Michel
- Sterke punten
- Kennis van zaken, niet te opdringerig
- Verbeterpunten of tips
Meer dan prima,
Prima zaak.
Profijt meubel Groningen.
Heel plezierig e positief
We hadden een paar jaar geleden wat meubels gekocht bij Profijt in Tilburg. Nadat we de meubels hadden gemonteerd hebben we de montagehandleidingen. Weggegooid. Als voorbereiding op een verhuizing willen we de meubels gedeeltelijk demonteren om ze te beschermen en het besparen van opslagruimte. We hadden de montageboekjes niet meer en deze stonden ook niet meer online. Daarop namen we contact op met Profijt Meubelen Tilburg en we legden ons verzoek voor. PMT had inmiddels een nieuw systeem dus de vraag werd intern doorgezet. Binnen 5 dagen ontvingen we alle montage handleidingen van de complete Mazedo lijn. Geweldige dienstverlening van Profijt en complimenten aan verkoopmedewerkster Maud.
Mooie aanbieding, fijne site en aardige mensen bij de afhaal
Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en vriendelijke geholpen