Dennis Copal
Bestellen ging goed
- Heeft u nog een tip voor deze webwinkel?
- Nee
- Sterke punten
- Ik kreeg de why evo niet ingeleerd op de ontvanger van mijn garagedeur, ze hebben me prima geholpen daarmee maar het lukte gewoon niet.
2003 reviewsSchrijf review
99% beveelt Parts United Home Products aan!
2003 reviewsSchrijf review
99% beveelt Parts United Home Products aan!
Snel en duidelijke handleiding
Snelle en adequate info en afhandeling .
Eenvoudig en duidelijk
GOED
Uiterst correcte en efficiënte webwinkel
Alles correct en snel verlopen. top
redelijk makkelijk begaanbaar
Parts United Home Products verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Parts United Home Products heeft de volgende resultaten bereikt:
Parts United Home Products
Hoorn 159
2404 HH Alphen aan den Rijn
Snel en duidelijke handleiding
Snelle en adequate info en afhandeling .
Eenvoudig en duidelijk
Top