W van den Berg
- Sterke punten
- Mooie winkel, behoorlijk groot assortiment en redelijke prijzen
- Product of service:
- 4 Eetkamerstoelen
96% beveelt Profijt Meubel Hoorn aan!
Hoorn
Ptima geholpen
Vriendelijk geholpen. goede informatie stof en onderhoud
Erg goed
Klantvriendelijk en kundig
Niet in de winkel van Hoorn geweest
TOP!!!!
Fijne winkel met veel keuze en mogelijkheden. Denken graag mee en doen alle moeite om je tevreden de deur uit te laten gaan. We gaan er van uit dan als alle meubels geleverd zijn en er mankeert iets aan dat wij dezelfde service krijgen als bij de aankoop.
Super klantvriendelijk en klantvriendelijk gericht
heel vruendelijk met veel verstand van zaken
Vakkundig geholpen
hoorn
Erg klantvriendelijk en goede informatie
Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen door Ilona. Advies gekregen met de kleuren. M.v.g. Joke & Willem
Profijt Meubel Hoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Hoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Hoorn