8.5 /10

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Assortiment
Deskundig advies

Arie de Rooij

goed

ik kreeg al na een paar dagen een vertragingsbericht v.w.b. de levering. De leveringstijd vind ik erg lang.
veel keus

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat uw order een langere levertijd heeft dan eerder verwacht werd. Zodra wij hiervan op de hoogte waren hebben wij u hierover geïnformeerd maar wij begrijpen dat dit teleurstellend voor u is. Onze excuses voor het ongemak wat hierdoor ontstaan is. Vriendelijke groet, Ingrid, Profijt Meubel Poortvliet.

Hoogstraten

Keurig

Vriendelijk geholpen en nemen de tijd voor u. Onder het genot van een heerlijk bakkie koffie . Madeleine heeft geholpen zeer keurig en eerlijk advies en denkt mee met klant!

Ineke Post

Uitstekend geholpen!

Geen.
Zeer vriendelijke medewerkers die meedenken. De nazorg is uitstekend! Een aanrader deze winkel!

Antwoord Profijt Meubel

Beste Ineke, Bedankt voor je leuke review! We worden er helemaal blij van. Zo fijn om te horen dat onze medewerkers goed meedenken en dat je de nazorg als uitstekend hebt ervaren. Jouw aanbeveling is voor ons het grootste compliment. Dank je wel voor deze warme woorden! Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Webshop

Rien van Haren

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen, wel attent blijven of alles goed genoteerd wordt. We krijgen de meubels pas in augustus binnen.

Als de verkoper teveel praat sluipen er fouten in de afspraken als ze genoteerd worden.
Klantvriendelijk en behulpzaam.

Heel positief

De vriendelijkheid

A.van Beusekom

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn ervaring. Heb 6 eetstoelen gekocht die ik eerst bekeken heb in de winkel en daarna online besteld. De stoelen zijn 4 x van dezelfde kleur en 2 x andere kleur gekozen. Eenmaal thuis bezorgt heb ik spijt van de 2 met andere kleur kwam anders over dan in de winkel. Heb telefonisch contact gehad met Danny van profijt in Hellevoetsluis en gevraagd of ik de 2 stoelen kon omruilen voor hetzelfde als de andere 4. Dit kon niet omdat ik de doos niet meer had van de stoelen. Kon wel 2 nieuwe kopen en de reeds geleverde dan maar in slaapkamer plaatsen .... of dat hij in mijn portemonnee kan kijken. ! Heb nog voorgesteld dat wanneer de nieuwe stoelen komen ik de bestaande die in de "nieuwe "doos zou plaatsen en die zou afleveren in Hellevoetsluis maar dat ging niet. Al met al wilde ik dit even kwijt dat zoiets niet mogelijk is bij jullie. Wel iets positiefs van jullie is dat wij geld terug kregen van prijsverschil van aankoop en dat een week later het artikel goedkoper werd aangeboden.

Ik herzie mijn review,ik heb de sterren aangepast, Ps ik ben niet mevr schippers maar A van Beusekom

kyra

plezierige omgeving

plekken om meubels bij daaglicht te bekijken
sfeervol, vriendelijk personeel, veel keuze, snelle levering

Wil van Gool

PRIMA

Prima geholpen door vriendelijke en deskundige Maud C bij aankoop van 10 eetkamerstoelen. Heldere uitleg ook over 5 jaar garantie die we er bij hebben genomen. Profijt meubel kan trots zijn op Maud C. Ook aflevering door vriendelijk en behulpzaam personeel was uitstekend. Familie van Gool Tilburg
Wij kunnen iedereen Profijt meubel aanbevelen.

Antwoord Profijt Meubel

Beste Wil, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Maud en tevreden bent over de uitleg en service. We geven uw complimenten graag aan haar en ons bezorgteam door. Veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Webshop

Henk

Uitstekende ervaring door deskundige uitleg en geduld van verkoopadviseur Madeleine

Antwoord Profijt Meubel

Bedankt voor je 5-sterrenreview Henk. Fijn om te horen dat onze collega Madeleine je zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Boekel

Goeie service eerljjke prijzen

Smeets

Kundig personeel en groit assortiment

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

plekken om meubels bij daaglicht te bekijken
sfeervol, vriendelijk personeel, veel keuze, snelle levering

Wil van Gool

PRIMA

Wij kunnen iedereen Profijt meubel aanbevelen.

Henk

Boekel