8.5 /10

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Assortiment

Heel fijn geholpen en geadviseerd super

Joyce

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Buitenpost

We zochten een bepaalde draai-fauteuil. Hebben gebeld met Profijt in Groningen. Was in beige Niet voorradig, wel in Buitenpost. Daar zouden ze deze op voorraad hebben, en Leeuwarden. We zijn speciaal naar Buitenpost gereden. Blijken ze daar geen voorraad en magazijn te hebben ... Wel een andere kleur, deze konden we vanuit de zaak, laaste, meenemen. Alsnog een andere keuze willen maken, ander model. Deze konden we NIET gelijk mee vanuit de zaak: moest besteld worden, levertijd 8 week... weer een aparte rit maken... Dus NIet. Slechte service: zowel vanuit filiaal Groningen (onjuiste voorraad informatie) als Buitenpost voor het niet verkopen van de showroom model.

Antwoord Profijt Meubel

Beste Joyce, Dank u wel voor uw review. Wat vervelend dat u speciaal bent afgereisd en dat de informatie over de voorraad niet bleek te kloppen. Dat begrijpen we heel goed. Onze winkels zijn zelfstandige franchiseondernemers en hebben ieder een eigen voorraad die niet onderling inzichtelijk is. In dit soort gevallen is het belangrijk dat er rechtstreeks contact wordt opgenomen met het betreffende filiaal om de actuele voorraad te controleren. Jammer dat dit niet is gebeurd, waardoor u onnodig bent gereden. We nemen uw feedback mee om de afstemming tussen onze winkels te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Saskia

Erg vriendelijke verkoper, heel erg mooie en fijne winkel met super personeel!

Alles is een sterk punt daar, ik heb niks negatiefs te vertellen namelijk:)

E. Blom

Nam uitgebreid de tijd om mij alle banken te laten zien die aan mijn eisen moest voorzien. Ik heb natuurlijk nog niet de bank binnen maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een bank is die aan al mijn eisen gaat voldoen. De verkoopster Astrid was ondanks dat we een heel gezellig gesprek hadden , een echte multi tasker, want ondanks dat het gezellig was en veel gepraat hebben, is de bon keurig netjes uitgewerkt zelfs met een tekening erbij. Ik voelde dat ze het begreep en dat gaf mij vertrouwen in een aankoop van een bank.

momenteel geen verbeterpunten
meedenken, en passend krijgend in het plaatje wat mijn eisen en voorwaarden waren.

Antwoord Profijt Meubel

Beste E. Blom, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat u zo uitgebreid en prettig bent geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe bank. We geven uw complimenten graag door aan Astrid. Wat goed om te horen dat zij, ondanks het gezellige gesprek, alles zorgvuldig heeft uitgewerkt en zelfs een tekening heeft toegevoegd. Dat u zich begrepen voelde en met vertrouwen uw aankoop heeft gedaan, vinden wij het grootste compliment. We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

P Heerschop

Vriendelijk, meedenkend geholpen

Attend

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor uw mooie review heer/mevrouw Heerschop. Wat fijn dat er goed werd meegedacht. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Hoorn

Michel

SterSterSterSterLege ster

Zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig.

Kennis van zaken, niet te opdringerig
Koffie niet echt lekker

Antwoord Profijt Meubel

Beste Michel, Bedankt voor uw feedback en deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Familie punt

Goed en vriendelijke geholpen

Goed geholpen

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor de mooie review familie Punt, wat fijn dat u goed en vriendelijk bent geholpen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Hoorn

Nel Mes

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goed geholpen en ook in de auto gezet 👍😃

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor uw review mevrouw Mes. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen! We hebben dit graag voor u gedaan. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Hoorn

Lilian Geerlings

Goed.

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Je bent altijd van harte welkom in onze winkel! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Russner h

Voor ons niets

Gijs

Zeer professioneel

Goed geholpen door madeleine peters

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

Joyce

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Buitenpost

Saskia

Erg vriendelijke verkoper, heel erg mooie en fijne winkel met super personeel!

Alles is een sterk punt daar, ik heb niks negatiefs te vertellen namelijk:)

E. Blom

momenteel geen verbeterpunten

P Heerschop

Vriendelijk, meedenkend geholpen

Attend

Michel

SterSterSterSterLege ster

Zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig.

Kennis van zaken, niet te opdringerig
Koffie niet echt lekker