heb tot aan heden niet zoveel met Multilease B.V. te maken gehad , daar de contacten via mijn werkgever lopen.
- Product of service:
- Periodieke evaluatie leaserijder
93% beveelt Multilease - leaserijders aan!
93% beveelt Multilease - leaserijders aan!
Weinig contact benodigd gezien er niet vaak iets speelt, echter wanneer er contact is verloopt dit goed en soepel.
Prima, prima bereikbaar, prima app. Communicatie is helder.
Positief,
Correcte en duidelijke communicatie en afspraken
Goed, maar lastig om een lijst met auto's te krijgen om een leaseauto uit te zoeken. ik kreeg de response dat ik zelf offertes moest aanvragen en deze moest opsturen om een aanbieding van Multilease voor mijn nieuwe auto te krijgen.
Nog maar weinig contact mee gehad omdat er nog geen problemen zijn geweest met het contract en de leaseauto. Het contact dat er is geweest was prima.
goed, prima website en bij persoonlijk contact snel to the point
Prima; ik wordt al jarenlang prima geholpen indien nodig.
Positief, maar in de praktijk niet veel mee te maken.
helemaal prima, alleen bij calamiteiten o.i.d. is het lastig te vinden.
prima, meewerkend en goed bereikbaar (is al heel wat tegenwoordig)
Alles is tot nu toe prima geregeld. Bereikbaarheid is goed en de mensen van de schade afdeling hebben echt moeite gedaan om mij te helpen. Dat was boven verwachting.
Multilease - leaserijders verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Multilease - leaserijders heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, prima bereikbaar, prima app. Communicatie is helder.
Positief,
Correcte en duidelijke communicatie en afspraken
goed, prima website en bij persoonlijk contact snel to the point
Prima; ik wordt al jarenlang prima geholpen indien nodig.
Positief, maar in de praktijk niet veel mee te maken.
helemaal prima, alleen bij calamiteiten o.i.d. is het lastig te vinden.
prima, meewerkend en goed bereikbaar (is al heel wat tegenwoordig)
Multilease - leaserijders heeft de volgende resultaten bereikt: