8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox94% beveelt Pronto Wonen Alkmaar aan!

Deskundig advies
8.2/10

SterSterLege sterLege sterLege ster

Matig

Mooie meubeltjes
Had bij www.woonexpress.nl in Beverwijk een bijpassend salon tafeltje gekocht twv € 299,00! WERD GRATIS GEBRACHT. TV Meubel bij Pronto gekocht twv € 1099,00. MOET IK ZELF KOMEN OPHALEN. Schande.
Dressoir twv € 1.099,00

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor uw beoordeling Gerard, Wat jammer om te horen dat u zich niet kunt vinden in onze formule. Onze formule is gebaseerd op zelf ophalen, zo houden wij de prijzen laag. Wij bieden gratis een aanhangwagen en hebben ook een huurbus te leen. Bezorgen kan zeker ook, dat gaat via een externe partij, en daar zijn kosten aan verbonden. Mocht u daar meer informatie over willen dan horen wij het graag. Veel plezier van uw nieuwe dressoir, en graag tot ziens. Team Pronto Wonen Alkmaar

C. Dubbeldam

Goede kwaliteit en Prijs

Meulenbelt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afgelopen vrijdag 28 november winkel (Alkmaar) bezocht en vonden bij ingang meteen een mooie vaas, gevraagd of deze op de toonbank kan staan, daar wij ook nog een rondje winkel wilde doen. Dat was akkoord, maar na afloop was de vaas toch aan een vrouw verkocht, die daar de hele tijd vlak bij kassa heeft zitten koffiedrinken en had gehoord dat wij nog een rondje gingen lopen door winkel. Ja brutalen hebben de halve wereld. Filiaal manager staat ons daarbij gewoon uit te lachen, als regelmatige klant in loop der jaren is dit een heel nare ervaring, denk niet daar wij daar snel weer kijken of kopen.........

Vaas.....

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor uw review meneer / mevrouw Meulenbelt, Het was een vervelende situatie dat een andere klant de vaas had gekocht die u eigenlijk wilde hebben. We hebben nog voor u gekeken of er nog één was maar dat was helaas niet het geval. Met uw opmerking dat de andere klant deze “wel mocht houden hoor” stonden wij verbouwereerd te kijken. Een situatie die we niet eerder hebben meegemaakt, onze excuses dat u het gevoel heeft gehad dat u werd uitgelachen. Dat is zeker niet het geval geweest. Wij hopen u nog eens te verwelkomen bij ons in de winkel. Met vriendelijke groeten, Team Pronto Wonen Alkmaar

Koning

Koffie van de gastvrouw en goed geholpen, duidelijk.

Jansen

mooi zaak

ga kijken
eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. Team Pronto Wonen Alkmaar

Stoop

Hele fijne en vriendelijke verkoopster, kwaliteit helaas matig

Veel keuze
Kwaliteit helaas matig, na 1 maand al een naad los en gat in een kussen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de review meneer / mevrouw Stoop, Wat vervelend dat er wat kapot is aan uw bank. Graag dat u contact met ons opneemt zodat we tot een oplossing kunnen komen. https://www.prontowonen.nl/serviceaanvraag Team Pronto Wonen Alkmaar

Fam van der Tuuk

Vriendelijk ontvangen en rustig mogen rondkijken

Personeel laat je rustig rondkijken en komen niet de hele tijd achter je aan lopen
Hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling fam van der Tuuk, Fijn dat u zo'n goede ervaring bij ons heeft gehad. Veel plezier van de nieuwe hoekbank. Team Pronto Wonen Alkmaar

Alkmaar

Winkel prima maar om de spullen thuis te krijgen.Wat een gedoe

Zelf bezorgen
Eetkamer stowlen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de review. Jammer dat u het ophalen als "gedoe" heeft ervaren. Een volgende keer kunt u de goederen ook thuis laten bezorgen. Wij werken samen met een verhuis bedrijf die de goederen tegen betaling thuis kan bezorgen. Veel plezier van de nieuwe stoelen. Team Pronto Wonen Alkmaar

Maikel Prins

Fijn ingerichte winkel en zeer vriendelijk geholpen door Sanne. Prijskaart op de bank was lager dan invoeren op de computer. Geen probleem, de prijs werd aangepast.

Hoekbank, hanglampen en accesoires

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling meneer Prins, Leuk om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen door Sanne. Veel woonplezier van de nieuwe bank, graag tot een volgende keer. Team Pronto Wonen Alkmaar

Y.Ruiten

We zijn goed geholpen

Nee niet nodig
Opstelling v/d meubels

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling familie Ruiten, Fijn dat jullie goed zijn geholpen, en dat jullie zo tevreden zijn. Graag tot ziens, Team Pronto Wonen Alkmaar

van der klis

ruimte en goed ingericht
ik vind het altijd laf en lastig om online een beoordeling te geven en vind het niet eerlijk naar de werknemers
hoekbank

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de review Jolande, Fijn dat u prima geholpen bent. Wat jammer om te lezen dat u ons niet aan zou bevelen, graag horen wij toch wat hier de reden van is. Mocht u er behoeft aan hebben dan kunt u ons ook een mail sturen op info@prontoalkmaar.nl Wij hopen u graag nog eens te zien. Team Pronto Wonen Alkmaar

D

Alles ziet er keurig uit, personeel is vriendelijk, kundig en niet te opdringerig. Heel fijn.
Kasten

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling fam Kramer, Goed om te horen dat jullie zo'n goede ervaring hebben. Graag tot ziens, Team Pronto Wonen Alkmaar

C heinis

Mooi ruim opgezet

Goede informatie
Stoel

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de feedback meneer / mevrouw Heinis, Fijn dat u onze winkel mooi ruim opgezet vind. Graag tot een volgende keer. Team Pronto Wonen Alkmaar

Fred

prima geholpen

vriendelijke mensen die je helpen.
nee
relaxstoelen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling Fred, Goed om te horen dat u zo tevreden bent. graag tot ziens. Team Pronto Wonen Alkmaar

Geantwoord op

Pronto Wonen Alkmaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Alkmaar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 maart 2014

Pronto Wonen Alkmaar

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Koedijkerstraat 16

Meulenbelt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vaas.....

Koning

Koffie van de gastvrouw en goed geholpen, duidelijk.

Jansen

Goede informatie
Stoel

Fred

prima geholpen

vriendelijke mensen die je helpen.
nee
relaxstoelen