A. Tollenaar
Werden heel vriendelijk geholpen zonder dat push gedrag wat je vaak in winkels heb
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- De netheid en de hoeveelheid keuze
- Aangekocht product
- Bank
98% beveelt Profijt Meubel Sliedrecht aan!
98% beveelt Profijt Meubel Sliedrecht aan!
Vandaag een relaxfauteuil gekocht. Mooie stoel voor een redelijke prijs. Vriendelijke en deskundige hulp van Marco.
Vriendelijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding
Beetje raar dat na 2 weken van je aankoop er op alles nu 15% korting is. Terwijl ik het nog niet hebt opgehaald Levertijd 3 weken
Vriendelijke ontvangst, ruimte en tijd voor onszelf om keuzes te maken, goede advisering, prettig geregeld allemaal.
Zoals altijd, prima geholpen!
Goed geholpen
Heel fijn en professioneel geholpen. Vooral omdat we een bijzondere opstelling voor onze bank zochten met een negatieve hoek. Top!
Sliedrecht
Betaalbaar, gezellige uitstraling,
Zeer fijn geholpen en zijn erg blij met de salontafels
Deskundig en netjes te woord gestaan.
Deskundig advies door Marco, stoelen waren op voorraad dus konden wij de volgende dag ophalen
Een top winkel met familiaire sfeer
Mooie winkel alles mooi bij elkaar neer gezet zodat het een echte woonkamer is. Prijzen zijn ook tedoen.
Profijt Meubel Sliedrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Sliedrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Sliedrecht
Leeghwaterstraat 237 B
3364 AE Sliedrecht
Vriendelijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding
Zoals altijd, prima geholpen!
Goed geholpen
Sliedrecht
Betaalbaar, gezellige uitstraling,
Zeer fijn geholpen en zijn erg blij met de salontafels
Deskundig en netjes te woord gestaan.
Een top winkel met familiaire sfeer
Profijt Meubel Sliedrecht heeft de volgende resultaten bereikt: