8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox93% beveelt Multilease - leaserijders aan!

Hoe tevreden bent u met het persoonlijk contact met Multilease medewerkers?
8.2/10
Hoe tevreden bent u over de klantvriendelijkheid van de medewerkers in het algemeen?
SterSterSterSterLege ster
Hoe tevreden bent u over de ondersteuning bij schade en pech?

Huib van der Voort

De telefonische bereikbaarheid is niet altijd even goed
Loopt gewoon goed

Claudio Bolman

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben geen tot weinig contact.

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Contact hebben met je klanten.

SterSterSterLege sterLege ster

Niets bijzonders, regel alles zelf via de app of via lokale KIA-garage. enkel bij pech/schade contact met de leasemaatschappij gehad.

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
traject naar verkrijgen nieuwe lease-auto ging zeer moeizaam. Weinig communicatie en de communicatie die er was, sprak elkaar tegen. auto mede hierdoor ca. 9 maanden vertraagd ontvangen destijds.

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Ik zie graag een beter contact wanneer er schade is.
prima partij om mee te werken als er geen problemen zijn

Steven

SterSterLege sterLege sterLege ster

Over het algemeen goed, maar ben ontevreden over veiligheidsafwegingen. Multilease wilde me op basis van foto's laten doorrijden op banden die volgens de dealer elk moment konden scheuren van binnenuit. Dat was op de foto niet waar te nemen volgens hen. De dealer wilde me er niet meer mee weg laten rijden. Hierdoor zijn er dagen verspeeld van impasse. De leasemaatschappij gaf geen goedkeuring voor nieuwe banden, de BMW dealer vond het onverantwoord. De auto bleef staan. Op aandringen van mij heeft Multilease de auto - op basis van de foto waarop men aangaf dat er mee doorgereden moest worden - naar een second opinion garage gestuurd die aangaf dat het inderdaad slecht gesteld was met de band. Ik werd er boos over, omdat het eindresultaat voor de rijder gevaarlijk is en ik niet zou willen dat mijn medewerkers hetzelfde zouden treffen. Een dergelijke risico moet je niet willen aangaan als leasemaatschappij.

Welke positieve punten kunt u benoemen over Multilease?
Goede contracten, goede bereikbaarheid. Correct te woord gestaan altijd.
Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Zou op veiligheidsafwegingen geen risico nemen door daar de grenzen nadrukkelijk op te zoeken.

Roelof Hoekstra

matig

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Keuzemenu opheffen. Daarnaast moest ik voor een beurt naar de garage welke prima is voor VW. Maar ik had ook ruitschade en hier moest ik dan weer bij een andere garage voor zijn. Ik moest perse bij die betreffende garage zijn. Ik ben daar toen langs geweest en dacht ik word geholpen, dit was niet het geval het was enkel foto's. Daarnaast na 3 weken wachten (er zou contact met me opgenomen worden) maar eens bellen hoe het zat. Toen was het raam nog niet besteld dat gingen ze per direct doen en weer contact opnemen met me. Weer geen contact opgenomen en er zelf weer eens achteraan gebeld hoe dit zat. Toen eindelijk het raam vervangen. De medewerkers van multilease gaven aan dat dit zo ging vanwege garantie en dat dit beter voor zowel mij als hun is. Overduidelijk is het enkel beter voor Multilease omdat ze waarschijnlijk goedkoper daar het ruit kunnen vervangen.
Welke positieve punten kunt u benoemen over Multilease?
Via de mail was het top. Maar om bij een medewerker te komen via dat keuzemenu is een hel. Daarnaast word je vaak doorverbonden naar dode punten.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Belabberd

Actie ondernemen en leveranciers

Peter van Oostende

SterSterSterSterLege ster

Prima, nog weinig aan de hand gehad.

Goed bereikbaar voor vragen
Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Geen idee of het echt aan Multilease ligt, maar ik heb heel lang moeten wachten op mijn druppel om de auto op te kunnen laden. Een ruime tijd nadat ik de auto al in bezit had.

Alex

Léon Groeneveld

Betrokken, snel een reactie, vriendelijk

Lucien Duijndam

Geen omkijken naar!

Zorgeloos leasen

Pedro Hilleger

Welke positieve punten kunt u benoemen over Multilease?
ze doen alles wat nodig is en wat je kunt en mag verwachten. en als er iets mis gaat doen zij die extra stap om je te ontzorgen.

Inge de Kroon

Sjoerd Bazen

neutraal

Multilease doet wat het moet doen
Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?

Multilease - leaserijders verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Multilease - leaserijders heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 15 februari 2018

Multilease - leaserijders

Multilease is een middelgrote auto leasemaatschappij voor het midden- en kleinbedrijf. Wij hechten veel waarde aan service en persoonlijke aandacht. De mening van onze klant telt. Zo kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Hier lees je de beoordelingen van onze klanten. Wil je meer over ons weten? Bezoek onze website of neem contact met ons op!

Regulusweg 11

2516 AC Den Haag

Hoe tevreden bent u met het persoonlijk contact met Multilease medewerkers?
8.2/10
SterSterSterSterLege ster
Hoe tevreden bent u over de ondersteuning bij schade en pech?

Huib van der Voort

De telefonische bereikbaarheid is niet altijd even goed
Loopt gewoon goed

Claudio Bolman

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben geen tot weinig contact.

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Contact hebben met je klanten.

SterSterSterLege sterLege ster

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?
Ik zie graag een beter contact wanneer er schade is.
prima partij om mee te werken als er geen problemen zijn

Steven

Welke positieve punten kunt u benoemen over Multilease?
Goede contracten, goede bereikbaarheid. Correct te woord gestaan altijd.

Roelof Hoekstra

matig

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Belabberd

Actie ondernemen en leveranciers

Peter van Oostende

SterSterSterSterLege ster

Prima, nog weinig aan de hand gehad.

Goed bereikbaar voor vragen

Alex