Melvin Kroese
De kapstok kwam beschadigd uit de doos, en doordat de levertijd al zo lang duurde heb ik de schade maar voor lief genomen, hij was goed ingepakt, snapt niet hoe dat die zo beschadigd was.
Meedenken, meelopen, alternatieven bieden. En staande de meeting controleren van beschikbaarheid.
Top product,snelle levering en heel goed verpakt!
Super
Goede en snelle levering
Heel prettig
Zeer tevreden. Alles correct geleverd.
Mooie lampen.
Behulpzaam en betrouwbaar
Tafellamp mooi op tijd geleverd, vloerlamp besteld, kreeg melding dat alles onderweg was. Lamp was op tijd, vloerlamp niet. Uiteindelijk alles netjes thuis geleverd gekregen, blijkt fitting vloerlamp kapot. Nu wachten op oplossing.
Top!
Snelle leveringen, prima produkt
Hele fijn winkel, super vriendelijk personeel en heel behulpzaam! We hadden een prachtige lamp besteld en deze was al snel in huis! Helaas begaf deze het na een week en hebben ze een nieuwe lamp opgestuurd 🙏🏼 top service!!!!
Mooie prijs en snel geleverd
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampenconcurrent
Hovenierstraat 120A,
2671 DB Naaldwijk
Top product,snelle levering en heel goed verpakt!
Super
Goede en snelle levering
Heel prettig
Zeer tevreden. Alles correct geleverd.
Mooie lampen.
Behulpzaam en betrouwbaar