Groenesteyn
- Sterke punten
- Vriendelijk personeel
- Product of service:
- Bank en stoelen
94% beveelt Pronto Wonen Apeldoorn aan!
Vriendelijk personeel en deskundig advies en service
Fijne service
Niet meedenkend Slechte kwaliteit stoel.
Werd netjes en prima geholpen ook alle vragen werden beantwoord en werd goed mee gedacht
Goed maar niet teruggebeld door serviceafdeling zoals toegezegd
Goed advies en hierdoor de juiste bank gevonden voor ons
Relaxete omgevingen vriendelijk personeel
zeer kundig en vriendelijk
Apeldoorn
Goed vriendelijk en behulpzaam
perfect geholpen en snel thuisbezorgd
zeer goed geholpen
Pronto Wonen Apeldoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Apeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Apeldoorn
Het Rietveld 20
7321 CT Apeldoorn
Vriendelijk personeel en deskundig advies en service
Fijne service
Niet meedenkend Slechte kwaliteit stoel.
Goed maar niet teruggebeld door serviceafdeling zoals toegezegd
Goed advies en hierdoor de juiste bank gevonden voor ons