Sipke
- Product of service:
- Evaluatie opleiding
Super leuke mensen en goede rijopleidingen
Goede opvang bij binnenkomst. Goed en duidelijk gestructureerde opleiding. Prettige en veilige leeromgeving.
Goede opbouw in de opleiding. Plezierige manier van feedback geven. Mooie routes en uitstekende eetgelegenheden bezocht.
Zeer competente instructeurs. Leuke sfeer.
Mijn algemene indruk is positief. De instructeurs beschikken over veel ervaring en tonen goed inzicht. Zij passen zich aan aan de verschillende rijstijlen van de cursisten.
Inhoudelijk slecht
Saai en elk jaar dezelfde herhalingen over iets dat ik in 5 min kan lezen. Instructeur was prima maar de stof is vermoeiend
Goeds altijd ontspannen op pad met de coach en er zitten altijd Ohja momenten in
Ervaren rijinstructeurs met veel kennis over het onopvallend en vlot rijden
Prettige opbouw en instructeurs
Altijd vriendelijk en duidelijk naar ons toe
Was erg leerzaam.
Zeer positief, heel veel kennis en fijne instructie
PROcentrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PROcentrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Super leuke mensen en goede rijopleidingen
Zeer competente instructeurs. Leuke sfeer.
Inhoudelijk slecht
Ervaren rijinstructeurs met veel kennis over het onopvallend en vlot rijden