Anouk Lemette IJbema
- Sterke punten
- Gewoon een goede winkel met heel veel keuze en personeel die echt de tijd voor je nemen.
- Product of service:
- Bank
96% beveelt Profijt Meubel Hoorn aan!
Prachtige winkel en lief personeel
Ruime, rustige, net opgezette winkel. Mooie spullen. Verschillende medewerkers vragen meermaals of je al geholpen wordt of hulp nodig hebt. Sue heeft mij geholpen met het uitzoeken van een bank voor mijn nieuwe woning. Ze nam de tijd voor me en gaf goed advies en ook haar mening, wat ik fijn vond. Ze dacht ook praktisch mee hoe de bank in de woning zou staan en passen qua kleur en maat. Mooie bank gekocht voor een leuke prijs.
hoorn
goed geholpen
Zeer vriendelijk personeel zonder opdringerig te zijn.
De uiterst vriendelijke medewerker Shirley had verstand van zaken die ons op weg hielpen met advies en mogelijkheden van beschikare materialen voor de gewenste uitvoering van een bankstel. Door haar luisterend oor, helder communiceren en geduld is er een heel mooi advies uitgekomen wat heeft geleid tot de aanschaf van een bankstel en twee mooie bijpassende fauteuils.
Prettige medewerkers
Profijt Hoorn , Dit is een nette zaak met vriendelijk en behulpzaam personeel. Niet opdringerig en ze laten je rustig rondkijken en als je iets te vragen hebt komen ze helpen, adviseren beantwoorden.
Heel fijn personeel en uitstekend geholpen
Heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Uiterst deskundig en vriendelijk geholpen
Zeer klantvriendelijk
Netjes geholpen
Profijt Meubel Hoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Hoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Hoorn
Dr. CJK van Aalstweg 8c
1625 NV Hoorn
Prachtige winkel en lief personeel
hoorn
goed geholpen
Zeer vriendelijk personeel zonder opdringerig te zijn.
Prettige medewerkers
Heel fijn personeel en uitstekend geholpen
Heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Uiterst deskundig en vriendelijk geholpen
Zeer klantvriendelijk