8.5 /10

19248 reviewsSchrijf review

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Assortiment
Deskundig advies
19248 reviews

Ina Groenhuyzen

Vriendelijke, meedenkende en gelukkig geen opdringerige verkoopster. Leuk en informatie gesprek gehad met Paola onder het genot van een kopje koffie. 2 stoelen gekocht die tot mijn verbazing eerder geleverd zijn dan verwacht.

Waren winkel aan het veran0deren tijdens ons bezoek, gaf een wat rommelige indruk.
Paola, assortiment en prijs kwaliteit verhouding.

Luciën Tabbers

Netjes geholpen

Antwoord Profijt Meubel

Beste meneer Tabbers, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Team Profijt Meubel Tilburg

Sasja

SterSterSterLege sterLege ster

We hadden twee kasten showmodel gekocht... helaas was de kast niet goed in elkaar gezet.... door de transport naar beneden brak er een poot van de kast... gelukkig door eigen medewerker. De 25 euro schadevergoeding is wel aan de lage kant. Maar ja het was een showmodel.

Helma Jeurissen

Ignas heeft ons goed en professioneel geholpen . Busje van Profijt stond ingeladen klaar die wij mochten gebruiken van Ignas om de meubels weg te brengen naar ons adres. Hij is zeer klantvriendelijk en denkt in oplossingen. De juiste man op de juiste plaats. TOP

Wat Ignas betreft geen verbeterpunten. Ga zo door Ignas!
Prijs kwaliteit verhouding

Antwoord Profijt Meubel

Hi Helma, Dank je wel voor je mooie review! Mooie complimenten voor onze collega Ignas. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe stoelen, lampen en tafel! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Huissen

P Berntssen

Prima geholpen

Verkoper

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met het bankstel! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Huissen

Irene Stevense

heel vruendelijk met veel verstand van zaken

Antwoord Profijt Meubel

Wat leuk om te lezen Irene! Dank je wel voor je review en het compliment! Graag tot de volgende keer, Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Hoorn

Rob

Hele prettige winkel met een klantvriendelijke verkoper, zeer goede service

redelijke aflever tijd en fijn om zelf de bestelbus mee te mogen nemen om de bank thuis af te leveren, zonder extra kosten. Bij aankomst stond deze geladen en wel al klaar.

Antwoord Profijt Meubel

Hi Rob, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met de nieuwe hoekbank! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Huissen

Ton van der Loon

Top!!!

Ondanks mijn oudere mopper review blijven we hier komen. Altijd goede kwaliteit en service.
Vriendelijke meedenkende medewerkster Paola

An Gebuijs

Geweldig zoals altijd

Vriendelijk personeel die alles weten of stoffen etc. 4 jaar geleden heeft onze dochter veel bij jullie gekocht, haar dochtertje lag toen veel in het ziekenhuis. Patricia heeft ons toen geholpen. 1 maand nadat alles geleverd was overleed mijn kleindochter en Patricia heeft toen contact opgenomen met mijn dochter dat vonden wij zo bijzonder en werd zeker gewaardeerd. Spijtig om te horen dat Patricia nu zelf overleden is. Maar ik vind jullie service echt top.

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor deze mooie woorden en beoordeling! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Romy

SterSterLege sterLege sterLege ster

Mooie winkel en een super mooie bank gekocht, alleen busje gehuurd voor 2 uur omdat we ook andere spullen moesten verhuizen en gingen half uur van te voren al bellen waar we bleven. Daardoor helemaal in de stress. Beetje jammer!

Maak vervolgens goede afspraken over de bus verhuur als je hem van 3 tot 5 huurt niet om half 5 al bellen waar die blijft!

Antwoord Profijt Meubel

Beste Romy, Bedankt voor je beoordeling, wat vervelend dat je een slechte ervaring heb gehad bij de verhuur van het transportbusje. Het is absoluut niet de bedoeling dat je stress ervaart. Mijn collega had gebeld omdat het magazijn rond 17:00 sluit, je had inderdaad het busje gereserveerd van 15:00 t/m 17:00 maar het busje werd teruggebracht rond 17:20. Desondanks wensen wij je veel zitplezier met het nieuwe bankstel, als er nog vragen en opmerkingen zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Hellevoetsluis

Sharon

Super goed geholpen!

Personeel heeft goed geadviseerd en mee gedacht

Hennie Hofmeijer

Wij zijn ontzettend fijn en deskundig geholpen door Frank

De sterke punt is de verkoper,we wouden nog geen bank kopen,maar door de verkoper toch gedaan! Super fijne man

Antwoord Profijt Meubel

Beste Hennie, Frank denkt mee en draagt ideeën aan en is zeker deskundig. Wij geven je lovende woorden door aan hem. Dankjewel voor deze review! Hartelijke groet, Profijt meubel, Zutphen

Niet belangrijk

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer goede verkopers met verkoop praat. Iets beloven maar niet na komen.

Gezien de ervaring geen sterke punten.
Belofte na komen bij verkoop en niet later vertellen dat het niet aan hen ligt.

Suzanna

Prettig

Vriendelijk personeel

P. Weis

Zeer goed

Erg vriendelijke verkoopmedewerker

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • check19248 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

4870 AM Etten-Leur

Assortiment
Deskundig advies
19248 reviews

Ina Groenhuyzen

Paola, assortiment en prijs kwaliteit verhouding.

Luciën Tabbers

Netjes geholpen

Sasja

SterSterSterLege sterLege ster

Helma Jeurissen

Wat Ignas betreft geen verbeterpunten. Ga zo door Ignas!
Prijs kwaliteit verhouding

Hennie Hofmeijer

Wij zijn ontzettend fijn en deskundig geholpen door Frank

Niet belangrijk

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer goede verkopers met verkoop praat. Iets beloven maar niet na komen.

Gezien de ervaring geen sterke punten.
Belofte na komen bij verkoop en niet later vertellen dat het niet aan hen ligt.

Suzanna

Prettig