E.Scholten
- Product of service:
- Diverse meubelen
97% beveelt Profijt Meubel Wolvega aan!
Prima geholpen
Goede ervaring .zonder hulp was ik niet geslaagd. Maar nu met hulp van Nora heel goed geslaagd.
Veel keuze
Heel prettig geholpen door Leandro Blouw.
Alles overzichtelijk, vriendelijk personee;
gezellig sneupen
Snelle handel gedaan
geholpen door een vriendelijke en deskundige Dame
Heel goed
Profijt Meubel Wolvega verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Wolvega heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Wolvega
Frisaxstraat 12
8471 ZW Wolvega
Prima geholpen
Veel keuze
Heel prettig geholpen door Leandro Blouw.
Alles overzichtelijk, vriendelijk personee;
Leuk dat honden welkom zijn