Louis Roos
- Sterke punten
- zoeken op kenteken of chassiesnummer
- Verbeterpunten of tips
- nee ik ben tevreden
Goede communicatie.
Onderdelenlijn is een van mijn beste ervaring van mijn leven en een topper doe zo verder👌
Super! Ik had snel contact met een geschikte partij en had de onderdelen met twee dagen in huis!
Prima bedrijf
Prima en probleemloos.
De onderdelenlijn heeft er voor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met verschillende leveranciers die mij het gevraagde kunnen leveren.
Site is duidelijk, helaas was de respons op mijn vraag nog mager. Slechts 1 reactie.
Goed in aanbiedingen
Prima service, snel en adequaat een offerte ontvangen
Ongeveer 10 snelle maar volledig onbruikbare reacties omdat alleen op eerste kenmerk (Deuren Fiat Panda) werd gereageerd maar niet op andere details zoals nauwkeurig omschreven kleur.
Geen resultaat
Positief
ik heb ervaren dat het specificeren van hetgeen ik nodig heb mij niet helemaal goed afging
de Onderdelenlijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede communicatie.