Minasjan
- Sterke punten
- Klantvriendelijk en prachtig assortiment.
- Product of service:
- Bank
97% beveelt Profijt Meubel Huissen aan!
Super!
Super fijne winkel! Ik kwam voor een vlek in de onze relaxfauteuil. Ik kreeg gratis een flesje vlekkenspray mee om te proberen. Super spul. Dezelfde dag nog terug gegaan om impregneermiddel te kopen. Fijne medewerkers die met je mee denken.
Prima, deskundig en vriendelijk te woord gestaab.
Super fijn geholpen
Wij zijn erg netjes en vriendelijk geholpen door de verkoper. Hij nam echt de tijd voor ons omdat we erg over kleur van de bank.
Geweldig
Hele fijne rustige winkel en goed geholpen door de verkoper.
Kom er al jaren goeie service en leuke bediening
Superfijn geholpen bij de aankoop van nieuwe eetkamer stoelen, en ook goed en eerlijk advies over de kleur van de stof. We kijken uit naar onze nieuwe stoelen!
Die was goed
Keurig geholpen door Ignas,gewone mensen onder elkaar met een geintje erbij en een bakkie koffie,voor we naar huis gingen noemde hij mij al Boy,in het begin zei hij netjes Meneer,maar dat hoeft voor mij niet,top! goede service.
Erg fijn en kundig geholpen door Ignas!
Vriendelijk en met geduld geholpen.
Uitstekend
Madeleine heeft ons naar tevredenheid geholpen.
Profijt Meubel Huissen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Huissen heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Huissen
Karstraat 95
6851 DG Huissen
Super!
Prima, deskundig en vriendelijk te woord gestaab.
Super fijn geholpen
Geweldig
Hele fijne rustige winkel en goed geholpen door de verkoper.
Kom er al jaren goeie service en leuke bediening
Die was goed
Erg fijn en kundig geholpen door Ignas!
Vriendelijk en met geduld geholpen.
Uitstekend
Madeleine heeft ons naar tevredenheid geholpen.
Profijt Meubel Huissen heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Huissen