c.strijker
- Sterke punten
- klantvriendelijk
- Product of service:
- fauteuils
98% beveelt Profijt Meubel Emmen aan!
goed advies
Zeer slecht. Stoel gekocht, was niet goed in elkaar gezet? Klacht in gediend, twee week later, niks gehoord. Ook heel veel plooien in het stof. Voor gesteld met bij betaling andere stoel uit zoeken. Moet dan 30% laten vallen. Dit is toch niet te geloven, hun hebben een kapotte stoel geleverd.. Nu komt er een monteur om de stoel op te lappen. Dit is geen reclame.
Vriendelijk,rustig
Lekker de tijd genomen om eens rond te neuzen bij Profijt Meubel Emmen voor 6 nieuwe eetkamerstoelen. Lekker makkelijk zittend, geen draaistoel, geen wieltjes er onder en geen armleuningen. Dat moet toch "een makkie zijn". Nou......de keuze was reuze. Keuze stress? Welnee.. Heel prettig geholpen! Eerst onze gang kunnen gaan, even komen kijken en vragen of het lukt. Een paar korte vraagjes van onze kant en gelijk is het de verkoopster duidelijk wat wij zoeken en ze wijst ons plekken aan waar iets soortgelijks staat maar dan met ander bekleding of andere stoelpoten. Als mijn vrouw opmerkt dat ze op het zelfde model stoel bij de een iets hoger zit dan bij de ander, dan klopt dat. Bij die stoel, zit een andere viltglijder onder de stoelpoten, waardoor deze een cm hoger staat. Daarbij werd gelijk advies gegeven om bij de nieuwe stoelen even op te letten wat voor soort stoelpoot er onder zit. Als er verder vragen zijn, hoor ik het wel van u en weg was ze. Wij kwamen tot een keuze en een passerende verkoper legde ons nog e.e.a. uit, want hij had gezien dat wij al even bezig waren. Wij wilden de stoel nog even zien bij een donkere tafel en gelijk werd de stoel naar een andere donkere tafel gebracht. De stoelen waren op voorraad en na wat tips over het onderhoud werd de koop gesloten. Heel leuk en relaxed geholpen door de verkoopster en verkoper en hem hiervoor bedankt. De volgende dag bij het magazijn de stoelen gehaald. Ook hier vriendelijk en behulpzaam personeel, die er voor zorgde dat alles perfect in mijn auto paste.
Zeer goed
Goed en deskundig geholpen
top
Goed en deskundig personeel.
Vriendelijk personeel 👍
Wij hebben een super ervaring gehad. Djamel heeft ons goed geholpen en heel fijn en eerlijk advies gegeven. Wij zijn enorm goed geslaagd voor onze hele inboedel. Enorm bedankt.
Vakkundige werknemers
er stond heel veel en alles zag er prima uit
Mooie winkel goede overzicht
Goed & vriendelijk
Profijt Meubel Emmen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Emmen heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Emmen
Nijbracht 76
7821 CA Emmen
Vriendelijk,rustig
Zeer goed
Goed en deskundig geholpen
top
Goed en deskundig personeel.
Vriendelijk personeel 👍
Vakkundige werknemers