9.7 /10

checkbox99% beveelt Ontslagrechtjuristen Nederland aan!

Linda Kluijver

Ik dacht dat de transitievergoeding het enige was, maar na de VSO-check bleek er meer mogelijk. Er is onderhandeld en ik kreeg een beter voorstel én duidelijke afspraken op papier.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar was erg duidelijk en hield mij overal van op de hoogte.

Remie V

Ik heb de begeleiding als rustig en gestructureerd ervaren. Er was een duidelijke volgorde in de stappen die gezet werden. Ik hoefde nooit te raden wat er daarna zou gebeuren. Dat gaf mij houvast.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar sloot ieder gesprek af met een korte samenvatting. Hij vroeg steeds of alles zo duidelijk was. Hij gaf mij de ruimte om nog vragen te stellen. Daardoor ging ik met een gerust gevoel verder.

Lilian

De dienstverlening was transparant en duidelijk. Ik wist vooraf waar ik aan toe was en er waren geen onverwachte dingen. De uitleg was eerlijk en realistisch. Dat voelde heel betrouwbaar.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Dhr Kranendonk gaf eerlijk aan wat wel en niet haalbaar was. Hij probeerde niets mooier voor te stellen dan het was. Hij gaf mij vervolgens rustig de tijd om daarover na te denken. Dat heb ik erg gewaardeerd.

Aida Achraf

Ontslagrechtjuristen Nederland heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ze keken verder dan alleen het bedrag en letten ook op de formulering en de praktische gevolgen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Dat gaf mij veel zekerheid.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mr. I Kranendonk liet zien dat hij veel ervaring heeft met dit soort zaken. Hij wist snel de zwakke punten in de overeenkomst te vinden. Hij legde uit welke aanpassingen nodig waren. Daardoor wist ik zeker dat er goed naar mijn belangen werd gekeken.

Marielle Winter

De dienstverlening voelde professioneel en tegelijkertijd heel menselijk. Er was ruimte voor mijn verhaal en er werd niet alleen naar de juridische kant gekeken. Dat maakte dat ik mij serieus genomen voelde.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar toonde begrip voor mijn situatie. Hij legde kalm uit wat de opties waren. Hij hielp mij om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Daardoor durfde ik een keuze te maken.

Furlen Sitanie

Ik heb de dienstverlening als heel waardevol ervaren. Zonder de uitleg en steun van Ontslagrechtjuristen Nederland had ik waarschijnlijk veel te snel getekend. Nu kon ik dat doen met een goed gevoel.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mr. Kranendonk nam de tijd om mij uit te leggen waar ik recht op had. Hij gaf aan welke punten echt belangrijk waren om over te onderhandelen. Hij hield mij steeds op de hoogte van de reactie van mijn werkgever. Dat gaf mij veel vertrouwen.

Paul Vries

De dienstverlening was zorgvuldig en prettig. Ik had het gevoel dat er niets overhaast werd gedaan. Tegelijk bleef het tempo er goed in zitten. Dat was een hele fijne combinatie.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar was goed bereikbaar en reageerde steeds op korte termijn. Hij gaf heldere antwoorden op mijn mails. Als iets beter telefonisch kon, belde hij even. Dat werkte heel prettig.

Meli

Ontslagrechtjuristen Nederland gaf mij het gevoel dat er iemand naast mij stond die het proces kende. Ze namen het initiatief waar nodig en overlegden alles met mij. Dat maakte dat ik me niet machteloos voelde.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Dhr Kranendonk straalde veel rust en kennis uit. Hij legde rustig uit wat hij ging doen en waarom. Hij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Daardoor kreeg ik weer grip op de situatie.

Francis S

Ik heb de begeleiding als steunend en duidelijk ervaren. Er werd goed geluisterd en daarna in heldere stappen uitgelegd wat mogelijk was. De toon was rustig en respectvol. Dat gaf mij rust in een spannende tijd.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar nam mijn twijfels serieus en ging daar rustig op in. Hij gaf voorbeelden en legde de gevolgen uiteen. Hij vroeg daarna wat voor mij het beste voelde. Dat vond ik erg fijn.

Philip J

De dienstverlening van Ontslagrechtjuristen Nederland was zowel inhoudelijk sterk als menselijk. Ik kreeg duidelijke adviezen en er was begrip voor mijn situatie. Ze hielden rekening met mijn tempo. Dat gaf mij veel vertrouwen.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mr. I Kranendonk vroeg goed door naar wat ik belangrijk vond. Hij vertaalde dat naar concrete voorstellen in de onderhandelingen. Hij checkte steeds of ik mij er goed bij voelde. Daardoor voelde het echt als een gezamenlijk traject.

Jasper Huisman

De dienstverlening voelde eerlijk en integer. Er werd niet gedaan alsof alles kon, maar wel gezocht naar het beste haalbare. Dat vond ik verfrissend en betrouwbaar.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar gaf duidelijk aan waar de kansen lagen en waar niet. Hij legde uit wat dat voor mij betekende. Hij liet de keuze vervolgens bij mij. Dat voelde respectvol en volwassen.

Leroy

Ontslagrechtjuristen Nederland ging nauwkeurig met mijn dossier om. De vaste structuur en de goede terugkoppeling gaven mij een professioneel gevoel. Tegelijk was er ruimte voor mijn verhaal. Dat maakte het heel prettig.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Mr. Kranendonk nam telkens de tijd om mij bij te praten over de stand van zaken. Hij legde uit waarom hij bepaalde voorstellen deed richting mijn werkgever. Hij vroeg of ik mij daar goed bij voelde. Zo bleef ik echt betrokken bij het proces.

Kristina T

Ik ervaarde de dienstverlening als zeer toegankelijk. Ik durfde makkelijk een mail of telefoontje te sturen als ik ergens tegenaan liep. De reacties waren steeds duidelijk en op tijd. Dat gaf veel vertrouwen

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar sprak in gewone taal en vermeed ingewikkelde termen. Hij legde steeds uit wat de praktische gevolgen waren. Hij vroeg of het zo duidelijk was voor mij. Dat voelde heel klantvriendelijk.

Cheo

De dienstverlening gaf mij eindelijk rust in mijn hoofd. Er werd helder uitgelegd wat mijn rechten waren en waar ik op mocht letten. Ik hoefde niet alles zelf uit te zoeken. Dat was een enorme opluchting.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
Dhr Kranendonk nam mijn onzekerheid serieus. Hij bleef rustig en duidelijk, ook als ik het even niet meer overzag. Hij legde dan opnieuw uit wat de opties waren. Dat zorgde ervoor dat ik met meer zekerheid kon kiezen.

Djevairo

De dienstverlening was gestructureerd en duidelijk. Ik kreeg een helder overzicht van de stappen die gezet werden. Er was nooit onduidelijkheid over wie wat zou doen. Dat gaf mij een gevoel van controle.

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar vertelde steeds wat hij ging doen en wat ik kon verwachten. Hij hield mij goed op de hoogte van de reacties van mijn werkgever. Hij legde uit wat die reacties betekenden. Daardoor voelde ik me nooit in het duister.

Ontslagrechtjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagrechtjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 november 2025

Ontslagrechtjuristen Nederland

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever, of verwacht u deze binnenkort te krijgen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Het is belangrijk dat u niet direct tekent, maar het beëindigingsvoorstel eerst juridisch laat beoordelen door één van onze juristen. Wij controleren de vaststellingsovereenkomst op alle juridische aspecten en mogelijke verbeterpunten. In de meeste gevallen kunnen de juridische kosten volledig worden verhaald op uw werkgever, waardoor u als werknemer geen kosten hoeft te maken. Meer informatie vindt u op onze website: https://ontslagrechtjuristennederland.nl/

Ontslagrechtjuristen Nederland

Actief in heel Nederland!

Linda Kluijver

Wat kunt u vertellen over de behandelaar van uw dossier?
De behandelaar was erg duidelijk en hield mij overal van op de hoogte.

Remie V

Ontslagrechtjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 november 2025

Ontslagrechtjuristen Nederland

Actief in heel Nederland!