8.5 /10

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Deskundig advies

Bella Schellinkhout

Antwoord Profijt Meubel

Beste Bella, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe tafel. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Lisette Franken

Wij zijn begin eind oktober 2025 binnengelopen bij Profijt meubels in Almere. Hier zijn wij zeer goed geholpen. Medewerkers waren totaal niet opdringerig, en lieten ons zelf rondkijken. Wel waren ze beschikbaar voor vragen en advies. Wij zijn uiteindelijk heel goed geholpen door Astrid. Samen met ons bekeek ze de mogelijkheden en opties. Zelfs in onze niet standaard wensen werd er goed meegedacht en eerlijk geadviseerd. We werden vrij gelaten om de offerte thuis nog eens rustig samen door te nemen, en zijn een dag later terug gegaan om tot aankoop over te gaan. Wij kijken uit naar onze nieuwe bank!

Klantvriendelijk, deskundig, eerlijk, duidelijk.

Gerry Kersten

Geweldig

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Gerry!

Babs

Zeer prettig

Het meedenken met de wensen

Kees Pellis

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede ervaring, vriendelijk personeel.

Antwoord Profijt Meubel

Beste meneer Pellis, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt meubel Tilburg

J.Franken

Op zich goed geholpen

Er staat heel veel, keuze is reuze,voor ieder wat wils.
weet niet

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Profijt Meubel Poortvliet.

erica de boer

goed verzorgde winkel, je loopt er makkelijk doorheen, alles staat keurig opgesteld en overal staat info op de tafels. personeel is erg vriendelijk en geduldig, zeker niet opdringerig.

loopt lekker doorheen, overal info op tafels, personeel wat je lekker zelf laat winkelen, maar als je ze roept alle tijd voor je , beslist niet opdringerig. prijzen zijn zeker voor iedere beurs.
meer lederen of kunstlederen banken zou welkom zijn, als mede ook wat meer fleurige kleuren in de banken.

Antwoord Profijt Meubel

Beste Erica de Boer, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze winkel, dat waarderen we enorm! Wij wensen u veel plezier met u nieuwe 3-zitsbank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

A ZANDHUIS

Bijzonder goed geholpen door Nora en Leandro

Antwoord Profijt Meubel

Beste A Zandhuis, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Nora en Leandro. En veel plezier van u nieuwe hoekbank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

O vd Meulen

Vriendelijke en prettige verkoopster. Dominique

Overzichtelijke opstelling van de produkten

Antwoord Profijt Meubel

Beste O vd Meulen, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn dat Dominique u zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van u relaxfauteuil. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Elles van Meerbeek

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Kayleigh. Kregen goed advies.

Sneek en deskundig geholpen
nvt

Antwoord Profijt Meubel

Beste Elles, Wat een mooie beoordeling, dankjewel! 🌟 Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk en deskundig bent geholpen door Kayleigh — daar wordt ons team helemaal blij van! 😄 Goed advies geven en meedenken met onze klanten vinden we ontzettend belangrijk, dus super om te horen dat dat is gelukt. ✨ Bedankt voor je reactie en we zien je graag snel weer gezellig terug in de winkel! 😊 ~Team Profijt Meubel Naaldwijk.

Willem sommer

Goede uitleg prettig personeel.

Antwoord Profijt Meubel

Beste Willem Sommer, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe stoel en bank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Anja

Geen tegoedbonnen geven. Aardig, maar slaat nergens op. Je moet wel erg veel besteden.

Antwoord Profijt Meubel

Beste Anja, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe 3 zitsbank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Habing

Antwoord Profijt Meubel

Beste H Habing, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe eettafelstoelen. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Simco

Prettig gewinkeld

Overzichtelijk tuime keus

Antwoord Profijt Meubel

Beste Simco, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe tafel met stoelen. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Van den Akker

Top uitstraling

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

4870 AM Etten-Leur

Deskundig advies

Bella Schellinkhout

Lisette Franken

Klantvriendelijk, deskundig, eerlijk, duidelijk.

Gerry Kersten

Geweldig

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Gerry!

Babs

Zeer prettig

Het meedenken met de wensen

Kees Pellis

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede ervaring, vriendelijk personeel.

J.Franken

Op zich goed geholpen

Er staat heel veel, keuze is reuze,voor ieder wat wils.
weet niet

erica de boer

A ZANDHUIS

Bijzonder goed geholpen door Nora en Leandro

O vd Meulen

Vriendelijke en prettige verkoopster. Dominique

Overzichtelijke opstelling van de produkten

Elles van Meerbeek

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Kayleigh. Kregen goed advies.

Sneek en deskundig geholpen
nvt

Willem sommer

Goede uitleg prettig personeel.

Anja

Habing