Kapelle Duizendblad
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Lamper Kapelle aan!
100% beveelt Electro World Lamper Kapelle aan!
Leuke mensen
Zeer goede service en een uitstekende uitleg bij aankoop
snel afspraak kunnen maken en vakkundige reparateur
Nemen alletijd om advies en uitleg te geven bij aankoop nieuw product. Ben al jaren een tevreden klant.
Ouderwets service en aandacht voor de klanten zoals we te vaak missen bij andere zaken/ bedrijven.
Uitstekend staan gelijk voor je klsssr.
Heel leuk personeel
Goede service
Geweldige service voor een redelijke prijs.
Van technische opname tot reparatie van wasmachine is tiptop gegaan.
Goed en klantvriendelijk bedrijf, waar service en klantvriendelijkheid voorop staat..
Vriendelijke personeel en je wordt goed geholpen
Alles verliep heel goed en vriendelijk
Het zijn niet alleen de artikelen uit de winkel, die van goede kwaliteit zijn. Het is zeker ook de prettige manier waarop ik altijd geholpen word in de winkel. Tenslotte een fantastisch goede service, ook als er iets onverwachts gebeurt met een apparaat!
Electro World Lamper Kapelle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Lamper Kapelle heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuke mensen
Zeer goede service en een uitstekende uitleg bij aankoop
snel afspraak kunnen maken en vakkundige reparateur
Uitstekend staan gelijk voor je klsssr.
Heel leuk personeel
Goede service
Geweldige service voor een redelijke prijs.
Van technische opname tot reparatie van wasmachine is tiptop gegaan.
Vriendelijke personeel en je wordt goed geholpen
Alles verliep heel goed en vriendelijk