m k van gool
- Aangekocht product
- 2 banken
97% beveelt Profijt Meubel Capelle a/d IJssel aan!
97% beveelt Profijt Meubel Capelle a/d IJssel aan!
goede ervaring
Zeer goed.Fijn geholpen door verkoper David!
Laats een TV meubel en salon tafel gekocht. En omdat ik geen zin had om te gaan wachten op bezorgingen, boden ze mij de mogelijkheid om tegen een reduceerde prijs een busje te huren. Binnen een half uurtje was ik thuis met meubels. Medewerkers waren erg behulpzaam en vriendelijk. Echt een aanrader!
Commercieel onvoldoende
Goed.
Meer dan prima,
Goede, vriendelijk service.
rustig kunnen uitzoeken wat ik wilde
We hebben niet alleen goed advies en uitstekende service gekregen, maar onze verwachtingen zijn zelfs overtroffen! Dank aan Lia voor haar professionele en vriendelijke begeleiding.
Goed advies
Leuke winkel met betaalbare producten en goede service
Wederom uitstekend geslaagd in uw winkel.
Zeer vriendelijk geholpen door David
Wij hebben een mooie bank bij u gekocht en 2 leuke stoeltjes. Tegen de tijd dat alles geleverd zou worden (13 weken) heb ik gebeld, omdat ik nog niets gehoord had. Wat bleek tot mijn verbazing: we hadden wel besteld, maar de bestelling was niet doorgegeven. Resultaat: ik moet nog eens 13 weken wachten. Dat vind ik helemaal niet leuk! Wellicht staat hier een kortingspercentage tegenover !? Met vriendelijke groeten R.Vermeulen.
Heel goed bevallen vlugge bezorging
Profijt Meubel Capelle a/d IJssel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Capelle a/d IJssel heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Capelle a/d IJssel
Lylantsebaan 8
2908 LG Capelle aan den IJssel
goede ervaring
Zeer goed.Fijn geholpen door verkoper David!
Commercieel onvoldoende
Goed.
Meer dan prima,
Goede, vriendelijk service.
rustig kunnen uitzoeken wat ik wilde
Goed advies
Leuke winkel met betaalbare producten en goede service
Wederom uitstekend geslaagd in uw winkel.
Zeer vriendelijk geholpen door David
Heel goed bevallen vlugge bezorging