8.5 /10

checkbox94% beveelt Pronto Wonen aan!

Assortiment

Klaas Bakker

Fijne gezellige showroom

Uitgebreid en duidelijk geholpen

Privé

Rustig meedenken en niet opdringerig. Denken echt mee en halen alle varianten links en rechts erbij om keuzemogelijkheden te laten zien. Fijn geholpen door Sanne. Dank voor je inbreng

Vrije winkelbezoek zonder opdringerige verkopers

Hans en Anita Theunissen

Gastvrij onthaal

Het beleid van de verkoopEr
Er schiet ons niets binnen!

Antwoord Pronto Wonen

Hi Hans en Anita, Hartelijk dank voor jullie review! Wij wensen jullie veel plezier met jullie aankopen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Huissen

Patrick Stevens

Hele prettige verkoopadviseur.

Service

G. Eikenaar

Mooie winkel met weinig personeel

Er is weinig personeel, we kwamen de kast ophalen. Moest de hele winkel door, kwam 1 personeelslid tegen was in gesprek. Gelukkig kwam er bij kassa net iemand aan. Ook bij de het uitzoeken van de kast moesten wij op zoek naar iemand.

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze winkel mooi vindt. We begrijpen je opmerking over het personeel en nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren. Hopelijk zien we je snel weer! Met vriendelijke groet, Carlijn Pronto Wonen Zwolle

Peter Ouwehand

Nico Schoemaker

Had eerst een beetje twijfels maar is mij toch meegevallen

Prijs technisch

Antwoord Pronto Wonen

Beste Nico, Fijn om te horen dat de twijfels zijn weggenomen en het uiteindelijk allemaal meeviel. Kunt u misschien aangeven waar wij onze klantvriendelijkheid kunnen verbeteren. Klantvriendelijkheid is voor ons heel belangrijk en horen dan ook graag van u waar wij volgens u een steekje hebben laten vallen. Verder wensen wij u veel plezier met uw tv-meubel. - Team Pronto Wonen Naaldwijk online

Liedy van der Veer

Super

Leuke assortiment

Spliet

Goede informatie en vriendelijk personeel

Pronto

Alle tijd om iets moois uit te zoeken. Het personeel heel kundig en behulpzaam.

De tijd die ze aan je besteden.

Antwoord Pronto Wonen

Hi, Bedankt voor je review! Veel plezier met de nieuwe tv kast en tafel! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

G m van Veen

Super goed geholpen

Ga zo door
Prima personeel die echt de tijd nemen.

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor deze ontzettend mooie review, daar worden wij erg blij van ☺️ Erg fijn om te horen dat u zo tevreden met het bezoek aan onze winkel. Heel veel plezier met uw mooie nieuwe bank en graag tot een volgende keer! - Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Pijlman

Vriendelijk en geduldig geholpen

Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 23 oktober 2013

Pronto Wonen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot tafelen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Postbus 538

Vrije winkelbezoek zonder opdringerige verkopers

Hans en Anita Theunissen

Gastvrij onthaal

Het beleid van de verkoopEr
Er schiet ons niets binnen!

Patrick Stevens

Leuke assortiment

Spliet

Goede informatie en vriendelijk personeel

Pronto

Alle tijd om iets moois uit te zoeken. Het personeel heel kundig en behulpzaam.

De tijd die ze aan je besteden.

G m van Veen

Super goed geholpen

Ga zo door
Prima personeel die echt de tijd nemen.

Pijlman

Vriendelijk en geduldig geholpen