8.5 /10

checkbox94% beveelt Pronto Wonen aan!

Assortiment
Deskundig advies
6.8/10
7.2/10

Pronte wonen den bosch

SterSterSterLege sterLege ster

Bij de afrekenen kreeg je een presentje . Een badkamer setje,terwijl we net een bank hadden gekocht!? Het is dat de verkoper zo vriendelijk was , anders had ik het terug gegeven.

Vriendelijk. Nemen de tijd
?

Antwoord Pronto Wonen

Beste klant, Bedankt voor uw review en voor uw aankoop bij ons. Wat fijn om te horen dat u onze verkoper als vriendelijk heeft ervaren, dat waarderen we enorm. Het presentje dat u bij het afrekenen heeft ontvangen is bedoeld als een kleine attentie om onze waardering te tonen voor uw bezoek en aankoop. We begrijpen dat dit misschien niet helemaal aansloot bij uw aankoop van een bank en nemen uw feedback daarin zeker mee. We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe bank en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

R. van der Beek

Goed advies en voldoende tijd bij uitkiezen van de meubels

Goed advies over onze wensen

Anneke

Fijne, snelle en súper service bij plaatsen van een nieuw ‘dopje’ onder eetkamerstoel ennnn kosteloos.

‘Mooi spul’ in de zaak en alles leuk gestyled. En, zeker niet onbelangrijk: vriendelijke medewerkers.

Familie de Jongh

Zeer mooie winkelmet veel keuzemogelijkheden

Zeer vriendelijke verkoper, zeer behulpzaam

De Beer

Gewoon gezellig

Vriendelijke verkoper volgens mij was zijn naam (leo)

Antwoord Pronto Wonen

Goedemiddag G.P. De Beer, En gezellig is het zeker al zegen we t zelf ;-) Bedankt voor deze gezellige review. M.v.g. Team Pronto Volendam

Van essen

Prettig gelopen, goede service

Vriendelijk geholpen, snelle service, goede producten

Antwoord Pronto Wonen

Hi, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Fam Bamberg

Gezellige winkel, goed geholpen en leuk en vriendelijk personeel.

Klant vriendelijkheid

Antwoord Pronto Wonen

Bedankt voor deze mooie review familie Bamberg. Wat leuk dat u goed bent geholpen en dat u onze winkel als gezellig heeft ervaren! Graag tot een volgende keer, Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Alkmaar

G Knook

Zeer tevreden.

A van Kollenburg

Vriendelijk en behulpzaam personeel. En vooral opgewekt!

Famio

Prima! Netjes geholpen.

Pronto Wonen Roermond

Op zoek naar meubels voor de woonkamer geholpen door Vera met een zeer deskundig advies en begeleiding. Ze heeft alle tijd genomen en was uitermate vriendelijk.

Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 23 oktober 2013

Pronto Wonen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot tafelen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Postbus 538

Zeer mooie winkelmet veel keuzemogelijkheden

Zeer vriendelijke verkoper, zeer behulpzaam

De Beer

Gewoon gezellig

Vriendelijke verkoper volgens mij was zijn naam (leo)

Van essen

Prettig gelopen, goede service

Vriendelijk geholpen, snelle service, goede producten

Fam Bamberg

Gezellige winkel, goed geholpen en leuk en vriendelijk personeel.

Klant vriendelijkheid

G Knook

Zeer tevreden.

A van Kollenburg

Vriendelijk en behulpzaam personeel. En vooral opgewekt!

Famio

Prima! Netjes geholpen.