Geert
- Sterke punten
- Duidelijke uitleg en een vraag werd snel beantwoord.
Goed en netjes geholpen
Goed verzorgde akte (testament) vooraf duidelijk in concept opgesteld, om eventuele onjuiste gegevens te kunnen verwerken
Duidelijke vragen
Precies zoals in de online documenten stond aangegeven.
Snel, duidelijk en niet duur
Snel en voordelig
Prima ervaring, kort en degelijk
Aanleveren prima. Ontvangst notaris waardeloos
Van begin tot het einde goede informatievoorziening met een relatief snelle en kordate aflevering van de gevraagde documenten!
Goede ontvangst en keurige bewoording. Alles lag netjes klaar, uitleg ontvangen en getekend. heerlijk koffie genoten met 'n koekje
Prima verlopen
Makkelijk, soepel
Het is allemaal voorspoedig verlopen. We zijn van plan het testament ook via jullie te laten verlopen.
Het voortraject is prima verlopen, heldere site met uitgebreide heldere informatie, goede tooling om aktes te maken. Nog keer via telefoon en mail contact gehad, ook dat gaat goed en krijg je duidelijke antwoorden. Van te voren goed ingelezen over testamenten en NuNotariaat voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Goed en netjes geholpen
Duidelijke vragen
Precies zoals in de online documenten stond aangegeven.
Snel, duidelijk en niet duur
Snel en voordelig