8.5 /10

19347 reviewsSchrijf review

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Assortiment
Deskundig advies
19347 reviews

Douwe

SterSterSterSterLege ster

Prima ontvangst en goede uitleg over hetgeen er allemaal nog bij kwam kijken zodra bestellig werd afgeleverd.

Verbeterpunt is dat gezien de bestelling er best iets meer korting kan worden aangeboden of dat de bestelling volledig gratis gemonteerd worden.
De gegeven adviezen waren helder en duideljk
Helder verhaal, weet waar men overpraat ten aanzien van de producten

Tom Oosten

Hoorn

Heel deskundig personeel heel behulpzaam,zetten voor aflevering je tafel in elkaar. Shirts,en Jamal bedankt
Niets

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo deskundig en behulpzaam bent geholpen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tafel! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Anouk

Vriendelijk en fijn personeel

M

Super

Goede uitleg gehad van medewerkster femke. Zeer vriendelijk en beleefd. Compliment hiervoor

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor je review!

Ellen klebach

Hoorn

Groot assortiment. En zeer kundig personeel. Hartelijk dank aan Rens & Jamal.

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor je mooie review, Ellen! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de hulp van onze collega’s. De complimenten geven we natuurlijk graag aan hen door. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

everaardt

Netjes geholpen Ze nemen de tijd voor je

Klantvriendelijk
Geen verbetering

Kost

Mooie goed verzorgde winkel en mooie prijzen.

Nvt

Slot

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettig

Prijzen

Antwoord Profijt Meubel

Dank voor uw Review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen, en dit als een sterk punt ervaart! We vinden het belangrijk om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden, dus erg leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Graag tot ziens in onze winkel, Team Profijtmeubel Emmen

Rob Akker

Helemaal top

Duidelijke uitleg over de bank en de verschillende materialen die beschikbaar zijn. We zijn geholpen door Rosalinde Meijer en zeer tevreden over haar geduld en duidelijke uitleg echt een topper.

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor uw review, Familie Akker! Fijn dat u zo tevreden bent over de uitleg/hulp van onze collega Rosalinde. Dit horen we uiteraard graag. We hopen dat u straks veel plezier zal gaan beleven van uw bank, en graag tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

M. Boin

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Personeel top, service negatief..

Kundig personeel.
Geachte heer/mevrouw, Met teleurstelling richt ik mij tot u naar aanleiding van de afhandeling van mijn klacht over mijn bank, die ik bijna twee jaar geleden heb aangeschaft bij Profijt Meubel in Capelle aan den IJssel, onderdeel van De Hartog Woongroep. Van de klantenservice heb ik vernomen dat er volgens u geen aanspraak op garantie bestaat met betrekking tot de stof, omdat er een verkeerd schoonmaakmiddel zou zijn gebruikt. Als reden wordt aangegeven dat hierdoor de lijn van de stof kan loslaten. Deze uitleg verbaast mij zeer. Het door mij gebruikte schoonmaakmiddel is namelijk afkomstig van uw eigen merk. Het is voor mij dan ook moeilijk te begrijpen dat het gebruik van een product van uw eigen merk vervolgens wordt aangevoerd als reden om garantie uit te sluiten. Daarnaast vind ik deze situatie extra opmerkelijk vanwege mijn eigen achtergrond binnen uw organisatie. *Ik ben in het verleden vestigingsmanager geweest bij de vestiging in Sliedrecht en beschik over ruim 15 jaar ervaring binnen de retail en verkoop, binnen een organisatie die onder dezelfde groep valt. Vanuit die functie heb ik bovendien trainingen gevolgd over de verschillende soorten stoffen en de eigenschappen daarvan binnen uw eigen opleidingscentrum.* Juist daarom vind ik het bijzonder teleurstellend om nu te horen dat er geen enkele vorm van garantie of tegemoetkoming wordt geboden. Als voormalig medewerker weet ik bovendien dat klanten juist worden geadviseerd om voor deze stof te kiezen vanwege de duurzaamheid en kwaliteit ervan. Wat ik daarnaast als bijzonder teleurstellend ervaar, is dat de aangeboden oplossing bestaat uit een korting van 10% bij de aanschaf van een volgende bank. Een nieuwe bank komt er inderdaad, maar gezien deze ervaring zal deze niet meer via Profijt Meubel of een andere onderneming binnen De Hartog Woongroep worden aangeschaft. Ik had van een organisatie waar ik zelf jarenlang met overtuiging voor heb gewerkt, een andere en klantgerichtere oplossing verwacht. Het gaat mij hierbij niet alleen om de financiële kant, maar vooral om de manier waarop mijn klacht wordt behandeld en het vertrouwen dat ik als klant in uw organisatie mag verwachten. Ik verzoek u daarom mijn klacht opnieuw te beoordelen en mij een inhoudelijke reactie te geven, waarbij u specifiek ingaat op het gebruik van het schoonmaakmiddel van uw eigen merk en de consequenties daarvan voor de garantie. Ik wil u daarnaast meegeven dat ik mijn ervaring met deze kwestie, wanneer hier geen passende oplossing voor komt, ook eerlijk zal delen in een openbare review. Ik vind het belangrijk dat potentiële klanten een realistisch beeld kunnen vormen van zowel de kwaliteit van het product als de wijze waarop klachten worden afgehandeld. Ik hoop oprecht dat u deze situatie alsnog serieus wilt bekijken en dat er een oplossing mogelijk is die recht doet aan mijn jarenlange betrokkenheid bij uw organisatie én aan mij als klant. Met vriendelijke groet, Dhr. M. Boin

F Dijkstra

Heel prettig geholpem.

Vriendelijk en alle tijd nemen voor klant.

Jansen

Gemoedelijk

Goed geholpen
Gelijk meubel mee genomen

Sjaak Zonruiter

Barendrecht achteraf is alles goed opgelost

Als verkoopster Mandy er net is komen werken veel betere ondersteuning geven. Vonden het af en toe gewoon zielig hoe ze aan haar lot werd overgelaten.
De heer Khalid en Mandy hebben ons uiteindelijk heel goed geholpen Ordernummer 254609

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor je review, Sjaak Zonruiter. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat je prettig bent geholpen door Khalid en Mandy. Ook bedankt voor je feedback. We nemen dit mee en wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Geantwoord op

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • check19347 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

Vriendelijk en fijn personeel

M

Super

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor je review!

Ellen klebach

Hoorn

Groot assortiment. En zeer kundig personeel. Hartelijk dank aan Rens & Jamal.

everaardt

Netjes geholpen Ze nemen de tijd voor je

Klantvriendelijk
Geen verbetering

Kost

Mooie goed verzorgde winkel en mooie prijzen.

Nvt

Rob Akker

Helemaal top

M. Boin

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Personeel top, service negatief..

Kundig personeel.

F Dijkstra

Heel prettig geholpem.

Vriendelijk en alle tijd nemen voor klant.

Jansen

Gemoedelijk