Albertus Vallinga
- Product of service:
- Twee stoelen
97% beveelt Profijt Meubel Leeuwarden aan!
Geweldig team
Heel fijn geholpen door een lieve dame
Duidelijk en snel geholpen.
Uitstekend
Rick is top!
Ik heb een goede ervaring met deze winkel
Zeer goed en een leuke en serieus verkoper niet opdringerig nz
Leuke winkel om ideeën op te doen voor meubels in je eigen woning. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. De keer erop werden we zelfs herkend.
Je werd goed geholpen
We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van eettafelstoelen
Prima winkel vriendelijk personeel
prima
Veel keuze, goede service en hulp bij keuzes.
Ruim opgezet. Veel keuze. Netjes
Profijt Meubel Leeuwarden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Leeuwarden heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Leeuwarden
Balthasar Beckerwei 1
8914 BB Leeuwarden
Geweldig team
Heel fijn geholpen door een lieve dame
Duidelijk en snel geholpen.
Uitstekend
Rick is top!
Ik heb een goede ervaring met deze winkel
Zeer goed en een leuke en serieus verkoper niet opdringerig nz
Je werd goed geholpen
We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van eettafelstoelen
Prima winkel vriendelijk personeel
prima
Veel keuze, goede service en hulp bij keuzes.
Ruim opgezet. Veel keuze. Netjes
Profijt Meubel Leeuwarden heeft de volgende resultaten bereikt: