9.4 /10

checkbox99% beveelt LeopoldFlora.com aan!

Els

Prachtig product

Druivenblad

Leny van Doesburg

Snelle en correcte levering, mooie producten

Geraniums en buxus

Roy

Goed advies, neemt de tijd en een mooi product!

ananas

Faassen

2 jaar geleden een palm UV en een grote grasspriet UV voor in de tuin en wat kleine planten gekocht voor aan de muur. De zon staat er dagen op te knetteren, de winters met een laag sneeuw erop en bakken met regen. Het staat er nog steeds super mooi bij. Daarom besloten om nog een bamboe UV van 120cm erbij te kopen. Vandaag geleverd en weer heel goed ingepakt verzonden. Helemaal blij en zeer tevreden ermee!

Bamboe UV 120cm

Victor Ladage

SterSterLege sterLege sterLege ster

Goed geleverd, maar erg duur. Ziet er erg plastic uit , valt dus best tegen voor 172.00 euro!’ Ook totaal anders dan verwacht heb nog nooit een zo minimale Ilex met deze blaadjes gezien, als we de tijd hadden gehad zouden wij hem terugsturen, nu staat hij al in de tuin, maar nooit meer bij Leopold!!!!

Buiten boom kunst.

Antwoord LeopoldFlora.com

Beste, Een slechte review is ook een review want iedereen mag z'n eigen mening hebben, smaken verschillen per slot van rekening. Wanneer een klant niet tevreden is met een aankoop, lossen we het altijd met de klant op. In dit geval, heeft u ons niet de kans gegeven om dat te doen (ook niet telefonisch) en dat vinden wij erg jammer.

Geantwoord op

Dani Nöthen

Dikke Pluim

Kunstplanten

Olga van den Broek

Mooie producten. Goede levering.

Bamboo

SterSterSterSterLege ster

Goede communicatie en verloop

Buxus

Eric Van den Venne

Zeer correcte opvolging na leveringsprobleem Mijn pakket was initieel niet bij mij geleverd, ondanks het feit dat PostNL aangaf dat dit wel het geval zou zijn. Volgens de beschikbare informatie zou het pakket vermoedelijk zijn achtergelaten in de publiek toegankelijke inkomhal van een flatgebouw. Er werd niet aangebeld, terwijl ik die dag thuis aan het werk was. Dat zorgde uiteraard voor frustratie, omdat een pakket in een open inkomhal zonder persoonlijke overdracht niet veilig kan worden beschouwd als correct afgeleverd. Na verdere opvolging heeft het bedrijf dit echter zeer correct en klantvriendelijk opgelost. Zij hebben de situatie ernstig genomen en ervoor gezorgd dat het pakket alsnog opnieuw werd verzonden. Omdat ik in België een veilige levering wilde garanderen, heb ik gevraagd om het pakket deze keer rechtstreeks te laten leveren in een PostNL-afhaalpunt wat initieel niet kan aangeduid worden voor leveringen in België. Op die manier kon ik het persoonlijk en zonder risico ophalen. Ik waardeer vooral dat het bedrijf uiteindelijk verantwoordelijkheid heeft genomen en de situatie netjes heeft rechtgezet. Problemen met transport kunnen altijd gebeuren, maar de manier waarop dit nadien werd opgelost, was professioneel en correct. Uiteindelijk ben ik tevreden over de finale afhandeling en de geleverde service.

Hoge kunst Bamboe 120 cm UV

Jolanda Peters

Doet wat het beloofd.

Geraniums, rozemarijn takje, lavendel

G.M. Richheimer

De eigenaar Carel was zeer meewerkend en heeft zelfs op zijn advies meerdere kunstplanten op zicht gestuurd om te beoordelen

kunststruiken

Ron Hoogendoorn

Wat een fantastisch bedrijf en veel keuze in kunstplanten. Persoonlijk langsgegaan en 2 mooie uitgezocht en direct meegenomen. Staan inmiddels in 2 grote potten en zijn er super tevreden mee.

Pinus bonsai 180 cm

Wilma Sapuletej

Super mooie bloemen

Hang geranium

John Vermeij

Vriendelijk en met passie wordt er verteld over de producten.

2 hortensia,s

LeopoldFlora.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LeopoldFlora.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 9 maart 2018

LeopoldFlora.com

LeopoldFlora is een exclusieve kunstplanten lijn voor buiten. Opgericht voor iedereen die een mooie en verzorgde indruk wil geven aan het bedrijf, restaurant, woning etc. De natuur is de inspiratie voor prachtige kunststof planten en bomen. Door langdurig onderzoek werken wij nu met onze eigen speciale UV grondstoffen om 8 jaar Kleurgarantie aan onze kunstbeplanting voor buiten te waarborgen.

Rijksstraatweg 53

Leny van Doesburg

Snelle en correcte levering, mooie producten

Geraniums en buxus

Roy

Goed advies, neemt de tijd en een mooi product!

ananas

Dani Nöthen

Dikke Pluim

Kunstplanten

Olga van den Broek

Mooie producten. Goede levering.

Bamboo

Wilma Sapuletej

Super mooie bloemen

Hang geranium

John Vermeij

Vriendelijk en met passie wordt er verteld over de producten.

2 hortensia,s

LeopoldFlora.com heeft de volgende resultaten bereikt: