8.7 /10

checkbox97% beveelt Profijt Meubel Wolvega aan!

Deskundig advies

A H vis.

SterSterSterLege sterLege ster

Teleurgesteld

Mooie beloftes,maar levertijden schandalig
Lever op tijd!!!

lem

SterSterSterSterLege ster

goed overzicht en goed behulpzaam.

zeer behulpzaam
nvt
bankje

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Iem, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van uw nieuwe bank. Hopelijk zien wij uw nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Lucie

Fijne winkel met veel keuze

Overzichtelijk en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel!
Fauteuil op draaipoot

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Lucie, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van uw nieuwe fauteuil. Hopelijk zien wij uw nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Bella Schellinkhout

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Bella, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe tafel. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

erica de boer

goed verzorgde winkel, je loopt er makkelijk doorheen, alles staat keurig opgesteld en overal staat info op de tafels. personeel is erg vriendelijk en geduldig, zeker niet opdringerig.

loopt lekker doorheen, overal info op tafels, personeel wat je lekker zelf laat winkelen, maar als je ze roept alle tijd voor je , beslist niet opdringerig. prijzen zijn zeker voor iedere beurs.
meer lederen of kunstlederen banken zou welkom zijn, als mede ook wat meer fleurige kleuren in de banken.
3 zits bank

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Erica de Boer, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze winkel, dat waarderen we enorm! Wij wensen u veel plezier met u nieuwe 3-zitsbank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

A ZANDHUIS

Bijzonder goed geholpen door Nora en Leandro

Hoekbank

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste A Zandhuis, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Nora en Leandro. En veel plezier van u nieuwe hoekbank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

O vd Meulen

Vriendelijke en prettige verkoopster. Dominique

Overzichtelijke opstelling van de produkten
Relax stoel

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste O vd Meulen, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn dat Dominique u zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van u relaxfauteuil. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Willem sommer

Goede uitleg prettig personeel.

Stoel en bank

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Willem Sommer, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe stoel en bank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Anja

Geen tegoedbonnen geven. Aardig, maar slaat nergens op. Je moet wel erg veel besteden.
3zits bank

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Anja, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe 3 zitsbank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Habing

Eettafelstoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste H Habing, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe eettafelstoelen. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Simco

Prettig gewinkeld

Overzichtelijk tuime keus
Tafel met 6 stoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Simco, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe tafel met stoelen. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Ingrid

Top

Adequaat geholpen
Bank

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Ingrid, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe bank. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

HK Bos

prima geholpen fijne winkel

salontafel

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste HK Bos, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van u nieuwe salontafel. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Cockie Sondaar

Heel erg goed, verkoopster Jamie nam alle tijd voor ons 👍

Mooie winkel met veel meubels in Wolvega
Relax fauteuil

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste Cockie Sondaar, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Goed om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Jamie, daar worden wij erg blij van! Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

M.kieft

Mooie en vriendelijk personeel

Nee is oke
Een lust om te winkelen
Bankstel eet tafel stoelen relecstoelen de reactie spullen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste M Kieft, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier van de bankstel, eettafelstoelen en relaxfauteuils. Hopelijk zien wij u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Wolvega

Geantwoord op

Profijt Meubel Wolvega verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Wolvega heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juli 2014

Profijt Meubel Wolvega

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Frisaxstraat 12

Mooie beloftes,maar levertijden schandalig
Lever op tijd!!!

lem

SterSterSterSterLege ster

goed overzicht en goed behulpzaam.

zeer behulpzaam
nvt
bankje

Lucie

Fijne winkel met veel keuze

Overzichtelijk en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel!
Fauteuil op draaipoot

Vriendelijke en prettige verkoopster. Dominique

Overzichtelijke opstelling van de produkten
Relax stoel

Willem sommer

Goede uitleg prettig personeel.

Stoel en bank

Anja