Hans van Saane
- Sterke punten
- Veel keus aan meubels en stoffen.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Longchair + eettafel met bankje
96% beveelt Profijt Meubel Hoorn aan!
Veel keus.
Netjes en vakkundig geholpen.
Slecht, levering tafel meer dan een maand uitgesteld
Heel positief, nemen uitgebreid de tijd voor je en helpen je bij het maken van de goede keuze, komen ook met ideeën aan
Mooie winkel overzichtelijk vriendelijke mensen
Zeer klant vriendelijk en een hele goede uitleg. Echt TOP
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Noortje, ze weet waar ze over praat en denkt echt met je mee, denkt ook zeker in oplossingen, echt SUPER!
Bijzonder vriendelijke verkoper
Vriendelijk, meedenkend geholpen
Goed en vriendelijke geholpen
Heel goed geholpen en ook in de auto gezet 👍😃
goede ervaring , behulpzaam en kundig personeel
Gezellige
Hele goede ervaring.
Super goed geholpen door Jamal Gaf goed advies en dacht echt met ons mee. We zijn erg tevreden. Jamal bedankt voor je deskundigheid. 👍🏻 dikke 10
Profijt Meubel Hoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Hoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Hoorn
Dr. CJK van Aalstweg 8c
1625 NV Hoorn
Veel keus.
Netjes en vakkundig geholpen.
Slecht, levering tafel meer dan een maand uitgesteld
Mooie winkel overzichtelijk vriendelijke mensen