Teddy DOLLIN
- None
- Sterke punten
- Professional - thanks Martijn
Great - informative
Ik heb 8 on line wieltjes besteld, maar die leken niet te passen. Bovendien lukte het mij niet om 1 oud wieltje uit mijn skeeler te krijgen. Daarop ben ik naar de winkel gegaan en ben ik uitstekend geholpen
Super, mooie items en snelle levering
Prima en flexibel
100% ok
Mooie website en mooie keuze aan skateboards. Snel en goed bezorgd ,ook dat er een formulier bij zit voor terugzending 🌸🌿 vind dat een teken van vertrouwen. Had bij een andere skateshop iets besteld op hetzelfde moment als bij jullie. En daar geen formulier. Heb een super toffe "arbor pilsner". Is een aanrader ✨🌞 Dankjewel en tot een volgend skatekoop moment🌈
Ze hadden eerst niet de step die ik wou, maar uiteindelijk kreeg ik dezelfde step in een andere kleur voor dezelfde prijs. Goede kwaliteit en aardige klantenservice
Geweldige winkel
Heel goed
Top!
Met veel aandacht en expertise geholpen bij de koop van mijn skates.
Top
Helemaal top! Ik ben heel erg goed geholpen en ben erg tevreden met de skates die mij zijn aangeraden.
Onlineskateshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlineskateshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
100% ok
Geweldige winkel
Heel goed
Top!
Met veel aandacht en expertise geholpen bij de koop van mijn skates.
Onlineskateshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Onlineskateshop.nl