Mario
Zeer enthousiaste medewerker met liefde voor het vak. Mag van mij iets minder, maar zeker positief.
- Sterke punten
- Prijs kwaliteit
- Verbeterpunten of tips
- Heel netjes geholpen !
Super goed geholpen, leuk personeel.
Pronto Huissen
vriendelijkheid
Gisteren is mijn nieuwe bank bezorgd via pronto wonen en de heren hebben dat keurig en tot volle tevredenheid gedaan. Dankjewel mannen.
We werden heel leuk geholpen in een ongedwongen sfeer
mooie collectie
Het was top we hebben rustig gewinkeld en prima geslaagd.
ja
Mooie winkel geeft goed beeld van de producten
Goed behandeld en gezellig
Winkel goed, meubels waardeloos
Zeer goede ervaring. Netjes geholpen bij het uitzoeken van welke lampen er in de hangende lamp geplaatst konden worden.
Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Super goed geholpen, leuk personeel.
Pronto Huissen
vriendelijkheid
We werden heel leuk geholpen in een ongedwongen sfeer
mooie collectie
Het was top we hebben rustig gewinkeld en prima geslaagd.
ja
Mooie winkel geeft goed beeld van de producten