Monteur was op afgesproken tijd op de afspraak. Dat maken we elders regelmatig anders mee. Ook alle materiaal en verpakking weer netjes meegenomen. Installatie keurig gedaan. Daarbij hersteld wat in het verleden bij de vorige installatie van de oude CV-ketel niet correct bleek. Kortom, tevreden klant!
heer/mevrouw
Contact with the person organising the new cv-ketel was good and easy to talk to .
The new CV-Ketel was installed ok but there was no care taken by the installer to prevent mess or damaged to the house. Water was left running down stairs which I then slipped on and fell hurting my arms and ankle. If it had been an elderly person living in the house they could have been badly injured.
snelle plaatsing. aardige mensen
heer/mevrouw
Geen lange wachttijden en komen afspraken na.
heer/mevrouw
Snelle reactie, duidelijke communicatie en een definitieve oplossing in plaats van een tijdelijke reparatie. De installatie verliep soepel en professioneel. Een positieve ervaring van begin tot eind.
Snel en vakkundig geplaatst
heer/mevrouw
Voorheen Energiewacht, nu Mampaey. Dhr. v.d. Hoek gaf perfecte voorlichting, dacht mee, en begreep onze situatie.
De monteur die kwam werkte zeer snel uitermate netjes en schoon ! Exact zoals het eigenlijk bij iedereen zou moeten zijn.
Goed en adequaat geholpen. Keurig op tijd. Complimenten
heer/mevrouw
Zeer vriendelijk te woord gestaan via WhatsApp, kundige en vriendelijke monteurs over de vloer gehad.
Coördinatie tussen diensten vond ik gebrekkig
heer/mevrouw
Goed geinformeerd over cv ketel, snelle afspraak en deskundige montage, kortom zeer tevreden over de dienstverlening
heer/mevrouw
Wat een binnenstappen om 8 uur s'ochtends door 2 vrolijk gestemde monteurs. Respect voor de snelheid waarmee ze de CV combi ketel geïnstalleerd hebben. Ze hoefden geen bakkie koffie want dat hadden ze zelf bij zich en hoefden zodoende geen break te nemen. Zulke positieve en vrolijke monteurs zie je haast niet meer.
Bedankt voor deze fijne service
heer/mevrouw
Het is heel jammer dat Mampaey NIET reageert op mails met vragen omtrent de service.
Wij wachten inmiddels al ruim 7 weken op toegezegde offerte voor pomp voor de vloerverwarming.
Terwijl de ketel is vervangen, en daarbij bleek dat per abuis niet was gekeken naar het functioneren van de pomp van de vloerverwarming, welke blijkbaar ook niet goed functioneerde is mij bij herhaling in persoon - bij installatie van de ketel- en later herhaaldelijk telefonisch is toegezegd dat er binnen een week een offerte zou komen voor vervanging van deze pomp.
We wachten nog steeds.
De digitale offerte voor de vervangende ketel - die wel snel kwam, terwijl de ketel ook snel werd vervangen, waarvoor hartelijk dank! - blijkt niet meer te openen.
Op herhaalde verzoeken per mail wordt door Mampaey geadresseerd aan cpb@mampaey.nl wordt in het geheel niet gereageerd.
Niet als het gaat om administratie, zoals rekening per adres, en als het gaat om technische vragen, wordt zoveel mogelijk afgehouden..
Wat is hier toch aan de hand?
Wij komen van Energiewacht West, waar wij jaren klant zijn met meerdere adressen, en hebben nog nooit zoiets meegemaakt.
Horen graag nader.
heer/mevrouw
Ze waren met 2 man ruim op tijd gekomen en waren na 2 en een half uur weer weg.
Ik had een emmer en handdoeken klaargelegd maar dat was niet nodig, ze hadden alles bij zich.
Nu weer een zuinige en moderne en vooral veilige combi ketel.
Mampaey cv-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mampaey cv-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 7.6/10
1426 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 16 mei 2020
Mampaey cv-ketels
Mampaey is dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. In de regio West-Nederland voorzien wij ruim 200.000 klanten in een totaalpakket aan energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor jou staan we klaar.
snelle plaatsing. aardige mensen
heer/mevrouw
Geen lange wachttijden en komen afspraken na.
Snel en vakkundig geplaatst
Goed en adequaat geholpen. Keurig op tijd. Complimenten
Coördinatie tussen diensten vond ik gebrekkig
Bedankt voor deze fijne service
We wachten nog steeds.
Wat is hier toch aan de hand?
Horen graag nader.
heer/mevrouw
Ze waren met 2 man ruim op tijd gekomen en waren na 2 en een half uur weer weg.
Nu weer een zuinige en moderne en vooral veilige combi ketel.
Mampaey cv-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 7.6/10