8.5 /10

19182 reviewsSchrijf review

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Assortiment
Deskundig advies
19182 reviews

Shamseer

De verkoper Paola gaf duidelijke uitleg over de producten. De bestelling werd netjes geleverd. Over het algemeen was het een goede ervaring, en we zijn ook tevreden met het product.

W den Otter

We hebben rustig rond kunnen kijken en toen we eruit waren zijn we erg prettig geholpen.

Klantvriendelijk en deskundig advies

Willem

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen door Ilona. Advies gekregen met de kleuren. M.v.g. Joke & Willem

Antwoord Profijt Meubel

Beste Willem en Joke, bedankt voor jullie review, leuk om te lezen dat jullie deskundig en vriendelijk zijn geholpen! Heel veel plezier met de nieuwe bank en relaxfauteuil. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Hoorn

N.Oomes

Vriendelijke verkoper.

Uitleveren duurt erg lang.

Antwoord Profijt Meubel

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor het schrijven van je review. Wat leuk om te lezen dat je de klantvriendelijkheid zo positief hebt ervaren. Het compliment aan onze verkoper geef ik graag door. Jammer dat de uitlevering langer duurde dan verwacht, daar blijven we aandacht aan besteden. We wensen je veel woonplezier met je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Doris Webcare Manager Hoogenboezem Meubelen - Profijt Meubel Breda

Henk Hekkers

SterSterSterLege sterLege ster

M. Donckers

Betrouwbaar, zorgvuldig, klantvriendelijk, rustige sfeer, geen opdringerigheid.

Antwoord Profijt Meubel

Beste M. Donckers, Bedankt voor u positieve review. We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, ^Bregje Profijt Meubel Roermond

monique van den berg

we hadden een goede ervaring in de winkel, Dank je wel Onno

mooie meubels en hoop keus

Antwoord Profijt Meubel

Beste Monique, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat jullie een goede ervaring in de winkel hebben gehad. We geven je compliment aan Onno graag door. Team Profijt Meubel Zoeterwoude

T van Bemmel

Prettig omgang met verkoper, uiterst vriendelijk

Je kunt in alle rust kijken. Uitleg verkoper super ook de afronding vh product

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen.

Henk Meijer

Uitstekend goede uitleg

Er is altijd wel iets om te verbeteren
Uitstekende adviezen

Bo

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service. Beschadigd meubel ontvangen, verschillende (diepe) krassen ontdekt. Vervolgens het bericht ontvangen dat het magazijn niet tegemoet wil komen en het niet geruild kan worden voor een nieuw meubel.

leuk wandmeubel
Slechte service en beschadigd meubel ontvangen, zonder mogelijkheid tot ruilen.

Antwoord Profijt Meubel

Beste Bo, Vervelend om te lezen dat u het meubel beschadigd heeft ontvangen. Wilt u een e-mail sturen naar info@profijtmeubel.nl met het ordernummer en de winkel van aankoop? Dan vragen wij de betreffende winkel om hierop terug te komen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Webshopteam Profijt Meubel

Blommers

Goeie service,vriendelijkheid

Duidelijke aanbeveling
Weet niet

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen je veel plezier met de nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Ct Denie

Top

23jaar geleden ook een Bankstel gekocht bij jullie van leer nog steeds mooi hoor het gaat nu slijtage

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor deze hoge beoordeling! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

C.van noordenne

Goed geholpen,

Betaalbare prijzen!
Bezorgen goedkoper!

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • check19182 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

Klantvriendelijk en deskundig advies

Willem

N.Oomes

Vriendelijke verkoper.

Uitleveren duurt erg lang.

Henk Hekkers

SterSterSterLege sterLege ster

M. Donckers

Betrouwbaar, zorgvuldig, klantvriendelijk, rustige sfeer, geen opdringerigheid.

monique van den berg

Uitstekende adviezen

Bo

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

leuk wandmeubel
Slechte service en beschadigd meubel ontvangen, zonder mogelijkheid tot ruilen.

Blommers

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster