8.7 /10

checkbox94% beveelt Profijt Meubel Roermond aan!

Assortiment
Deskundig advies

Yvonne

Super

Tv meubel verdio

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review. Wij zien u graag terug in onze winkel. Met Vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel |Roermond

Rood

Eettafel met bank

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste Thijs, hartelijk bedankt voor je positieve review. Wij zien je graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Roermond

Ans van Gool

Goede Service en Klant gericht

Eethoek

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste mevrouw van Gool, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Roermond

Paul op den Camp

Heel fijn gesprek gehad

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste meneer op den Camp, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma profijt Meubel Roermond

Frans Smeets

Mooie verzorgde winkel, Judith heeft ons vriendelijk en zeer goed geholpen

hoekbank

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste meneer Smeets, Hartelijk bedankt voor uw vijfsterren review. Wat fijn dat Judith u zo goed geholpen heeft. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma profijt Meubel Roermond

Smeets

Kundig personeel en groit assortiment

Eetkamerstoelen

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste meneer/ mevrouw Smeets Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt meubel Roermond

Bilsen

Zeer goed

Relax stoel en bank

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste heer/mevrouw Bilsen, Hartelijk dank voor uw vijf sterren review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, ^Helma profijt Meubel Roermond

F. Vrösch

Heel gemoedelijk en niet opdringerig, koffie was lekker.

Product of service:
Alburg bank 2,5 zit met 1 zit fauteuil, 1 hoofdsteun en 2 kussentjes.

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste Heer/Mevrouw Vrösch, Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Roermond

Familie Naus

Goed, goeie service en je word goed geholpen

Bank, 2 salontafels

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste familie Naus, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, ^Helma profijt Meubel Roermond

g jetten

mooi goed bedrijf

bank en stoel

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste mevrouw Jetten, Bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet ^Helma Profijt Meubel Roermond

Profijt roermond

Inspirerende winkel

Vriendelijk personeel, gezellige winkel, goed advies

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste heer/mevrouw Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, ^Helma Profijt Meubel Roermond

Sandra van Bussel

21 maart 2 relax zetels gekocht. Top geadviseerd door het vakkundige personeel

2 relax zetels

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste mevrouw van Bussel, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, ^Sharona Profijt Meubel Roermond

Rob

Goed geholpen

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste meneer Biesen, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, ^Helma Profijt Meubel Roermond

M c.vd driesche

Leuk geholpen kopen was met hinder wegens brandalarm

2eetkamer stoelen en 1fauteul

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste meneer/mevrouw Driesche, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, ^Helma Profijt Meubel Roermond

Luc

Zeer netjes en professioneel

Stoelen

Antwoord Profijt Meubel Roermond

Beste meneer Kneepkens, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, ^Helma Profijt Meubel Roermond

Geantwoord op

Profijt Meubel Roermond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Roermond heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 31 juli 2024

Profijt Meubel Roermond

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Schaarbroekerweg 20

Bilsen

Zeer goed

Relax stoel en bank

F. Vrösch

Heel gemoedelijk en niet opdringerig, koffie was lekker.

Product of service:
Alburg bank 2,5 zit met 1 zit fauteuil, 1 hoofdsteun en 2 kussentjes.

Familie Naus

Goed, goeie service en je word goed geholpen