8.5 /10

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Deskundig advies

Michel

SterSterSterSterLege ster

Zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig.

Kennis van zaken, niet te opdringerig
Koffie niet echt lekker

Antwoord Profijt Meubel

Beste Michel, Bedankt voor uw feedback en deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Familie punt

Evelien

Erg fijn geholpen door de dames! Denken mee en zijn echt klantvriendelijk

Prima, genoeg keus

Antwoord Profijt Meubel

Ontzettend bedankt voor deze mooie feedback Evelien! Met vriendelijke groet, Carlijn Profijt Meubel Amersfoort

Robert Berg

Meer dan prima,

Goed advies, optie tot lenen busje als bij ophalen de meubels niet in de auto passen.

H.Smids

Prima zaak.

Duidelijkheid en goede service

Hans Feenstra

Profijt meubel Groningen.

Geen.
Nette winkel deskundig personeel vriendelijk en niet opdringerig. Het hele proces van aankoop tot levering erg goed. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe bank. Met vriendelijke groet Hans en Pieter.

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor de enthousiaste reactie, daar worden we blij van! We hebben u met plezier geadviseerd. Graag zien we u terug in onze winkel. Woongroetjes, Team Profijt Meubel

Janny coenrades

Heel plezierig e positief

Heel goed en gezellig advies gekregen

Frank van der Heijden

We hadden een paar jaar geleden wat meubels gekocht bij Profijt in Tilburg. Nadat we de meubels hadden gemonteerd hebben we de montagehandleidingen. Weggegooid. Als voorbereiding op een verhuizing willen we de meubels gedeeltelijk demonteren om ze te beschermen en het besparen van opslagruimte. We hadden de montageboekjes niet meer en deze stonden ook niet meer online. Daarop namen we contact op met Profijt Meubelen Tilburg en we legden ons verzoek voor. PMT had inmiddels een nieuw systeem dus de vraag werd intern doorgezet. Binnen 5 dagen ontvingen we alle montage handleidingen van de complete Mazedo lijn. Geweldige dienstverlening van Profijt en complimenten aan verkoopmedewerkster Maud.

Klantvriendelijkheid, service, communicatie.

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Peter

Mooie aanbieding, fijne site en aardige mensen bij de afhaal

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

4870 AM Etten-Leur

Deskundig advies

Michel

SterSterSterSterLege ster

Zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig.

Kennis van zaken, niet te opdringerig
Koffie niet echt lekker