Particulier
- Verbeterpunten of tips
- Voor mij niet
- Sterke punten
- De berichten van de bedrijven
Zeer goed. Scheelt een hoop bellen en een goede deal gekregen
Goed zo laten
Fantastisch
Zeer gebruiksvriendelijk
Snel geregeld
alles correct verlopen
Werkt zoals verwacht
Makkelijk en snel in te vullen, ook de respons op de aanvraag.
Prima informatie en snelle reacties
Prima geholpen
Top!
Matig
Slecht, slechts 1 reactie op de aanvraag
Trekhaak
de Onderdelenlijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed. Scheelt een hoop bellen en een goede deal gekregen
Goed zo laten
Fantastisch
Zeer gebruiksvriendelijk
Snel geregeld
alles correct verlopen
Werkt zoals verwacht
Makkelijk en snel in te vullen, ook de respons op de aanvraag.
Prima informatie en snelle reacties
Prima geholpen