Shamseer
De verkoper Paola gaf duidelijke uitleg over de producten. De bestelling werd netjes geleverd. Over het algemeen was het een goede ervaring, en we zijn ook tevreden met het product.
We hebben rustig rond kunnen kijken en toen we eruit waren zijn we erg prettig geholpen.
Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen door Ilona. Advies gekregen met de kleuren. M.v.g. Joke & Willem
Vriendelijke verkoper.
Betrouwbaar, zorgvuldig, klantvriendelijk, rustige sfeer, geen opdringerigheid.
we hadden een goede ervaring in de winkel, Dank je wel Onno
Prettig omgang met verkoper, uiterst vriendelijk
Uitstekend goede uitleg
Slechte service. Beschadigd meubel ontvangen, verschillende (diepe) krassen ontdekt. Vervolgens het bericht ontvangen dat het magazijn niet tegemoet wil komen en het niet geruild kan worden voor een nieuw meubel.
Tot nu toe teleurstellend
Mooie meubels
Goeie service,vriendelijkheid
Top
Goed geholpen,
Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke verkoper.
Betrouwbaar, zorgvuldig, klantvriendelijk, rustige sfeer, geen opdringerigheid.
we hadden een goede ervaring in de winkel, Dank je wel Onno
Prettig omgang met verkoper, uiterst vriendelijk