8.7 /10

checkbox97% beveelt Profijt Meubel Wolvega aan!

Assortiment
Deskundig advies

C. B

Snelle reactie op e-mail , maar graag wat meer informatie gewild over gewicht meubel en of het pakketten zijn of kant en klaar meubel! Blijkt dus kant en klaar afgehaald te kunnen worden, wat flink wat kracht vergt en moeilijk binnen in huis te brengen is!

Kom hier vaker en diverse meubels aangeschaft! Voor de rest prima in orde. Vriendelijk personeel…..zeer geduldig….
Prima zo‼️
Madison kast Starfurn… 90breed. 200 hoog

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hartelijk dank voor uw reactie. Excuses voor de onnodige fitness oefeningen! Veel plezier van uw kast gewenst. Tot ziens, vriendelijke groet, Team profijt Wolvega

Hans

Kundig en vriendelijk personeel
1,5 zitbank met sofagedeelte

M. Oosenbrug

Fijne winkel

Veel mooie meubels voor een gepaste prijs en op voorraad leverbaar. (En anders hoef je niet lang te wachten i.i.g.)
2 barkrukken

Elly

SterSterSterSterLege ster

Zorgen dat de juiste prijzen ook de artikelen staan en dat je niet bij de kassa komt en alles ineens 40 euro duurder is
Vriendelijkheid
Eetkamerstoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Bedankt voor uw reactie mevrouw. We hebben gelijk de prijzen aangepast! Bedankt voor de tip! Vriendelijke groet, Team profijt Wolvega

H Bijma

goed geholpen

vriendelijk personeel
twee stoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Goedemiddag H. Bijma, Hartelijk dank voor uw reactie! Daar zijn we super blij mee. Veel plezier van uw aankopen en graag tot de volgende keer! Groetjes team Profijt Wolvega

Anne de Jong

Perfect

Wees goed voor het personeel ze zijn zeldzaam
Goed voor de klanten
Bank en eetkamer stoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Goedemiddag Anne de Jong. Hartelijk dank voor uw mooie compliment! Daar doen we het voor! Een tevreden klant! Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens. Met vriendelijke groet Team Profijt Wolvega

Menger

goed

bank relexstoel eetkamerstoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Menger, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier met uw nieuwe bank, relax fauteuil en eetkamerstoelen. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

G.Bosma

Goede service

Veel keuze in meubelen en assesoires
Draaistoel

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste G. Bosma, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier met uw nieuwe draaistoel, en fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

j van veen

SterSterSterSterLege ster

Aardige medewerkers, goede advisering, nemen de tijd voor jou als klant.

Verlichting in de winkel is niet aangepast op de indeling en de ruimte (het lijkt een beetje duister hier en daar), dat haalt de sfeer een beetje naar beneden.
Vriendelijke medewerkers
Relax-fauteuil

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste J. van Veen, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Wat fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd door onze collega's. Veel plezier van u nieuwe relax fauteuil. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

S Terpstra

Jan

Klantvriendelijkheid.
relaxstoel

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Jan, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe relax fauteuil. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

F.F. Delsasso

Prima ervaring.

Uitstraling, presentatie, vriendelijkheid.
Zou ik zo niet direct weten.
2 relaxt stoelen.

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste F.F. Delsasso, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe relax fauteuils. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Rene Hensel

mooie uitgebreide winkel

alles in huis
Kast en Bank

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Rene Hensel, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe kast en bank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

F.J. Muller

We vonden een mooie fauteuil waarbij we de stof en de kleur konden bestellen. Fijn en vakkundig geholpen door een leuke jonge dame. Het was maar goed dat we toch nog even verder keken, want vrijwel de zelfde fauteuil koste bij Montel het dubbele. Our Lucky Day.

Zeer klantvriendelijk
n.v.t.
fauteuil

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste F.J. Muller, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Wat fijn om te horen dat u een mooie fauteuil heeft gevonden en dat u tevreden bent over het advies van onze collega. Goed dat u nog even verder heeft gekeken en zo deze mooie aankoop heeft kunnen doen! Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Geantwoord op

Profijt Meubel Wolvega verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Wolvega heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juli 2014

Profijt Meubel Wolvega

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Frisaxstraat 12

Veel keuze in meubelen en assesoires
Draaistoel

j van veen

SterSterSterSterLege ster

Aardige medewerkers, goede advisering, nemen de tijd voor jou als klant.

Vriendelijke medewerkers

relaxstoel

F.F. Delsasso

Prima ervaring.

Uitstraling, presentatie, vriendelijkheid.
Zou ik zo niet direct weten.
2 relaxt stoelen.

Rene Hensel