l. Dieleman
- Product of service:
- bankstel
85% beveelt Profijt Meubel Middelburg aan!
uitstekend
Fijne winkel.
Super vriendelijk geholpen.
Relaxed
Zeer goed
Middelburg
Goed voorgelicht ja
Goede aankoop gedaan. Heel vriendelijke medewerkster, die mij heel goed heeft geholpen en advies c.q. uitleg gegeven heeft.
Mooie winkel en zeer vriendelijk geholpen.
Is moeilijk, voorlopig heb ik nog geen tafel.
vriendelijk en deskundig personeel
Tevreden
Heel leuk geholpen door Shanon. Eerst door haar moeder Miranda bij Pronto. Zij hebben ons geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Echt leuke vrouwen. Zou er zeker naar toe gaan. Mooie spullen, te maken naar persoonlijke wensen en toch betaalbaar.
Heel super goed
Profijt Meubel Middelburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Middelburg heeft de volgende resultaten bereikt:
Relaxed
Zeer goed
Middelburg
Goed voorgelicht ja
Mooie winkel en zeer vriendelijk geholpen.
Is moeilijk, voorlopig heb ik nog geen tafel.
vriendelijk en deskundig personeel
Tevreden