8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt Multilease aan!

SterSterSterHalve sterLege ster

Over het algemeen ben ik tevreden over de samenwerking met Multilease. Er zijn het afgelopen jaar wel wat casussen geweest die meer aandacht nodig hadden.

SterSterSterSterLege ster

goede service echter na 16 uur niemand bereikbaar waardoor ik lang heb moeten wachten voordat ik geholpen werd

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen bijzonderheden meegemaakt laatste tijd, vanuit verleden gezien is wel ok.

SterSterSterLege sterLege ster

gemiddeld. vragen stellen per e-mail worden meestal niet beantwoord

Zeer tevreden tot nu toe!

Weinig interacties om een waardering te kunnen geven

SterSterSterHalve sterLege ster

Op zich goed. Als ik vragen heb, weet ik waar ik terecht kan en ik wordt goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen die voor mij relevant zijn.

Over het algemeen goed. Heldere communicatie

Prima.

Prima, contact via mail en de Multilease app werkt prima

SterSterSterSterLege ster

goede ervaring, echter schade doorgegeven en 2 maanden later nog geen reactie ontvangen.

Goed , fijne app met alle info

Vlotte reactie, vriendelijk.

Goed. Als er wat geregeld moet worden zijn jullie goed te bereiken en wordt het vlot opgepakt.

Multilease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Multilease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 15 februari 2018

Multilease

Multilease is een middelgrote auto leasemaatschappij, gevestigd in Den Haag. Omdat we de mobiliteitswensen van onze klanten als uniek beschouwen, benaderen en adviseren wij onze klanten op een persoonlijke wijze. Of het nu om kleine of (middel)grote wagenparken gaat: bij Multilease krijgt u altijd de aandacht en service waar u recht op hebt.

Regulusweg 11

2516 AC Den Haag

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen bijzonderheden meegemaakt laatste tijd, vanuit verleden gezien is wel ok.

SterSterSterLege sterLege ster

gemiddeld. vragen stellen per e-mail worden meestal niet beantwoord

Zeer tevreden tot nu toe!

Weinig interacties om een waardering te kunnen geven

Over het algemeen goed. Heldere communicatie