Sander ten Seldam
Uitstekend.
- Welke positieve punten kunt u benoemen over Multilease?
- Handelt adequaat en is goed bereikbaar
- Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
- Nee
93% beveelt Multilease - leaserijders aan!
93% beveelt Multilease - leaserijders aan!
Ik heb betere ervaring met leasemaatschappijen
Tevreden
Plezierig
gewoon goed.
Ontzorgend en prima geregeld.
Prima!
Prima. Snelle opvolging met beantwoorden van vraag.
Zeer positief
Zeer adequaat handelend.
Al jarenlang een hele goede relatie met de mensen van Multilease
Heel tevreden
Multilease - leaserijders verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Multilease - leaserijders heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik heb betere ervaring met leasemaatschappijen
Tevreden
Plezierig
gewoon goed.
Ontzorgend en prima geregeld.
Prima!
Prima. Snelle opvolging met beantwoorden van vraag.
Zeer positief
Zeer adequaat handelend.