Vincent
Kosten transparant weergeven van hrt volledige proces.
- Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
- Kosten communiceren van tevoren, transparant handelen
Kosten transparant weergeven van hrt volledige proces.
Wisselend. Het voortraject ten aanzien van publiceren aanvraag ging vloeiend. heel prettig samengewerkt. Snel en inhoudelijk goed contact. Nadat de investeerder gevonden was veranderde dit. het dossier ging over naar de financieringsexpert en dit contact verliep traag en stroperig. op vragen werd pas na 2 x mailen of bellen gereageerd. Pas na opschalen kreeg in inhoudelijke reactie terug. Omdat e.e.a. zo traag verliep kwam onze overdrachtsdatum onder druk. Om dit toch door te laten gaan is er door mogelijk een notaris gevonden die toch tijd had echter ver buiten onze woonplaats en voor ons 2 uur reistijd. We hebben voor een volmacht extra kosten moeten maken die niet nodig waren geweest als het proces soepeler was verlopen. Ik heb dus een gemengde ervaring. Het voortraject verliep goed maar op het moment dat we klant zijn geworden (publiceren aanvraag) leek de inzet van mogelijk kwalitatief veel minder te zijn geworden.
Wispelturig. De ene keer veel zorg en aandacht. De andere keer een oorverdovende stilte. Vooral waar het betrekking heeft op het opties en claimen is het niet altijd eenduidig. Je neemt iets in optie om meer informatie te verkrijgen, als je vervolgens belt voor bijvoorbeeld een IM, dan wordt het al omgezet in een claim. Is mij 2 van de 4 investeringen gebeurd. Daarnaast zijn aflossingen soms niet aangekondigd en wordt het wel al teruggestort.
Warig en onprofessioneel
Tot circa een jaar geleden zeer goed. Helaas is dit door vele fouten binnen Mogelijk Vastgoed gedaald naar ronduit slecht.
Zeer deskundig en prettig
Positief, alle betalingen verlopen strikt op tijd en Mogelijk toont zich een betrouwbare partner
In het algemeen positief. Het gewenste doel is bereikt zonder al te veel hindernissen.
prima verlopen
Op zich positief, maar de communicatie met de notaris en de geldverstrekker had beter gekund. We hebben onnodig € 800 betaald voor een volmacht, die we ons hadden kunnen besparen aangezien we dachten dat dit nodig was terwijl we zelf naar Curaçao gingen en hadden het daar kunnen doen.
Prettig
prima
Mogelijk Vastgoedfinancieringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Warig en onprofessioneel