ALAIN DELPRAT
Super content, contact rapide, super prix et livraison en 1 jour
- Points forts
- Prix et livraison
- Points d’amélioration ou des conseils
- Ne changez rien !
Perfecte service
Très bon site
Aangenaam.
Commande d'une batterie de voiture suite à une panne
Great choice of quality batteries at excellent prices. I found exactly what I needed. Delivery charge was very reasonable (unlike some providers). Packaging was superb! A 22kg battery is fragile but mine was packed with large-scale bubble wrap all round inside a hard shell of honeycomb cardboard.
Accu werd gewoon buiten aan de Voordeur gedropt, stond uren onbewaakt in de regen
Zeer uitgebreide gama
Top service !
Snel geleverd aan een voordelige prijs. TOP!!!
de stock et livraison rapide
Nog geen
Goede communicatie en snelle levering
Bedrijf met een goede communicatie en gericht op klanttevredenheid
Parfaite expérience, 5*
Onlinebattery.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinebattery.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfecte service
Très bon site
Aangenaam.
Commande d'une batterie de voiture suite à une panne
Zeer uitgebreide gama
Top service !
Snel geleverd aan een voordelige prijs. TOP!!!
de stock et livraison rapide
Nog geen