goed geholpen.

Bankstel en relaxstoel

Zitbank en vloerkleed

Luuk Witters

Bank, eettafelstoelen en een kleed

Myrthe

Super goede service en vriendelijk personeel!

Bank, eetkamerstoelen & vloerkleed

Rien Deurloo

Prima geholpen, vriendelijk personeel.

Vitrinekast Mesola

Sprangers Greet