Alfred Wever
- Verbeterpunten of tips
- Niet ontdekt.
- Sterke punten
- Top service en uitleg. Prima ontvangen door medewerkster Jamie.
- Product of service:
- Sta op stoel en relax stoel.
98% beveelt Profijt Meubel Wolvega aan!
Duurt wel lang voordat het bezorgt kan worden
Fijne winkel, breed aanbod, vriendelijk en deskundig personeel
Goede ervaring.
Vriendelijke geholpen, mooie indeling en mooie producten
Goed geholpen
prima geholpen
We hebben rustig rond kunnen kijken en toen we eruit waren zijn we erg prettig geholpen.
Aardige nette mensen goeie hulp
Grandioos
Erg goed! Ben ook in een ander filiaal geweest, maar het was hier veel prettiger vind ik persoonlijk. Ben erg goed geholpen, maar kreeg ook voldoende ruimte om zelf te kijken, proberen en na te denken.
Fijn rond gekeken.
Sehr kompetente und freundliche Bedienung. Auch für Deutsche Käufer sehr zu empfehlen.
Goede service.
Vriendelijk personeel
Profijt Meubel Wolvega verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Wolvega heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Wolvega