Peters
Net zoals 2 jaar geleden wederom erg vriendelijk en kundig geholpen door Christel en Wessel
- Verbeterpunten of tips
- Zo doorgaan
- Sterke punten
- Vriendelijk en deskundig geholpen
Ervaring met Pronto Wonen vind ik matig. De reden hiervan is dat wij lampen besteld hebben en ons tijdens de aankoop werd verteld dat deze lampen in het centraal magazijn lagen en deze binnen twee weken geleverd konden worden. De praktijk wijst uit dat ik al bijna 4 weken al wacht op mij lampen.
Matig
Op het laatste moment tafel besteld en snelle actie
Een goede ervaring.
Geweldig
Erg fijn geholpen door Cristel. Erg vriendelijk en goede kennis.
Hele fijne ervaring, goed meegedacht, mooie spullen en erg vriendelijk!
De kennis en vriendelijkheid van de verkoopster
Uitstekend
prettig
Mooie overzichtelijke winkel met prima personeel, goed geadviseerd!
Prima ervaring
Goed geholpen, wilde eerst nog gaan kijken in een andere winkel. Maar de prijs en advies van Kelly gaf toch de doorslag om de bank en relaxfauteuil meteen te kopen.
Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Matig
Op het laatste moment tafel besteld en snelle actie
Een goede ervaring.
Geweldig
Erg fijn geholpen door Cristel. Erg vriendelijk en goede kennis.
Hele fijne ervaring, goed meegedacht, mooie spullen en erg vriendelijk!
De kennis en vriendelijkheid van de verkoopster
Uitstekend
prettig
Mooie overzichtelijke winkel met prima personeel, goed geadviseerd!
Prima ervaring
Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: